Home Seks 3 alternatieven voor daten via Afspraakjes

3 alternatieven voor daten via Afspraakjes

5 minuten leestijd
0
afspraakjes

Daten: dat doe je om leuke mensen te leren kennen. Misschien leer je wel je nieuwe partner kennen of wellicht laat je het gewoon op je afkomen zodat je niet te hard van stapel loopt. Vaak zeggen de eerste contactmomenten al genoeg of er een eventueel afspraakje in zit. Veel mensen zullen daarbij ergens in een café afspreken, terwijl andere mensen liever het restaurant hebben. Toch zal een deel van de mensen iets specifiekere bedoelingen hebben, namelijk om meteen met elkaar het bed in te duiken.

Speciaal voor die groep bestaan er websites zoals Afspraakjes.nl waar het daten puur gericht op seksueel contact. En dat is wel zo handig als je meteen weet waar je aan toe bent. Want hoe je het wendt of keert, als je alleen met elkaar van bil wilt, dan kun je er beter geen doekjes om winden en meteen ter zake komen.

Gelukkig zijn er nog meer websites die zijn bedoeld voor de ondeugende daters onder ons. Welke websites dat zijn, nemen we vandaag met je door. We hebben namelijk drie alternatieven voor je in petto.

Dating vol passie?

novamora"Laat je VERLEIDEN tot een pittige date: Novamora is dé datingsite voor singles en stellen die op zoek zijn naar spanning en avontuur."

Bekijk hoe het werkt

Wat is afspraakjes?

Op Afspraakjes.nl kom je, net als op andere datingsites, in contact met mensen om een date mee aan te gaan. Deze afspraakjes zijn op deze website echter net iets meer seksueel van aard en de nadruk ligt dan ook met name op het vinden van vooral eenmalige seksuele contacten.

Mocht je op zoek zijn naar de liefde van je leven, dan doe je er goed aan om deze website te vermijden. Ook doe je er goed aan om rekening te houden met een wat scheef aanbod. Als we de website erbij pakken dan zien we ook veel schaarsgeklede mensen, of beter gezegd: veel schaarsgeklede vrouwen. Afspraakjes.nl is dan ook duidelijk gericht op mannelijke leden die een date zoeken met een vrouw.

Afspraakjes kan desondanks naar eigen zeggen wel rekenen op meer dan 70.000 bezoekers per dag en dat zijn er nogal wat als je het aan ons vraagt. Op de website biedt het eveneens een overzicht van alles op het gebied van seksdating in België en Nederland. Daar horen betaalde seksuele diensten overigens ook bij.

Voor wie is dit?

De website is niet alleen gericht op individuele daters, maar ook op stellen en zelfs travestieten en shemales. Ook zijn er een hoop swingers op de website te vinden waardoor dus zo’n beetje iedereen die op zoek is naar een seksueel avontuur wel uit de voeten kan op deze site. Parenclubs, sauna’s, hotelletjes, seksbioscopen, erotheken: alles wat met seksualiteit en afspraken te maken heeft, vind je op deze website. Klinkt best spannend.

seks vrouw

De nadelen van deze website

Toch blijkt al gauw dat het flink ontbreekt aan het vrouwelijke leden op de website en laat dat nou net één van onze grootste punten van kritiek zijn op deze site. Want om een succesvolle datingsite te runnen, dienen beide geslachten nou eenmaal iets meer met elkaar in balans te zijn. Daarnaast komen de meeste leden uit België in plaats van Nederland en daardoor wordt het aanbod van Nederlandse vrouwen nog schaarser dan dat het al was.

Op zich klinkt een Vlaamse dame voor sommige mensen wellicht net zo spannend, het is vanwege de afstand alleen net iets minder praktisch als je ook echt met elkaar wilt afspreken. Tegelijkertijd spreken veel gebruikers ook over onsmakelijke foto’s van vooral mannen en dat komt uiteraard weer door het overschot aan mannelijk testosteron op deze website.

Betaalde seksuele diensten

Een ander nadeel aan de website is dat veel vrouwen vanwege de schaarste ook diensten tegen betaling aanbieden. Als je als gebruiker denkt een leuke vrouw te hebben gevonden, word je volgens sommige gebruikers vaak al snel doorverwezen naar een externe website waar de diensten tegen betaling te vinden zijn. Daardoor zit een ‘gratis wip’ er vaak niet in. Je bent dan beter af bij een van de alternatieven, waar het wel mogelijk is om contact te leggen met leden die oprechte seksuele intenties hebben.

3 alternatieven

Volop reden dus om snel door te gaan naar de alternatieven die van een beter ledenaanbod genieten. We hebben er drie voor je: Novamora, Ondeugend Daten en Secretflirt.

novamora

Novamora

NovaMora zal bij de meeste daters niet onbekend zijn en dat heeft alles te maken met de flinke mediacampagne die ze de laatste jaren hebben ingezet. NovaMora heeft relatief snel aan bekendheid weten te vergaren en dat komt ook wel door de wat ondeugende insteek. Want je kunt zeggen wat je wilt: als je een pikante slogan op de radio hoort, dan wordt de aandacht toch wel even getrokken.

Bij NovaMora gaat het er allemaal om om je ‘seksleven een boost te gunnen’ en de aanbieder geeft aan z’n leden te willen helpen om seksuele grenzen te verleggen. Het inschrijven op deze website is gratis, maar je hebt met een betaald abonnement wel veel meer opties om contact te leggen met andere leden.

Deze pikante datingsite richt zich op een vrij brede doelgroep waarbij iedereen met seksuele fantasieën terecht kan op de site. Zo zijn er vrijgezelle leden, net als swingers, stellen en zelfs mensen met een relatie. Deze gebruikers schrijven zich in op deze websites voor flirten, een seksuele date, een vaste seksuele partner, een one-night stand en vreemdgaan.

Mocht deze website je wat lijken? Dan kun je je gratis inschrijven en een kijkje nemen. Om contact op te nemen met andere leden dien je wel over een betaald account te beschikken.

Bezoek Novamora

ondeugend daten

Ondeugend Daten

Eigenlijk zegt de naam het al, want bij Ondeugend Daten gaat het om om één ding: ondeugende afspraakjes. Niet alleen is deze site er voor seksuele afspraken en andere spannende avonturen, Ondeugend Daten zegt er ook te zijn voor mensen die op zoek zijn naar een open relatie en gezellig contact. Je kunt je wel voorstellen dat je minstens 18 jaar moet zijn om gebruik te mogen van deze site.

Leuk onderdeel is de zogeheten FotoZapper waarbij je mag swipen tussen de profielfoto’s. Eigenlijk hanteert Ondeugend Daten daarbij een vergelijkbaar concept dat we van bijvoorbeeld dating apps als Tinder kennen. Zie je iemand wel zitten? Stuur diegene dan een hartje en hoop erop dat je er eentje terug krijgt.

Ook op deze site heb je de keuze tussen een gratis profiel en een premium account waarmee je onbeperkt kunt chatten en berichten sturen. Verder kun je ook uitgebreid zoeken, meer foto’s bekijken en de laatste bezoekers van jouw profiel zien. Dat klinkt allemaal op zich als een standaard datingsite, zij het niet dat Ondeugend Daten toch echt is bedoeld voor de mensen die hun zinnen hebben gezet op nieuwe seksuele avonturen.

Bezoek Ondeugend-Daten

secretflirt

Secretflirt (voor vreemdgaan)

SecretFlirt gaat alweer mee sinds 2009 en is er voor de mensen die eveneens meer spanning, avontuur en passie in hun leven willen. En daarmee doelen we in dit geval ook op seksuele avonturen buiten de relatie om. Volop reden voor deze website om een hoop aandacht te besteden aan privacy en anonimiteit. De site is namelijk bedoeld voor vreemdgangers die een keer buiten de deur willen snoepen. Voor SecretFlirt geldt daardoor dus wel dat je jouw toekomstige man of vrouw waarschijnlijk niet op deze site zult vinden, maar puur kortstondige contacten zult scoren. De website is gebruiksvriendelijk, ook voor vrouwen, en er wordt voortdurend bewaakt dat er geen nepprofielen op de site te vinden zijn.

Houd er wel rekening mee dat je met een gratis account niet zoveel kanten op kan. Je kunt maar één bericht per profiel versturen waarna je een premium account moet afnemen om verder met elkaar te kunnen kletsen. In het begin kan deze site daardoor wat lastig te gebruiken zijn, want je hebt maar 6 berichten die je per dag mag versturen. Als TopMember wordt het wel leuk, maar dan moet je er dus ook voor betalen. In het geval van SecretFlirt gaat het gelukkig wel om een erg professionele website. Misschien toch wat voor jou?

Bezoek Secretflirt

Je bent niet de enige...

... die zich afvraagt wat de meest sexy datingsite is. Avontuur, passie en een beetje pittig: wist je dat je ergens discreet en anoniem kunt daten? Er is één datingsite waar dat allemaal kan: Novamora is het geheime online plekje voor de avontuurlijke dater. Nieuwsgierig waarom deze Nederlandse datingsite zo snel in ledenaantal is gegroeid?

Bekijk hoe het werkt
Laad meer artikelen
Laad meer in Seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

12 verrassende feiten over seks die onderzoeken hebben vastgesteld

Elke vrouw faket weleens een orgasme. Mannen gaan vaker vreemd dan vrouwen. Seks verbruikt…