Home Dating 8 slechte gewoontes waardoor je als man geen succes met daten hebt

8 slechte gewoontes waardoor je als man geen succes met daten hebt

3 minuten leestijd
0
gaydar

Vraag je je af waarom je geen succes met daten hebt? Misschien heb je wel te maken met een aantal slechte gewoontes waar je geen weet van hebt. Als je merkt dat je de singles het na enkele ontmoetingen laten afweten dan is het mogelijk dat je jezelf op een bepaalde manier undateable maakt. Door te werken aan je slechte gewoontes kun je de kans op een relatie vergroten maar dan moet je wel weten waar je op moet letten. Deze gewoontes kunnen je succes met daten in de weg zitten:

1. Je drinkt teveel

De eerste dates vinden vaak in het openbaar plaats zoals een café of restaurant. Wat deze locaties in gemeen hebben is dat je er drankjes kunt doen. Hoewel alcohol helpt om je wat losser te maken maakt het je niet aantrekkelijker. Als je teveel drinkt dan valt het op en zeg je misschien dingen waarvan je later spijt krijgt of niet meer weet dat je het gezegd hebt.

2. Je bedenkt de verkeerde dates

Voor sommige vrouwen is een standaard date niet voldoende. Voor andere vrouwen is het juist een verkeerd idee om iets te doen waardoor de vrouw uit de comfortzone moet komen. Zoals je kunt lezen, verschilt het per vrouw. Denk goed na of de date die je in gedachten hebt bij de persoon past.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

3. Je blijft oppervlakkig

Tijdens de dates kun je nog zo je beste beentje voor zetten, als je oppervlakkige vragen blijft stellen dan kom je niet ver. Het is logisch dat je in het begin wat basis vragen stelt over huisdieren, het werk en hobby’s. Dat is nu eenmaal nodig om iemand te leren kennen. Als je dit echter nog steeds doet op de derde date, dan doe je het verkeerd.

Laat zien dat je oprecht interesse hebt door de diepte in te gaan. Wat zijn je grootste angsten? Waar ben je trots op? Wat zijn je doelen? Dit zijn enkele vragen die je meer vertellen over iemand dan alle oppervlakkige vragen samen.

4. Je toont je onzekerheid te vaak

Hoe goed je ook je best doet met daten, als je duidelijk en geregeld laat merken dat je onzeker tijdens het daten bent dan ben je een stuk minder aantrekkelijk dan wanneer je dit niet doet. Vrouwen zien liever een man die zelfverzekerd is en laat zien dat hij goed genoeg is voor iedereen. Als je een vrouw date die out-of-your-league is dan kan twijfel aan jezelf ervoor zorgen dat het niet werkt. Als je laat zien dat je zelfverzekerd bent en dit ook uitstraalt dan geloven anderen het ook, zelfs als je dat helemaal niet bent.

5. Je blijft chatten met andere singles

Het komt geregeld voor dat iemand aan het daten is maar niet bereid is om dit al exclusief te maken. Het probleem hiermee is dat je dan niet volledig de aandacht op die ene speciale persoon kunt houden. Als je denkt dat je beter kunt krijgen dan leidt je jezelf af van die leuke single met wie je aan het daten bent. Het erge is: je date merkt dit ook aan hoe je je gedraagt.

6. Je komt onbetrouwbaar over

Kom je wel eens te laat voor een date, verplaats je een date naar een andere dag of kom je niet opdagen? Dan is het er een reële kans dit de reden is dat je nog geen succes hebt gehad. Doordat je niet je afspraken nakomt kom je over als onbetrouwbaar. Alle vrouwen houden van een man waarop ze kunnen bouwen.

25 zinnen die het verschil maken

Heb je trouwens deze kant-en-klare berichtjes voor op WhatsApp of Tinder al gezien? Het zijn de beste zinnen om iemand stapelgek op je te maken.. Download deze 25 berichtjes

7. Je toont geen initiatief

Als man zijnde wordt van je verwacht dat je initiatief toont. Een man die dit niet doet staat bij voorhand al een punt achter. Het wordt door vrouwen soms zelfs als irriterend ervaren als je steeds verwacht dat de ander met een plan op de proppen komt. Vrouwen houden ervan als een man initiatief toont, doe je dit totaal niet dan is het mogelijk dat dit de reden is dat je nog geen succes met daten hebt gehad.

8. Je bent te negatief

Soms hebben mensen niet zelf door hoe negatief ze overkomen. Als je bijvoorbeeld geregeld over betalingen klaagt, stress op het werk en andere emotionele problemen dan komt het al snel als negatief over. Probeer dit zoveel mogelijk te voorkomen en houdt het bij de positieve onderwerpen. Negatieve energie is een grote afknapper als het aankomt op daten.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Deze lichaamstaal kan zeggen of de eerste date goed gaat

Eerste dates kunnen opwindend of ongemakkelijk zijn, vaak zelfs tegelijk. Je weet niet wie…