8 slechte gewoontes die jou als man geen succes geven

Redactie
Door Redactie
6 minuten leestijd

Vraag je je af waarom je geen succes met daten hebt? Misschien heb je wel te maken met een aantal slechte gewoontes waar je geen weet van hebt. Als je merkt dat je de singles het na enkele ontmoetingen laten afweten, dan is het mogelijk dat je jezelf op een bepaalde manier undateable maakt.

8 slechte gewoontes

Door te werken aan je slechte gewoontes kun je de kans op een relatie vergroten, maar dan moet je wel weten waar je op moet letten. Deze gewoontes kunnen je succes met daten in de weg zitten:

1. Je drinkt teveel

De eerste dates vinden vaak in het openbaar plaats zoals een café of restaurant. Wat deze locaties in gemeen hebben is dat je er drankjes kunt doen. Hoewel alcohol helpt om je wat losser te maken, maakt het je niet aantrekkelijker. Als je te veel drinkt dan valt het op en zeg je misschien dingen waarvan je later spijt krijgt of niet meer weet dat je het gezegd hebt.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken."

2. Je bedenkt de verkeerde dates

Voor sommige vrouwen is een standaard date niet voldoende. Voor andere vrouwen is het juist een verkeerd idee om iets te doen waardoor ze uit haar comfortzone moet komen. Zoals je kunt lezen, verschilt het per vrouw. Denk goed na of de date die je in gedachten hebt bij de persoon past.

3. Je blijft oppervlakkig

Tijdens de dates kun je nog zo je beste beentje voor zetten, als je oppervlakkige vragen blijft stellen dan kom je niet ver. Het is logisch dat je in het begin wat basis vragen stelt over huisdieren, het werk en hobby’s. Dat is nu eenmaal nodig om iemand te leren kennen. Als je dit echter nog steeds doet op de derde date, dan doe je het verkeerd.

Laat zien dat je oprecht interesse hebt door de diepte in te gaan. Wat zijn je grootste angsten? Waar ben je trots op? Wat zijn je doelen? Dit zijn enkele vragen die je meer vertellen over iemand dan alle oppervlakkige vragen samen.

4. Je toont je onzekerheid te vaak

Hoe goed je ook je best doet met daten, als je duidelijk en geregeld laat merken dat je onzeker tijdens het daten bent, dan ben je een stuk minder aantrekkelijk dan wanneer je dit niet doet. Vrouwen zien liever een man die zelfverzekerd is en laat zien dat hij goed genoeg is voor iedereen.

Als je een vrouw date die out-of-your-league is, dan kan twijfel aan jezelf ervoor zorgen dat het niet werkt. Als je laat zien dat je zelfverzekerd bent en dit ook uitstraalt, dan geloven anderen het ook, zelfs als je dat helemaal niet bent.

25 zinnen die het verschil maken

Heb je trouwens deze kant-en-klare berichtjes voor op WhatsApp of Tinder al gezien? Het zijn de beste zinnen om iemand stapelgek op je te maken.

5. Je blijft chatten met andere vrouwen

Het komt geregeld voor dat iemand aan het daten is, maar niet bereid is om dit al exclusief te maken. Het probleem hiermee is dat je dan niet volledig de aandacht op die ene speciale persoon kunt houden. Als je denkt dat je beter kunt krijgen, dan leid je jezelf af van die leuke single met wie je aan het daten bent. Het erge is: je date merkt dit ook aan hoe je je gedraagt.

6. Je komt onbetrouwbaar over

Kom je wel eens te laat voor een date, verplaats je een date naar een andere dag of kom je niet opdagen? Dan is het er een reële kans dit de reden is dat je nog geen succes hebt gehad. Doordat je niet je afspraken nakomt kom je over als onbetrouwbaar. Alle vrouwen houden van een man waarop ze kunnen bouwen.

7. Je toont geen initiatief

Als man zijnde wordt van je verwacht dat je initiatief toont. Een man die dit niet doet staat bij voorhand al een punt achter. Het wordt door vrouwen soms zelfs als irriterend ervaren als je steeds verwacht dat zij met een plan op de proppen komt. Vrouwen houden ervan als een man initiatief toont. Doe je dit totaal niet, dan is het mogelijk dat dit de reden is dat je nog geen succes met daten hebt gehad.

8. Je bent te negatief

Soms hebben mensen niet zelf door hoe negatief ze overkomen. Als je bijvoorbeeld geregeld over betalingen klaagt, stress op het werk en andere emotionele problemen, dan komt het al snel als negatief over. Probeer dit zoveel mogelijk te voorkomen en houdt het bij de positieve onderwerpen. Negatieve energie is een grote afknapper als het aankomt op daten.

Verliefd worden is meer...

... dan geluk hebben. Er zijn twee personen voor nodig die ervoor openstaan. Bij één app weten ze precies hoe ze die twee mensen kunnen samenbrengen voor een langdurige relatie. De matching in deze succesvolle app heeft één doel: het koppelen van mensen die écht bij elkaar passen. Ontdek zelf hoe Elitedating een extreem hoog succespercentage behaalt.

Deel dit artikel
Geef je reactie