Home Nieuws Meer dan 5 miljoen nieuwe leden voor Ashley Madison in 2018

Meer dan 5 miljoen nieuwe leden voor Ashley Madison in 2018

1 minuten leestijd
0
ashley madison

Het leven is kort, heb een affaire. Dat is niet alleen de slogan van Ashley Madison maar ook van vele miljoenen van haar leden. De vreemdgaan datingsite heeft de jaarlijkse cijfers gepresenteerd en daarin zijn enkele interessante gegevens te vinden. Zo blijkt dat de datingsite in 2018 meer dan 5.3 miljoen nieuwe leden mogen verwelkomen, zo meldt GDI.

Online “vreemdgaan” is hot

De eigenaar van Ashley Madison, ruby Life Inc., heeft een rapport opgesteld op basis van de cijfers van 2018. Daarin komt naar voren dat online “vreemdgaan” bij Ashley Madison ongekend populair blijft. De leden hoeven niet allemaal een affaire te beginnen, afhankelijk van de aard van de relatie en relatiestatus, maar dit is wel het doel van veel gebruikers.

Dagelijks hebben zich in 2018 ongeveer 14.5 duizend nieuwe leden aangemeld bij de datingsite. Samen met de bestaande gebruikers van de datingsite zorgen deze dagelijks voor 39.5 duizend nieuwe gesprekken, waarin beiden in ieder geval één bericht versturen.

Over 2018 in het geheel kreeg Ashley Madison er 5.309.395 nieuwe leden bij. Samen met de bestaande gebruikers komt het totaal hiermee op zo’n 60 miljoen gebruikers. Deze nieuwe leden zijn afkomstig uit veel verschillende landen, maar het meest uit de Verenigde Staten en Brazilië. Nederland komt niet voor in de lijst met landen. In Nederland zijn het vooral SecondLove en Novamora die in dit segment populair zijn.

De ‘Ashley Madison’-naam

Ashley Madison is misschien wel de bekendste datingsite voor vreemdgangers. Er is concurrentie van Victoria Milan en Second Love maar deze hebben niet de wereldwijde naamsbekendheid van Ashley Madison. En dat is misschien maar goed ook. In 2015 stal een groep hackers de gebruikersdatabase van Ashley Madison waardoor alle namen en allerlei andere persoonlijke gegevens werden gelekt. Het resulteerde in een groot debacle en uiteindelijk werd er geschikt met de getroffen gebruikers.

Meer dan 5 miljoen nieuwe leden voor Ashley Madison in 2018

4.5 (90%) 2 stemmen

Wil je de tips op deze website in het echt uitproberen? Uit de statistieken blijkt dat 68% van onze bezoekers de traditionele datingsite Relatieplanet kiest. Jij ook?

Bezoek Relatieplanet
Laad meer artikelen
Laad meer in Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

‘Mensen die te vroeg zijn geboren hebben later minder seks’

Ben je te vroeg geboren? Dan is de kans groter dat je later in je leven worstelt met je li…