Home Dating apps Woo dating app laat vrouwen matches bellen vanuit de app

Woo dating app laat vrouwen matches bellen vanuit de app

1 minuten leestijd
0
woo app

Wie in de app store op zoek is naar een vervanger voor Tinder komt een lange reeks dating apps tegen. Eén van de dating apps die je in de app store kunt vinden is de Woo dating app. De dating app met roots in India is explosief gegroeid en dat doet het door vrouwen op een voetstuk te plaatsen.

Woo heeft afgelopen week een veelbelovende feature voor vrouwen geïntroduceerd met de naam Woo Phone. Met deze feature kunnen de vrouwelijke gebruikers matches opbellen vanuit de app. De uniek belfunctie is alleen beschikbaar voor vrouwen en biedt deze gebruikers gratis de mogelijkheid om matches anoniem te bellen zonder persoonlijke gegevens te delen.

Vrouwvriendelijke features

De app biedt vrouwen bewust een betere gebruikerservaring met haar vrouwen-eerst benadering. Woo is één van de eerste apps die deze werkwijze introduceerde nadat het in 2014 de deuren opende. De app biedt vrouwen allerlei mogelijkheden om anoniem en veilig contact te leggen met mannen. De contactgegevens van vrouwen die de app gebruiken blijven volledig afgeschermd. Niemand kan deze informatie inzien.

Klaar met swipen?

lexa "NIET swipen, MEER diepgang: Lexa is precies dat. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Verder heeft de app al een functie met Verified Profiles zodat vrouwen direct weten dat het geen nepprofiel is of iemand die zich als een ander voordoet. In Nederland heeft Lexa deze werkwijze overgenomen met de Lexa Badge. Al deze functies zijn ervoor bedoeld om vrouwen meer controle te geven.

Trend: vrouwen eerst

Waar je bij de populaire dating apps geen verschillen merkt tussen mannen en vrouwen zijn er steeds meer apps die vrouwen meer controle geven. Zelfs Tinder is van plan om een dergelijke feature uit te brengen. In de afgelopen jaren wordt er steeds meer aandacht gelegd op features die zich specifiek op de vrouwelijke gebruikers richten. Een goed voorbeeld hiervan is Bumble, welke nu in een patentenstrijd verwikkeld is met Match Group, de eigenaar van Tinder. Deze dating app heeft in de Verenigde Staten een forse groei in het ledenaantal meegemaakt. Dat er vraag is naar vrouwvriendelijke features is inmiddels wel duidelijk.

In Nederland is vrijwel niemand met deze dating app bekend maar de app is in India één van de meest gebruikte apps voor online dating. Met een gebruikersaantal van meer dan 4.5 miljoen is Woo een app om rekening mee te houden. Of het in Nederland ook voet aan de grond zal krijgen blijft nog maar de vraag. Vooralsnog zijn het vooral Badoo en Tinder die de Nederlandse single van de dagelijkse matches voorzien.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Fanatieke gamers matchen liever in games dan dating apps

Voor fanatieke gamers is Tinder niet uitdagend genoeg. Zij ontmoeten hun match liever in e…