Home Datingapps Toffee is een dating app voor singles die privéonderwijs hebben gehad

Toffee is een dating app voor singles die privéonderwijs hebben gehad

1 minuten leestijd
0
toffee

Het is geen geheim dat we allemaal iemand zoeken die op dezelfde golflengte zit. De opkomst van hoger opgeleiden dating en datingsites die zich op deze doelgroep richten heeft een reden; steeds meer singles zoeken iemand met een gelijk opleidingsniveau. Een nieuwe dating app met de naam Toffee gaat nog een stapje verder, zo meldt de Standard. Deze app is specifiek bedoeld voor singles die privéonderwijs hebben gehad.

Hoe werkt het?

De dating app werkt niet veel anders dan de andere apps die we kennen. Iedereen die met Tinder overweg kan, wat vrijwel iedereen zonder problemen kan, zal ook de werkwijze van Toffee begrijpen. De dating app matcht haar gebruikers op basis van een algoritme. Het verschil met de andere apps is dat deze app zich volledig richt op de elite singles. Dit zijn de singles die privaatonderwijs hebben gevolgd. Nu komt dit in Nederland niet zo veel voor maar in andere landen wel. In Nederland worden de diploma’s van privaatonderwijs niet door het Ministerie van Onderwijs erkend maar hebben veel van de bekende privéscholen een goede reputatie. In Nederland verkiezen veel datingsites de aanpak van een algemene “hoogopgeleiden” noemer, waarin alle single met een HBO of hogere opleiding toegelaten worden.

Toffee heeft haar werkwijze gebaseerd op onderzoek, dat uitgevoerd is door Wellesley College en de University of Kansas. Dit onderzoek toont aan dat er een grotere kans is dat mensen met gelijkwaardige achtergronden bij elkaar blijven. Het onderzoek laat ook zien dat mensen die vergelijkbare ervaringen hebben, zoals in dit geval de opleiding, sneller op elkaar vallen.

Elite dating

Toffee is niet de enige dating app die zich op een exclusieve en kleine groep singles richt. Andere dating apps die zich op een vergelijkbare doelgroep richten zijn The Inner Circle, Luxy, Raya en The League om maar wat voorbeelden te geven. Dating apps dien zich tegenwoordig te onderscheiden om nog enige vorm van succes te hebben. Of het Toffee lukt om een vast ledenbestand op te bouwen zal nog moeten blijken. In eerste instantie richt de app zich volledig op het het Verenigd Koninkrijk.

Toffee is een dating app voor singles die privéonderwijs hebben gehad

5 (100%) 1 stemmen

Wil je de tips in het echt uitproberen? Uit de statistieken van deze website blijkt dat de meeste bezoekers kiezen voor Badoo. Jij ook? Bezoek Badoo.

Laad meer artikelen
Laad meer in Datingapps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Alcohol drinken op een date: hoeveel is teveel?

Het is zomer en de dorst neemt met de dag toe. Het warme weer nodigt uit om te gaan daten.…