Home Dating apps Miljonair dating app Luxy introduceert Bitcoin voor rijke singles

Miljonair dating app Luxy introduceert Bitcoin voor rijke singles

2 minuten leestijd
0
luxy

Dating app Luxy staat erom bekend dat het alleen toegang biedt voor rijke en succesvolle singles maar nu heeft het als één van de eerste dating apps Bitcoin als betalingsmogelijkheid toegevoegd. Het plan is om meer cryptocurrencies toe te voegen maar op dit moment is alleen Bitcoin geïntroduceerd, zo meldt VentureBeat. Met de introductie van Bitcoin wil de app zich aanpassen aan de levensstijl van succesvolle ondernemers en zakelijke lieden die van de app gebruik maken.

Doelgroep van Luxy

Met de specifieke doelgroep van rijke en elite singles onderscheidt het zich van de andere dating apps. Volgens de app is het offline moeilijk om andere miljonairs te ontmoeten en daar brengt Luxy verandering in door deze doelgroep online met elkaar kennis te laten maken. De voorwaarde om lid te worden? Je moet rijk of succesvol zijn.

Hoe werkt het?

De leden die er lid worden hebben hoge eisen en een groot wensenpakket waardoor niet iedereen tot de app toegelaten wordt. Er geldt een minimuminkomen van 200.000 dollar per jaar. Als je je inkomen niet kunt verifieren dan kom je terecht in een “vouching” proces. Andere leden van de exclusieve dating app kunnen op dat moment bepalen of je wordt toegelaten tot de app of niet. Meer dan 50 procent van de aangemelde leden die het inkomen niet willen of kunnen bevestigen wordt niet toegelaten. Daarbij wordt nog een extra 20 procent van de aanmeldingen afgekeurd door de medewerkers van Luxy. Kortom, toegelaten worden tot deze app terwijl je niet het gewenste inkomen hebt is moeilijk. De werkwijze van de app lijkt verder veel op hoe Tinder werkt. Gebruikers kunnen heen en weer swipen om de profielen van andere leden te keuren. Als twee gebruikers elkaar leuk vinden dan kunnen de twee met elkaar chatten in de app.

Klaar met swipen?

lexa "NIET swipen, MEER diepgang: Lexa is precies dat. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Het hoofdkantoor van Luxy bevindt zich in Hong Kong en het heeft inmiddels al 3 miljoen leden wereldwijd. In vergelijking met de geschatte ledendatabase van Tinder is het maar een schijntje. De nummer één dating app van de wereld heeft een geschat ledenaantal van 50 miljoen leden. Eerder kwam de dating app in opspraak nadat het zichzelf had omschreven als ‘Tinder zonder de arme mensen’. Daarmee wilde de app aangeven dat alle arme en onaantrekkelijk aanmeldingen afgekeurd worden zodat alleen professionele atleten, ondernemers, artsen, advocaten en andere goed verdienende leden toegevoegd worden.

De app is gratis te downloaden in de app stores van Apple en Google Play. De app is in meerdere talen beschikbaar maar helaas nog niet in het Nederlands. Mede hierdoor zijn er niet veel Nederlandse leden in de app te vinden. In het hogere segment van de datingmarkt neemt Luxy het op tegen andere dating apps die zich richten op de elite singles zoals TheLeague en Beautiful People.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Fanatieke gamers matchen liever in games dan dating apps

Voor fanatieke gamers is Tinder niet uitdagend genoeg. Zij ontmoeten hun match liever in e…