Home Datingsites Lexa Badge: wat is het en hoe krijg je de badge + certificaat?

Lexa Badge: wat is het en hoe krijg je de badge + certificaat?

2 minuten leestijd
0
lexa badge

De Lexa Badge; als je lid bent van datingsite Lexa dan vraag je je waarschijnlijk af wat het is en hoe je de badge krijgt. Sommige gebruikers hebben de badge wel en anderen niet; wat is het verschil? Eerder dit jaar introduceerde datingsite Lexa de Badge om gebruikers te onderscheiden op basis van een handvol eigenschappen. Door de Badge kunnen vrouwen direct zien wie zich als een gentleman gedraagt en wie niet. Het is de Lexa manier om het kaf van het koren te scheiden.

Alleen voor mannen

lexa badge gesprekDe Badge is enkel verkrijgbaar voor mannen en niet voor vrouwen. Dit heeft als reden dat vrouwen zich normaal gesproken goed aan de regels houden, niemand lastig vallen en zich serieus gedragen. Met andere woorden, vrouwen hebben deze badge niet nodig om zich te kunnen onderscheiden. Mannen wel. De mannen die het voor de rest verpesten komen niet in aanmerking om de badge te bemachtigen. Het is alleen weggelegd voor de mannen die het verdienen.

Wat is het precies?

De Badge wordt bij het profiel van een man getoond binnen de dating app en website. Het is in feite een soort van stempel die de man krijgt voor het goede gedrag. Zoals je vroeger toen je klein was een sticker kreeg als je lief was zo krijgt de lieve en betrouwbare man van vandaag een Badge van Lexa. Deze Badge krijg je als man niet zomaar. Je moet aan een lijst met eisen voldoen om het virtuele bewijs van goed gedrag te ontvangen.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Waarom?

De introductie van de badge geeft vrouwen vooraf de informatie dat ze te maken hebben met iemand die het daten serieus neemt en respectvol met vrouwen omgaat. Door de badge weet de vrouw meteen dat de man het profiel ingevuld heeft inclusief een tekst over zichzelf en gemotiveerd is om contact te leggen op een gepaste wijze. Vrouwen die bij Lexa lid zijn krijgen de macht om mannen het certificaat toe te kennen. Als een man zich als een gentleman gedragen heeft dan kan de vrouw dit bevestigen.

Hoe krijg je de Lexa Badge?

Als man die zijn eigen succes wil bepalen is het verkrijgen van de Badge de eerste stap. Het is een zichtbaar voordeel ten opzichte van de mannen die er niet over beschikken. Dit zijn de voorwaarden waar een man aan moet voldoen om de badge te ontvangen.

  • Het profiel is voor minimaal 70% ingevuld
  • De foto is goedgekeurd
  • De Lexa tutorials zijn bekeken
  • Het Lexa badge handvest is ondertekent

Bezoek Lexa

Lexa badge certificaat

Naast de standaard badge is het mogelijk om er een certificaat bij te ontvangen. Hier is meer voor nodig dan alleen de stappen om de badge te ontvangen. Dit zijn de voorwaarden om ook het certificaat te ontvangen:

  • Alle criteria van de Lexa Badge zijn ingevuld
  • De profieltekst is geschreven
  • Er zijn positieve beoordelingen van vrouwen in de afgelopen maand ontvangen

De badge en het certificaat zijn alleen te verkrijgen als de bovenstappen doorlopen zijn. Het is niet mogelijk om de badge te kopen of deze op een andere manier te verkrijgen. Weet je nog niet precies hoe Lexa werkt? In dit artikel leggen we de werking van Lexa uit.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Datingsites

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Opzoeknaarjou verwijderen: hoe zeg je je profiel op?

Alle singles die online op zoek gaan naar hun perfecte match hebben hun eigen verlanglijst…