Home Datingsites Exclusief: 1 dag gratis VIP-toegang bij Novamora en Seniorengeluk

Exclusief: 1 dag gratis VIP-toegang bij Novamora en Seniorengeluk

1 minuten leestijd
0
seks gezocht

Valentijnsdag; het is een confronterende dag voor singles die geen partner hebben om het mee te vieren. Gelukkig heb je nog een volledige week om daar wat aan te doen. Twee datingsites bieden je namelijk de mogelijkheid om voor één dag volledig gratis te daten. Novamora, de seksdatingsite bekend van televisie en radio, en Seniorengeluk voor de 50-plusser hebben een exclusief aanbod voor onze lezers. Waar je normaal gesproken betaalt voor een VIP-lidmaatschap bij deze datingsites kun je het nu voor één dag volledig gratis proberen, zonder kosten.

1 dag gratis VIP

De actie is geldig op de datingsites Seniorengeluk en Novamora in de periode van vandaag 7 februari 2018 t/m 14 februari 2018. Op het moment van inschrijven is de VIP-toegang direct 24 uur actief. Deze actie is exclusief beschikbaar voor onze lezers. Er is geen code nodig, gebruik de links op deze website die verwijzen naar Seniorengeluk en Novamora en na inschrijving wordt de VIP-toegang meteen toegekend. Als je één van beide datingsites al eens wilde uitproberen dan is dit het moment.

DatingsiteActiePeriodeInfo
Seniorengeluk1 dag gratis VIP-toegang7 t/m 14 februariInfo en bekijken
Novamora1 dag gratis VIP-toegang7 t/m 14 februariInfo en bekijken

Let op: dit is een tijdelijke actie. Maak er gebruik van binnen de looptijd om te profiteren van de aanbieding.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

VIP-toegang

Met VIP-toegang kun je gebruik maken van alle functionaliteiten van de datingsites. Zo kun je niet alleen gratis een profiel aanmaken, wat iedereen overigens kan, maar ook de FotoZapper gebruiken, persoonlijke berichten versturen, extra foto’s bekijken en uitgebreid zoeken. Bovendien kun je chatten met andere leden en je berichten lezen. Dit alles is als gratis lid niet mogelijk. Met andere woorden, je kunt van alle functies gebruik maken met VIP-toegang. Dit geldt voor Novamora maar ook voor Seniorengeluk.

Valentijnsdag 2018

Zoals ieder jaar valt Valentijnsdag 2018 ook dit jaar weer op 14 februari. Het is de dag van de liefde waarin stellen elkaar overspoelen met romantische cadeaus en singles anonieme liefdesbrieven versturen naar de crush. Voor de datingsites is periode in aanloop naar Valentijnsdag het moment om alle singles te helpen om nog snel een liefde te vinden. De maand februari staat daardoor bol van de Valentijnsdag acties van de datingsites met korting op het lidmaatschap of enkele dagen gratis daten.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Datingsites

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Opzoeknaarjou verwijderen: hoe zeg je je profiel op?

Alle singles die online op zoek gaan naar hun perfecte match hebben hun eigen verlanglijst…