Home Seniorengeluk

Seniorengeluk

SeniorenGeluk is zoals de naam al aangeeft bedoeld voor de 50-plusser. Voor iedereen in deze leeftijdscategorie is de datingsite het perfecte middel om in contact te komen met leeftijdsgenoten. Het maakt niet uit of je alleen een date zoekt, een vaste relatie of een nieuwe vriendschap. Dat je de 50-jarige leeftijd bereikt hebt, of zelfs ouder, betekent niet dat je stil moet zitten achter de geraniums. Op elke leeftijd is liefde gewenst en hou oud je ook bent, liefde maakt het leven nu eenmaal tien keer mooier.

Hoe werkt Seniorengeluk?

Je kunt op de Seniorengeluk datingsite snel in contact komen met andere leden. Ten eerste maak je een account aan op de datingsite. Dit geeft je de mogelijkheid om een eigen profiel in te richten. Stel je profieltekst op en voeg je leukste foto’s toe. Je kunt vervolgens zoeken tussen alle profielen en foto’s naar de single van je dromen. Zoeken is mogelijk op interesses, voorkeuren en eigenschappen. Uitgebreid zoeken en berichten versturen kan echter alleen met een betaald lidmaatschap. Als gratis lid kun je ook niet chatten maar je kunt wel de Fotozapper matches bekijken. Om toegang te krijgen tot alle mogelijke functies van de datingsite is VIP-toegang nodig. Hiermee kun je alles doen op de datingsite wat je wilt zoals uitgebreid zoeken, de laatste bezoekers bekijken, berichten lezen en chatten met andere leden.

Bezoek Seniorengeluk

Voor wie het

SeniorenGeluk is toegankelijk voor iedereen van 18 jaar en ouder. Nu zul je er als 18-jarige niet veel leeftijdsgenoten vinden. Het grootste deel van de datingsite is ouder dan 50 jaar. Je kunt er terecht als je op zoek bent naar een date, relatie of vriendschap.

Tips voor Seniorengeluk

  • Bekijk de Fotozappers matches geregeld om geen enkele leuke single mis te lopen.
  • Vrouwen op Seniorengeluk ontvangen veel berichten. Wees uniek en stuur een bericht dat opvalt.
  • Laat merken dat je met interesse profiel gelezen hebt door iets uit het profiel te vermelden. Dit vergroot de reactie op je bericht.

Privacy

Standaard staat de instelling dat je ook op de partner websites gevonden kunt worden aan. Dit betekent dat je met veel meer leden dan alleen die van Seniorengeluk in contact kunt komen. Mocht je dit niet willen dan is het eenvoudig uit te schakelen. Verder is het handig om te weten dat je profiel niet in Google te vinden is doordat alleen ingeschreven leden je profiel kunnen bekijken. De website is hiernaast beveiligd met een SSL-encryptie waardoor je gegevens niet door anderen onderschept kunnen worden. Dat is wel zo fijn als je zuinig bent op je persoonlijke details. Mocht je willen betalen voor VIP-toegang dan is dit mogelijk door de veilige verbinding met je bank. Controleer altijd het slotje in de adresbalk als je een betaling uitvoert. Wat ook goed om te weten is dat je een bedenktermijn hebt van 14 kalenderdagen.

Over Seniorengeluk

De datingsite onderdeel van Safe Dating Networks. Dit is een groot dating netwerk van verschillende websites, waarvan velen zich richten op de oudere single. Tot op heden zijn meer dan twee miljoen leden je voorgegaan.

Bezoek Seniorengeluk