Home Dating apps Tinder Triviant: dating app test live-versie van gezelschapsspel

Tinder Triviant: dating app test live-versie van gezelschapsspel

1 minuten leestijd
0

Naast de aanstaande introductie van een 1-op-1 videochatfunctie is Tinder ook druk aan het testen met andere interactieve video-features. Volgens TheVerge test Tinder nu een nieuwe vorm van live Triviant.

Het bekende gezelschapsspel met vragen en antwoorden wordt als test aan de app toegevoegd om te experimenteren met live video. Mocht je een fan zijn van Trivial Pursuit, dan zou je dit spel in de toekomt dus misschien op Tinder kunnen spelen. Maar dan op afstand.

Het is een test

De live Triviant-functie van de app is op dit moment niet door iedereen te gebruiken. Het wordt uitgerold naar een onbekend percentage gebruikers van de dating app. Zo kan Tinder deze vorm van live video uitproberen op een kleine groep gebruikers. De Triviant-functie is door Tinder ontworpen om te experimenteren met live video en tegelijkertijd mensen te matchen.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Live spel

Schermafbeeldingen van de functie lijken te suggereren dat het spel tussen een groep mensen wordt gespeeld die allen live zijn. Er kunnen vier mensen meedoen aan het spel, zo laat de schermafbeelding zien. Daarbij kan het spel live worden uitgezonden voor een publiek dat kan reageren op de vragen en antwoorden. Er is dus ook een livechat aanwezig.

“Net als bij onze eerste interactieve ervaring op Tinder, Swipe Night, zijn we van plan in de toekomst meer van deze activiteiten naar Tinder te brengen”, zegt Tinder tegen The Verge. “Deze concepten zijn echter slechts een test en worden mogelijk nooit gelanceerd. We kijken ernaar uit om meer informatie te verstrekken wanneer deze beschikbaar is.”

Omdat het slechts om een test gaat, is er geen vaste tijd waarop de Triviant-vragen zullen verschijnen in de app. Niemand weet op dit moment wie toegang krijgt tot het spel en wie niet. Ook kunnen de kenmerken van het spel veranderen gedurende de testperiode.

1-op-1 videochatfunctie

Match Group, de eigenaar van Tinder, bevestigde eerder deze week dat Tinder binnenkort een één-op-één videochatfunctie lanceert. Daarmee kun je videobellen met je matches, om in coronatijden toch nog te kunnen daten. Meerdere dating apps hebben functies toegevoegd om virtueel daten mogelijk te maken.

De Triviant-functie past echter in een andere categorie, omdat het met meerdere mensen wordt gespeeld. Daardoor lijkt het meer een manier te zijn om de tijd te verdrijven, dan iemand te leren kennen. Maar misschien komt uit het test wel naar voren dat singles graag wat te doen hebben en weleens een keer wat anders willen doen dan berichten versturen.

Verliefd worden is meer...

... dan geluk hebben. Er zijn twee personen voor nodig die ervoor openstaan. Bij één app weten ze precies hoe ze die twee mensen kunnen samenbrengen voor een langdurige relatie. De matching in deze succesvolle app heeft één doel: het koppelen van mensen die écht bij elkaar passen. Ontdek zelf hoe 1 op de 3 leden er een partner vindt.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

‘Condoom niet vanzelfsprekend tijdens onenightstand of losse seks’

Het gebruik van een condoom is geen gewoonte voor jonge mannen die losse seks hebben. Dat …