Home Dating apps Smart dating app Hily behaalt mijlpaal van 10 miljoen gebruikers

Smart dating app Hily behaalt mijlpaal van 10 miljoen gebruikers

1 minuten leestijd
0
hily

Het aantal gebruikers op dating app Hily stijgt hard. Dat zagen we al terug in de ranglijsten van de populairste apps in de datingcategorie, maar nu wordt dit ook bevestigd door Hily zelf. De in Las Vegas gevestigde dating app heeft de felbegeerde mijlpaal van 10 miljoen gebruikers behaald, zo maakt het bedrijf bekend.

Internationale uitbreiding

Hily is opgericht in 2017 en begon als een dating app voor singles in de VS. Nu is het meer dan een dating app, naar eigen zeggen een verbindingsplatform, dat beschikbaar is in meer dan 25 landen over de hele wereld. De app gebruikt kunstmatige intelligentie voor meer veiligheid en betere matches.

In 2019 lanceerde Hily in 7 Europese landen, Australië en heel Latijns-Amerika. In de komende twee maanden is de dating-app ook van plan zijn eerste stappen naar Azië te maken, zegt oprichter Alex Pasykov van Hily.

Klaar met swipen?

lexa "NIET swipen, MEER diepgang: Lexa is precies dat. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

“Dit is een geweldige mijlpaal voor ons. We zijn er echt trots op dat zoveel mensen over de hele wereld ons vertrouwden met hun relaties. We hopen nog meer impact te maken door voet aan de grond te krijgen in Azië. Het nieuws wordt binnenkort aangekondigd.” Hily’s CEO Pasykov richtte ook Taimi op, een LGBTQ+ dating app en sociaal netwerk.

Hey, I like you

Hily is een afkorting voor “Hey, I like you“. De app koppelt mensen die op dezelfde golflengte zitten. Het identificeert de gebruikers die de grootste matchingskans hebben door een aantal factoren te analyseren: profiel, in-app-activiteit, likes en disliken. Hoe meer de gebruikers van de app swipen, hoe meer het algoritme leert over hun voorkeuren en afknappers.

Om een betere match te vinden, biedt Hily zijn gebruikers ook de mogelijkheid om hun compatibiliteitspercentage te controleren met iedereen in de app. Daarmee kunnen gebruikers zien hoe goed ze bij de ander passen, volgens het algoritme van Hily. Een test met 30 vragen ligt daaraan ten grondslag, dat bepaalt of twee gebruikers bij elkaar passen als romantische partners.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Twee woorden die je nooit in een profieltekst of bio mag zetten

Het samenstellen van het perfecte datingprofiel is voor niemand een makkelijke taak. Dankz…