Home Dating Wat is trashdating: afval én mensen om je heen verzamelen

Wat is trashdating: afval én mensen om je heen verzamelen

3 minuten leestijd
0
trashdating

Het is hip én milieubewust: trashdating. Zie je weleens groepjes mensen afval verzamelen met elkaar? Die mensen spreken af om met elkaar te gaan opruimen en zij maken daar een hippe activiteit van.

Een soort van daten, omdat je hierbij nieuwe mensen ontmoet. En daarnaast zorg je ervoor dat de wereld een stukje mooier en schoner wordt, wanneer je dat afval verzamelt en netjes weggooit of inlevert. Regelmatig worden er evenementen georganiseerd om milieuvervuiling aan te pakken en met elkaar in actie te komen.

Hoe is trashdating ontstaan?

Oprichtster Rosa Leijdekkers wilde een online community oprichten, maar dat verliep niet zo soepel. Zij is toen haar eigen netwerk gaan uitnodigen met de vraag om mee te doen met wandelingen waarbij zij de omgeving zouden opruimen. Omdat dit zo’n succes was, werden deze wandelingen vaker georganiseerd en heeft haar vriend een half jaar daarna de website Trashdating.nl opgericht.

Klaar met de vleeskeuringsapps?

relatieplanet"NIET swipen, MEER diepgang: Relatieplanet is precies dat. Voor mensen met inhoud die een vaste relatie zoeken."

Bekijk de leukste singles
  • ✅ Dating
  • ✅ Relatie
  • ✅ Liefde

Het doel? Het enorme plasticprobleem op een leuke manier met elkaar verminderen, door middel van het organiseren van activiteiten. En je loopt daarbij de kans om een leuke date te scoren of misschien zelfs de liefde van je leven te vinden.

Geef je persoonlijke voorkeuren aan

Het draait niet alleen maar om afval opruimen. Het woord ‘dating’ zit niet voor niets in de naam. Op de website van trashdating kun je namelijk vooraf aangeven of je op zoek bent naar nieuwe vrienden, een relatie of gewoon handige, sociale contacten. Je ontmoet op deze manier veel nieuwe mensen en wie weet is er wel iemand die qua persoonlijkheid heel goed bij jou past.

Daar kan een mooie vriendschap uit opbloeien en wie weet zelfs wel een romantische relatie. Het is natuurlijk ook fijn om te weten dat jouw nieuwe vriend of vriendin net zoveel liefde voor de wereld en het milieu heeft als jij. Dat vormt alvast een goede basis voor jullie relatie.

Er is een klik

Nadat je aangegeven hebt waar je voorkeur ligt, kun je met mensen binnen de online community gaan chatten. Zo kom je met elkaar in contact en kun je ontdekken met wie je een leuke klik hebt. Stel je voor dat het jullie daarna leuk lijkt lijkt om samen een milieubewuste trashdate te plannen, dan kun je dat natuurlijk doen. Neem handschoenen en een herbruikbare tas mee om het afval op te ruimen en laat je verrassen. Je kunt ook meedoen aan een van de activiteiten, als je liever niet het heft in eigen handen neemt.

Wat zijn de voordelen van trashdating?

Ten eerste is trashdating natuurlijk goed voor het milieu en de wereld. Daarnaast heeft het meerdere voordelen:

  • Samen iets meemaken schept een band;
  • Je leert nieuwe mensen kennen;
  • Het is niet alleen gezellig, maar ook verantwoord;
  • Grote kans op gemeenschappelijke interesses;
  • Het verbetert het imago van afval opruimen.

Is het iets voor jou?

Ben je op zoek naar een gezellige community die activiteiten organiseert voor moderne, maar milieubewuste jongeren? De kans is groot dat trashdating iets voor jou is. Het is een gezellige manier om nieuwe mensen te leren kennen en je draagt op deze manier je steentje bij aan een schonere wereld.

Daarnaast wordt het tegenwoordig steeds hipper om afval op te ruimen, dus je kunt gerust je vrienden meevragen en meedoen aan een van de activiteiten. Je kunt trashdating ook boeken voor op school of werk. Stel samen met je medestudenten of collega’s een concreet plan op en kom in actie!

Wanneer je denkt; ik wil meer

Heb je de smaak van trashdating te pakken? Je kunt ook zelf iets organiseren, als je dat leuk vindt. Je kunt via de website van trashdating een e-mail sturen en dan wordt jouw idee gedeeld in de community. Zo kunnen er zoveel mogelijk mensen meedoen en zorgen voor een schonere wereld. Iedereen mag meedoen en dat is dan ook helemaal gratis. Tenzij je om een donatie vraagt voor trashdating natuurlijk, maar dat is voor een goed doel.

Bedenk iets leuks om te doen waarbij je ondertussen afval opruimt en moedig mensen aan om mee te doen. Laat mensen ook zelf eten, drinken en muziek regelen zodat het extra gezellig wordt.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep voor Relatieplanet kiest. Ontdek zelf waarom deze datingsite al 10 jaar op rij is verkozen tot de 'beste datingwebsite van Nederland'.

Bezoek Relatieplanet
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Daten zonder verwachtingen: 10 manieren om het minder teleurstellend te maken

Ben je op zoek naar een leuke partner op een dating app? Dan heb je gemerkt hoe moeizaam h…