Home Algemeen ‘Singles zijn deze zomer op zoek naar gevaccineerde partner’

‘Singles zijn deze zomer op zoek naar gevaccineerde partner’

1 minuten leestijd
1
app kus

Na maanden van sociale isolatie is het nu weer mogelijk om binnen te sporten. Winkelen kan weer, ‘doorstroomlocaties’ zoals pretparken mogen mensen ontvangen en de terrassen blijven langer open. Beetje bij beetje gaan we terug naar een wereld zonder beperkingen, hoewel het nog drie weken duurt voordat de volgende en derde stap in de versoepelingen wordt gezet.

Met een vrije en zorgeloze zomer voor de boeg staan singles klaar voor een summer of love. Maar niet iedereen is geschikt om mee te daten, want uit een recente enquête van de Dating Group blijkt dat singles vooral op zoek zijn naar een gevaccineerde partner. Het bedrijf achter talloze internationale datingsites heeft de gebruikers gevraagd hoe zij deze zomer willen doorbrengen en met wie. Dit zijn de resultaten van de enquête:

Gevaccineerde partner is gewild

Meer dan 86% van de ondervraagden zegt op zoek te zijn naar een partner die is gevaccineerd. Voor singles is dit een belangrijke overweging om wel of niet met iemand af te spreken. Ongeveer 40% van de ondervraagt meldt dat daten met iemand die is ingeënt, hen meer gemoedsrust geeft als het gaat om hun gezondheid.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Vaccineren om te kunnen daten

In overeenstemming met onderzoek van datingsite happn is ‘weer kunnen daten’ een van de redenen waarom singles zich laten vaccineren. 53% van de ondervraagden zegt ernaar uit te kijken om gevaccineerd te worden zodat ze hun dateleven weer kunnen oppakken.

Vaccinatiestatus als pluspunt

Van degenen die al gevaccineerd zijn, heeft meer dan 70% dit in het datingprofiel gezet. De status “gevaccineerd” zal deze zomer een cruciale rol spelen. 62% van de ondervraagden zegt niet te vragen of iemand is ingeënt, maar het is wel informatie die ze graag willen weten.

Meer spontaniteit

De opening van het dagelijkse leven zou tot een massale ‘carpe diem’-overtuiging kunnen leiden. Als het weer kan, dan wil iedereen eropuit. Circa 60% van de ondervraagden vertelt van plan te zijn om deze zomer spontaner te zijn.

Niet zo serieus

Een verschil dat aantoont hoe het ervoor staat met de singles op het platform van Dating Group is het feit dat veel singles er niet op zoek zijn naar iets serieus. Waar de meeste singles en in het algemeen deze zomer meer dan ooit beschikbaar zullen zijn voor een liefdesrelatie, geeft 77% van de ondervraagden aan dat ze deze zomer geen interesse hebben om zich te settelen.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Algemeen

Eén reactie

  1. T

    1 juni 2021 at 19:49

    Wat een discriminatie weer. Echt een balle app. Denk je nu echt dat ik op zoek ben die gevaccineerd is! Laat me niet lachen.

    Ik hoop dat de dislikes van deze app zo oplopen dat deze gebanned wordt. Dit is wel de meest misselijkmakende app die ik ooit heb gezien.

    Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Dit is de beste ‘pick-up line’ die vrouwen kunnen gebruiken

Zodra je het woord ‘pick-up line’ hoort, denk je waarschijnlijk meteen aan een afgezaagde …