happn

4,1 van 5

Op zoek naar een nieuwe manier om mensen te ontmoeten? Stap dan in de wereld van Happn, de datingapp die je helpt connectie te maken met mensen die je pad hebben gekruist. Door gebruik te maken van locatiegegevens, zorgt Happn ervoor dat je matches uit je directe omgeving krijgt. Het is dus een spannende mix van technologie en het lot, die je liefdesleven zomaar eens een verrassende wending kan geven.

PluspuntenInteressante manier om mensen te ontmoetenMensen in de buurt vindenGemiste kansen terugvinden
MinpuntenGebrek aan privacyGericht op betaalde functiesVooral voor studenten

Onderweg naar je werk, in de trein of op een festival. Terwijl jullie blikken elkaar kruisen, vertelt die ene seconde oogcontact meer dan een duizend woorden: “Dit zou weleens de ware kunnen zijn”, denk je. Een moment waar je jaren op hebt gewacht, ware het niet dat je het nalaat om een gesprek te starten. Je vervolgt je weg en de dagen erna kun je aan niets anders denken: “Wat als..?”

Het is een typische en levensechte situatie waar we allemaal mee te maken krijgen in ons vrijgezellenleven. En dat is precies de insteek waarmee een datingapp met de naam happn de wereld verovert. Met de slogan ‘Vind de mensen terug die je tegenkomt’ geeft happn je die tweede kans. Deze enkele zin zegt alles over het doel van de datingapp. Je kunt urenlang scrollen tussen de profielen van singles die veel te ver weg wonen, maar wil je niet liever alleen degenen ontmoeten die in de buurt waren… of zijn?

Iedereen die happn geprobeerd heeft kan erover meepraten; het is echt. Iedereen weet dat afstand vaak een probleem is bij de standaard datingsites die ooit zo populair waren. Datingapp happn speelt daar handig op in: je komt alleen singles tegen die daadwerkelijk bij je in de buurt zijn geweest.

Hoewel happn’s locatie-app populair is, heeft lang niet iedereen er succes. Wil je meteen kunnen chatten, zonder eerst een wederzijdse Like? Bij een ander platform kan dat wel, zoals bij deze app.

Bekijk deze datingapp

Wat is happn?

Het is de vraag waar veel mensen zich over gebogen hebben: “Waarom zou je een datingapp downloaden als je in je dagelijkse leven tientallen en soms wel duizenden mensen tegenkomt?” Dat dachten de makers van happn ook in 2014. Ze ontwikkelen een app die daar een oplossing voor bood: het matchen van mensen die elkaar al zijn tegengekomen, maar niet de kans hebben gepakt. Datingapp happn is het resultaat, een datingplatform dat zich richt op singles.

Met wereldwijd 100 miljoen gebruikers, 5 miljoen uitgewisselde berichten per dag en 1,5 miljoen nieuwe leden per maand is er niemand die nog om happn heen kan. Met de gedachte dat het lot twee mensen op dezelfde plek op dezelfde tijd bij elkaar brengt, is happn de tool om die ontmoeting alsnog mogelijk te maken – zelfs als je het in eerste instantie dus hebt nagelaten om een gesprek te starten.

happn app

Hoe werkt happn?

De werkwijze van happn is verfrissend in een datingwereld die gedomineerd wordt door swipen. In tegenstelling tot Tinder en varianten op de swipe-app, is er bij happn geen plek voor swipen. De unieke kijk van Happn op datingapps is dat je vanaf het startscherm singles kunt zien waarmee je daadwerkelijk ‘in contact’ bent geweest. Het zijn singles die bij je in de buurt zijn geweest, binnen een straal van 250 meter (eventueel uit te breiden). Oftewel, happn toont je andere gebruikers van de app die je pad gekruist zijn.

De reden dat dit concept uniek is onder datingapps is dat geen enkele andere app dezelfde werkwijze hanteert. Zo is happn een one-of-a-kind datingapp – zoals Tinder dat ook ooit was. Met happn is het technisch gezien mogelijk om de tientallen gemiste connecties per dag een tweede kans te geven.

It’s a Crush

Iedere keer dat je een andere gebruiker van happn tegenkomt in het dagelijkse leven, verschijnt het profiel van die persoon op je Timeline (tijdlijn) – of je ze nu wel of niet hebt gezien. Geef een (onzichtbare) Like als je diegene leuk vindt. Vindt de ander jou ook leuk? Dan heb je een Crush: bij een wederzijdse Like kun je met elkaar chatten.

Dit is een beknopte samenvatting van hoe happn werkt. Hoewel de app ooit alleen uit deze basisfuncties bestond, zijn de mogelijkheden inmiddels uitgebreid met uiteenlopende features. Van FlashNotes tot het Premium-abonnement: we gaan je precies vertellen hoe happn werkt, wat de functies zijn en wat je ervan mag verwachten.

Profiel aanmaken

Of je happn gewoon even wilt uitproberen of serieus op zoek wilt gaan naar de ware; het begint allemaal bij de registratie van een nieuwe account. Inschrijven is mogelijk via de app, maar ook kan het gedaan worden via de desktopversie. Waar happn in het begin alleen te gebruiken was met een Facebook-account, zijn er nu meerdere manieren om te registreren:

 • Aanmelden met Google
 • Aanmelden met Apple ID (alleen iPhone)
 • Aanmelden met telefoonnummer
 • Aanmelden met Facebook

Wanneer je kiest voor de Facebook-methode, dan pakt happn wat gegevens van je profiel, zoals je naam, leeftijd, e-mailadres en foto’s – het plaatst niets op je profiel. De automatische koppeling met Facebook maakt het handig om snel foto’s te importeren. Het is echter niet vereist om het met Facebook te doen. De app vraagt je naar deze dingen over jezelf:

 • Naar je voorkeur – of je mannen of vrouwen wilt zien.
 • Waar je naar op zoek bent – serieuze relatie, vrijblijvende relatie of geen idee.
 • Je lengte.
 • Hoe sportief je bent.
 • Wat voor kok je bent.
 • Welke vakantie het best bij je past.
 • Hoe graag je feest.
 • Wat je van roken vindt.
 • Of je een kinderwens hebt.

locatie happn

Locatie

Onderdeel van happn is de combinatie van je eigen locatie in relatie met die van anderen. Daarom wil de app je locatie weten. Je kunt je locatie delen met de app, maar als je dat niet doet, dan moet je minimaal je woonplaats opgeven om happn te kunnen gebruiken. Als je ook de leden wilt zien die je bent tegenkomen, ga dan naar je instellingen en schakel je locatie in.

Datingapp happn maakt gebruik van de locatievoorzieningen van je smartphone om te bepalen waar je bent en welke singles bij je in de buurt zijn (geweest). Als je dit uitgeschakeld hebt, dan werkt de app niet. In de instellingen van je smartphone kun je de locatievoorzieningen inschakelen.

“Vertrouwelijkheid onze prioriteit: je exacte locatie blijft onzichtbaar voor andere happners, we geven alleen je locatie bij benadering aan.” – happn

Profiel instellen

Nog voordat je op zoek gaat naar andere happners bij je in de buurt, is het verstandig om eerst aan jezelf te werken. Niet letterlijk, maar aan je profiel – hetgeen anderen zien wanneer ze je voorbij zien komen in de app. Het in- en aanvullen van je datingprofiel is de eerste prioriteit. Hoe sneller je daarmee bezig gaat, hoe beter. Om je profiel te bewerken tik je op de profielfoto of menu-knop om daarna je profiel te wijzingen.

Profielinformatie

Als je alle informatie hebt ingevuld tijdens het registratieproces, dan is een deel van je profiel al vooraf ingevuld. Dat geldt echter nog niet voor de info over je ‘Werk en opleiding’. Het invullen van je beroep en opleiding is aan te raden, met een specifieke vermelding van de ‘Over mij’-tekst. Hoewel het verleidelijk is om deze stap over te slaan, want iedereen vindt dit nogal lastig, kan het juist een pluspunt zijn als je er werk van maakt. Voor inspiratie verwijzen we je graag naar deze pagina:

Profielfoto’s

Welke datingapp je ook gebruikt, de profielfoto’s zijn onmisbaar. Bij sommige apps moet je minimaal één foto van jezelf tonen, bij anderen is dat niet nodig. Bij happn moet de eerste foto op je profiel een foto van jezelf zijn – de beste keuze. De andere foto’s zijn ter ondersteuning. Omdat het ook bij happn om het uiterlijk gaat, doe je er goed aan om alleen de allerbeste foto’s van jezelf te gebruiken. De app maakt het mogelijk om maximaal 9 foto’s totaal toe te voegen aan je profiel. Ons advies? Voeg minimaal 3 en maximaal 5 foto’s toe.

happn like

Spotify en Instagram

De app maakt het mogelijk om je favoriete muziek op je profiel te delen. Je kunt vanuit je Spotify-account muziek toevoegen via de + knop of je Spotify-account koppelen aan je happn-account via de inlogknop. Op deze manier is het mogelijk om automatisch een playlist van je favoriete 25 nummers te delen. Spotify maakt en bewerkt deze playlist op basis van je luistergewoonten. Je kunt de verbinding tussen happn en je Spotify-account op elk moment verbreken.

Met happn is het ook mogelijk om je Instagram-account te verbinden. De toevoeging van deze koppeling zorgt ervoor dat er steeds nieuwe foto’s op je profiel worden getoond, afkomstig van je Instagram-account. Je Instagram-foto’s worden automatisch bijgewerkt en geven je profiel wat extra kleur.

Profielcertificatie

Zie je een blauw vinkje bij een profiel? Het betekent dat het profiel van diegene is gecertificeerd. Alle gebruikers van de app kunnen gratis een aanvraag voor profielcertificatie doen. De app vraagt om je hoofd te bewegen terwijl je in de camera kijkt. Nadat je dit hebt gedaan, vergelijkt de app de biometrische gegevens van de video met de foto’s die zijn gepubliceerd in je profiel. Als dit overeenkomt, krijgt je profiel een blauwe certificatiebadge.

Let op: mocht je je foto’s aanpassen, dan is het mogelijk dat de badge wordt verwijderd. Je moet dan opnieuw de verificatie van je profiel doorlopen om de badge te ontvangen.

Voorkeuren instellen

Voordat je meteen op zoek gaat naar geschikte kandidaten voor een eerste date, is het verstandig om eerst je voorkeuren in te stellen. In de app kun je je eisen doorgeven zodat alleen de singles getoond worden die daaraan voldoen. Geen rokers? Niet jonger dan 25 jaar? Of je eigen locatie toch niet delen? Je kunt het allemaal instellen in de app.

 • Wie je wilt vinden – mannen of vrouwen.
 • Leeftijd – 18 t/m 70 jaar.
 • Jezelf onzichtbaar maken.
 • Bepalen hoeveel je blootgeeft – leeftijd, ‘Online’-status en afstand verbergen.
 • Je locatie delen.
 • Je eigen zoekvoorkeuren instellen – alleen voor Premium-leden.

Matchen

Alle leden van happn die bij je in de buurt zijn (geweest) worden op de startpagina getoond. Je ziet de leeftijd van deze singles, de geschatte afstand, hun foto’s en meer. Aan jou de taak om deze profielen te beoordelen. Tik op het rode hartje om een Like te geven – het teken dat diegene je aandacht geeft getrokken. Een Like is anoniem: de ander komt het alleen te weten als diegene jou ook een Like geeft. Tik op de X als je geen interesse hebt.

Bij happn swipe je dus niet naar links en rechts, maar geef je je beoordeling door aan de hand van een tik op het scherm. Ofwel op het hartje of op de ‘X’. Wanneer twee leden elkaar een Like geven, volgt de Crush: je kunt vervolgens berichten naar elkaar versturen.

happn keuze

FlashNote

Met een FlashNote laat je ook zien dat je iemand leuk vindt, maar dan met iets meer aandacht. In tegenstelling tot de anonieme Like ontvangt de ander wel een melding van een FlashNote. Dit is de beste manier om op te vallen, maar wel een betaalde feature. Met de FlashNote stuur je een melding voordat je een Crush hebt, zodat de ander weet dat je interesse hebt – wat dus niet het geval is bij een normale Like. Nieuwe leden krijgen meestal een aantal FlashNotes gratis om te proberen.

Wanneer iemand je een FlashNote stuurt, dan verschijnt het in je ‘Meldingen’. Als je op FlashNote wilt ingaan, tik je op de melding om naar het profiel van de persoon te gaan. Like het profiel om een Crush te hebben, tik op de ‘X’ als je het profiel liever niet meer tegenkomt.

Crush

De Crush is waar het allemaal toe leidt op happn: de wederzijdse blijk van interesse dat zich voortzet in een gesprek. Alleen wanneer je een Crush hebt kun je met elkaar chatten, in een vorm van wederzijdse goedkeuring. Als je een Crush hebt, dan ontvang je daar een melding van en kun je een gesprek aanknopen. De gesprekken komen terecht in het Berichten-deel van de app. Je kunt tekstberichten (met emoji’s) naar elkaar versturen, Spotify-nummers, spraakberichten en videobellen.

Videobellen is een van de laatste functies van de app. Je kunt videogesprekken voeren door op het camera-icoontje in de rechterbovenhoek van een gesprek te tikken. Er is wel een belangrijke voorwaarden: je hebt een Crush met de persoon nodig voordat je kunt videobellen. Tijdens het videogesprek is het mogelijk om beeld of geluid uit te schakelen en de camera te draaien.

Let op: het is niet mogelijk om de app te gebruiken of berichten te versturen, terwijl je een videogesprek voert. Je ontvangt 1 gratis oproep voor iedere Crush. Daarnaast geldt er een tijdslimiet: je kunt niet onbeperkt videobellen met je Crush.

Maximale tijdslimiet videobellen = 5 minuten.

Shortlist

De Shortlist is een functie met een eenvoudig principe: iedere dag beveelt happn je op een aparte pagina 3 speciaal voor jou geselecteerde profielen aan. Het is aan jou om deze profielen te Liken of niet, net als op de startpagina van de app. De Shortlist-functie is gratis en een extra manier om andere leden te leren kennen. Het zijn profielen waarvan happn denkt dat deze personen bij je passen – ze worden bepaald op basis van je voorkeuren en smaak.

Map

Een onderdeel van de app is de happn Map. Dit deel is vergelijkbaar met de Timeline, maar dan in de vorm van een interactieve kaart. Op de kaart kun je zien wie jij de afgelopen 14 dagen op welke locatie bent tegengekomen. Was je in een lokaal café en een andere happner ook? Dan zie je deze persoon terug op de Map, samen met alle andere happn-leden die je in het café bent tegengekomen. Met de Map is het mogelijk om specifiek op een locatie te zoeken, wat niet mogelijk is via de Timeline.

Je kunt de Map vergroten door erop te tikken. Door op de locaties waar je bent geweest te tikken, zoom je verder in op de plek en wie daar aanwezig waren. De locaties worden als getallen weergeven op je scherm met onderaan een preview die verschijnt. Als je op de preview tikt, verschijnen alle profielen die je er bent tegengekomen.

Onze beoordeling van happn

Over mijn ervaring als schrijver over het digitale datelandschap, kan ik met recht zeggen dat ik me in vele online werelden heb begeven. Happn is er een van die mij heeft verrast. Bij het openen, smaakt het alsof ik een nieuwe app betreed, gevuld met mensen die ik onbewust ben gepasseerd op straat. Met een verfrissende look en feel, fluistert de app me op humoristische wijze toe: “Ben je niet vergeten hallo te zeggen tegen die leuke dame bij de koffiebar?” Dat is wat happn probeert te bereiken met de locatie-datingapp.

Bij het verkennen van de functies, merk ik al gauw dat de app als een modern en oplettend cupidootje fungeert. Het laat me nadenken over de mensen die mijn pad kruisen. Zou zij ook op happn zitten, denk ik. In een tijd waarin onze aandacht vaak wordt gestolen door de drukte van de dag, kunnen we wel wat hulp gebruiken in de liefde. En met happn denk je automatisch wat meer na over de potentiële liefdes die je op straat tegenkomt.

Het aantal gebruikers is groot, vooral in een grote stad, wat ik merk aan de menigte aan profielen. Dagelijks komen er nieuwe gezichten bij, wat m’n digitale wereld levendig en divers houdt. Hoewel de app er op het eerste gezicht gemakkelijk uit ziet, zijn er genoeg leuke extra’s om de functies uit te breiden.

De belevenis doet me glimlachen, vooral als blijkt dat ik iemand op het station heb misgelopen. Maar er zijn ook kleine kanttekeningen. Ik merk al snel dat de app me voortdurend aanspoort om extra te betalen voor features. Het voelt een beetje alsof ik in een romantische film zit waar ik de hoofdrol niet mag spelen zonder eerst m’n portemonnee te trekken. Ook realiseer ik me dat Happn meer voor flirten en entertainment is dan een platform voor serieuze relaties. Dit is perfect voor mij, maar niet voor iedereen.

In alles nodigt Happn me uit om een stap terug te nemen van mijn dagelijkse bezigheden. Het laat me de mensen die ik tegenkom zien als potentiële kandidaten. En daardoor moet ik glimlachen bij de gedachte om toch gewoon eens hallo te zeggen tegen die dame bij de koffiebar.

Beoordeling vond plaats in juli 2023 door Thomas Lammers.

Voor wie is het

Zoals geldt voor bijna alle datingapps is happn vooral bedoeld voor jongvolwassenen die single zijn. Maar in tegenstelling tot veel swipe-apps is het publiek van happn net iets ouder. Omdat de app veel gebruikmaakt van de locatievoorzieningen, is de app vooral goed te gebruiken in de grotere steden van Nederland en door mensen die geregeld onderweg zijn. Hoewel de afstand en woonplaats tegenwoordig aangepast kunnen worden, speelt de locatie nog altijd een belangrijke rol.

De app is vooral bedoeld voor hetero’s. Als man kun je niet zoeken op mannen, als vrouw kun je niet zoeken op vrouwen – het is alleen mogelijk voor mannen om op vrouwen te zoeken en andersom. Andere genderidentiteiten kunnen dit bovendien niet duidelijk maken in de app, omdat er alleen de keuze is voor man of vrouw.

Alternatieven voor happn

Misschien dat veel kennissen te spreken zijn over happn, maar dat betekent niet meteen dat het de beste keuze voor jou is. Past de locatie-afhankelijke werkwijze niet bij je? Zijn de singles niet naar je wensen? Of heb je steeds weer dezelfde gesprekken? Er zijn meer dan genoeg alternatieven voor happn. De beste alternatieven voor happn zijn deze datingapps:

Gratis en betaald

Voor iedereen die op zoek is naar een gratis datingapp zit goed bij happn. De datingapp is voor het grootste deel te gebruiken zonder kosten. Je kunt gratis de app downloaden, een account aanmaken, singles liken en berichten versturen als er een wederzijdse like is, een Crush dus.

Er zijn echter wel de nodige beperkingen met een gratis lidmaatschap. Zo krijg je een beperkt aantal FlashNotes om uit te proberen, kun je niet onbeperkt videobellen en niet gebruikmaken van alle functies. Als je de mogelijkheden wilt uitbreiden, dan kun je happn Premium overwegen, het betaalde lidmaatschap van happn.

happn Premium

Met Premium biedt happn leden meer kans om Crushes te krijgen, meer gesprekken te hebben en nog veel meer. In ruil voor een maandelijkse vergoeding krijg je toegang tot een lange reeks functies die niet beschikbaar zijn voor de gratis leden.

Ontdek wie geïnteresseerd is

Met Premium zijn er geen geheimen: je krijg toegang tot de lijst met mensen die jou leuk vinden. Voordat je zelf een keuze maakt, weet je al of de ander jou leuk vindt.

Iedere dag 10 FlashNotes

Neem het heft in eigen handen en laat duidelijk merken dat je iemand leuk vindt met de FlashNote. Met Premium krijg je er 10 per dag.

Ontvang 5 gesprekken per maand

Geen videogesprekken meer met een tijdslimiet van 5 minuten. Met Premium krijg je 5 videogesprekken per maand die maximaal 1 uur kunnen duren per gesprek.

Eigen zoekvoorkeuren instellen

Bespaar tijd en zie alleen de profielen die echt goed bij je passen. Je kunt met Premium zelf bepaalde voorkeuren instellen om geavanceerd te zoeken tussen happners.

Onbeperkte Likes

Met het Premium-abonnement krijg je onbeperkte Likes om te versturen. Geen limiet meer in het aantal Likes dat je verstuurt, maar zoveel je er zelf wilt versturen.

Jezelf onzichtbaar maken

Schakel de Onzichtbare Modus in om je profiel te verbergen. Niemand die ziet dat je actief bent op happn.

Zelf bepalen hoeveel je blootgeeft

Met Premium kun je zelf bepalen wat je aan anderen laat zien. Delen van je profiel verbergen, zoals je leeftijd of afstand, is alleen mogelijk met dit abonnement.

App reclamevrij maken

Met Premium worden er geen advertenties getoond in de app. Je kunt je volledig richten op de ervaring, niet op de advertenties die je aandacht verstoren.

Tweede kans

Heb je per ongeluk op de X getikt, terwijl je eigenlijk het profiel wilde liken? Geen probleem. Met de Tweede kans-functie kun je teruggaan naar het profiel om je keuze te wijzigen.

Prijzen

Het Premium-lidmaatschap van happn is een abonnement. Wanneer je dit abonnement neemt, wordt het iedere keer automatisch verlengd – tenzij je het happn abonnement opzegt. Premium is beschikbaar met een looptijd van 1, 6 en 12 maanden. Hoe langer de periode, hoe voordeliger de prijs per maand. Dit zijn de kosten van happn Premium:

 • 1 maand: 22,99 euro p/m (22,99 euro totaal)
 • 6 maanden: 13,67 euro p/m (81,99 euro totaal)
 • 12 maanden: 9,17 euro p/m (109,99 euro totaal)

App en website

Waar happn oorspronkelijk alleen beschikbaar was als app, is het nu ook beschikbaar in een gelimiteerde desktopversie. Veel van de functies die de app te bieden heeft, zijn echter nog niet beschikbaar in de webversie. De apps zijn uitgerust met alle mogelijke functies en zijn te downloaden in de grote appstores. De happn-app is beschikbaar in de app stores van Google Play en Apple App Store.

App StoreGoogle Play

Over happn

De Happn-app is in 2014 in Frankrijk opgericht door Didier Rappaport, een internetondernemer die ook een mede-oprichter was van videowebsite DailyMotion.

Omdat het steeds moeilijker werd om mensen persoonlijk te ontmoeten, bedacht hij een nieuwe app voor singles. Maar omdat de meeste van de toen populaire datingapp zich vooral richten op het uiterlijke vertoon van de leden, als een soort van winkel, besloot hij een andere route nemen. De app happn was de eerste die ‘hyperlocatie’-technologie gebruikte om kandidaten voor te stellen wanneer ze elkaar in het echte leven waren tegengekomen.

Volgens Rappaport is dit de belangrijkste onderscheidende factor van de app: “Wij geloven dat de magie van liefde is wanneer twee mensen elkaar ontmoeten dankzij kleine toevalligheden, en wanneer een onvoorspelbare chemie ervoor zorgt dat ze verbinden en echt bij elkaar passen”, zegt hij. De datingapp is de enige in zijn soort die singles een tweede kans geeft op een ontmoeting.

Bij de release van happn in 2014 had de app nog nauwelijks gebruikers. Maar daarna steeg het aantal snel. In slechts twee jaar tijd was het cijfer gestegen tot ongeveer 10 miljoen. En in de jaren erna hield het niet op. Inmiddels heeft happn de felbegeerde mijlpaal van 100 miljoen gebruikers behaald. Met zoveel leden heeft het zich gevestigd als een van de meest populaire datingapps op de markt.

happn

Beoordeel happn

Alle beoordelingen van happn

2,8
Rated 2,8 out of 5
2,8 van 5 sterren (op basis van 15 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed20%
Gemiddeld46%
Slecht27%
Verschrikkelijk7%

Origineel concept

Rated 4,0 out of 5
21 mei 2024

Het concept van happn is echt origineel. Ik vind het leuk om te zien wie er allemaal in de buurt is geweest en om te kijken of ik interessante mensen heb gekruist. Het maakt het ontmoeten van nieuwe mensen leuk en spontaan

Frank90
Gecontroleerd

Mensen in de buurt

Rated 3,0 out of 5
20 mei 2024

Helpt je mensen in de buurt te ontmoeten, maar het kan wat stalkerig aanvoelen lol

Cas
Gecontroleerd

Werkt niet altijd goed

Rated 3,0 out of 5
29 april 2024

Soms lijkt happn niet goed te werken en krijg ik meldingen van mensen die helemaal niet in de buurt zijn geweest. Dit kan verwarrend zijn en maakt me soms sceptisch over de nauwkeurigheid van de app

Bart
Gecontroleerd

Ontmoet in de buurt

Rated 3,0 out of 5
25 april 2024

Happn is leuk omdat je mensen kunt ontmoeten die in je buurt zijn geweest. Maar soms voelt het alsof je te dicht bij elkaar bent geweest, en dat kan ongemakkelijk zijn

Nora
Gecontroleerd

Te veel notificaties

Rated 3,0 out of 5
21 april 2024

Het enige nadeel van happn is dat ik te veel notificaties krijg van mensen die ik heb gekruist. Het kan soms wat te veel zijn en ik wou dat er een manier was om dit te verminderen. Misschien komt het omdat ik in een stad woon waar veel mensen zijn die happn gebruiken

Zonsondergang
Gecontroleerd

Kleine stad

Rated 3,0 out of 5
25 maart 2024

Niet geweldig in een kleine stad, maar in grotere steden kan de keuze wel goed zijn. Dat merk ik als ik een keer de app gebruik in een grote stad. Interessante manier om mensen te ontmoeten die je anders misschien niet zou tegenkomen

ZeeZeiler
Gecontroleerd

Spannend

Rated 3,0 out of 5
9 maart 2024

Spannend door de locatiematching. Het voelt alsof je iemand kunt ontmoeten die je echt in het dagelijks leven tegenkomt. Maar vaak zijn de matches niet heel bijzonder

KK91
Gecontroleerd

Berichten komen niet aan

Rated 2,0 out of 5
29 februari 2024

Chat functie werkt slecht, berichten komen niet aan

Mark
Gecontroleerd

Origineel concept

Rated 3,0 out of 5
20 februari 2024

Origineel concept. Kan soms frustrerend zijn als je vaak dezelfde mensen tegenkomt zonder dat er iets mee gebeurt

Birdie
Gecontroleerd

Alles gaat er om geld

Rated 2,0 out of 5
17 januari 2024

Te veel betaalde functies, niet waard. Of je moet zin hebben om eoveral voor te betalen!

Kaar
Gecontroleerd

Te commercieel

Rated 2,0 out of 5
5 januari 2024

Te veel betaalde functies, voelt oneerlijk

ErikJacobs
Gecontroleerd

Vastlopers

Rated 1,0 out of 5
1 januari 2024

App loopt vaak vast, erg frustrerend

Willempie
Gecontroleerd

Veel reclame

Rated 2,0 out of 5
13 december 2023

Constant reclames, erg storend

85Jan
Gecontroleerd

Fijne app

Rated 4,0 out of 5
28 november 2023

Gebruiksvriendelijke interface. Makkelijk te navigeren door alle opties in deze app. Contacten, ook leuk

Henk88
Gecontroleerd

Veel notificaties

Rated 4,0 out of 5
29 september 2023

Deze app heeft mijn weekends een stuk interessanter gemaakt! Tof dat je meteen ziet wie je pad heeft gekruist. De notificaties zijn wel een beetje veel, maar dat neem ik voor lief

My love
Gecontroleerd