Second Love opzeggen: hoe verwijder je je Secondlove profiel?

Michael Slender
Door Michael Slender
6 minuten leestijd

Flirten is niet alleen voor singles bij Second Love. Het is de datingsite waar gebonden mannen en vrouwen een spannende affaire of avontuur kunnen zoeken. Maar uiteindelijk komt er een einde aan deze zoektocht en wordt het tijd om je Second Love-profiel te verwijderen.

Heb je je bedacht en gaat een affaire je toch net wat te ver? Krabbelt je huwelijk weer uit het slob? Of heb je een tweede liefde gevonden waar je nu mee verder wil? Het zijn stuk voor stuk redenen om te stoppen met het Second Love-avontuur.

Je zou Second Love vanaf dat moment links kunnen laten liggen, maar dan vergeet je één ding: je profiel blijft actief. Terwijl je door bent gegaan met je leven, misschien je huwelijk een tweede kans geeft of een nieuwe relatie hebt, blijven anderen je profiel op Second Love bekijken. En dat is wat niemand wil. We leggen je uit hoe je je Second Love profiel verwijdert.

#1 Populair voor Affaires

second love"Willen we niet allemaal weer de spanning ervaren? De nieuwigheid voelen en aandacht krijgen? Discretie en anonimiteit zijn gegarandeerd op Second Love."

Bezoek de website

De eerste stap in het verwijderen van je Second Love account is het bezoeken van de website op www.secondlove.nl. Het zelfstandig verwijderen van je datingprofiel op Second Love is enkel mogelijk als je bent ingelogd. Mocht je je wachtwoord zijn vergeten, dan kun je dit eerst opnieuw aanvragen.

Second Love verwijderen

Ingelogd? Dan gaan we door naar de volgende stap. Als je Second Love hebt gebruikt, dan is een uitleg van de website zelf niet nodig. Maar het verwijderen zelf kan wat lastig zijn als je niet weet waar je moet kijken.

Na het inloggen op de Second Love-website kies je in het menu onder je gebruikersnaam (rechtsboven) voor Profiel waarna een dropdown-menu wordt getoond. In dit uitgeklapte menu kies je voor Annuleren. Dit brengt je naar de pagina waar je het profiel kunt annuleren, oftewel: verwijderen. Tik op de Ja, ik weet het zeker-button en je profiel wordt verwijderd.

  1. Tik op je gebruikersnaam.
  2. Tik op Profiel.
  3. Tik op Annuleren.
  4. Tik op de Ja, ik weet het zeker-button.

secondlove verwijderen

Hoe stop ik het Premium lidmaatschap?

Als je bent ingelogd op de Second Love website ga rechtsboven naar het menu met je profielnaam. Tik op je gebruikersnaam en een submenu wordt getoond. Kies in dit menu voor Profiel en daarna voor Annuleren. Op de nieuwe pagina wordt een button getoond met de tekst “Ja ik wil mijn lidmaatschap beëindigen”. Tik deze button aan om te bevestigen dat je het Premium lidmaatschap wilt opzeggen.

  1. Tik op je Profielnaam.
  2. Tik op Profiel.
  3. Tik op Annuleren.
  4. Tik op de Ja ik wil mijn lidmaatschap beëindigen-button.

Wanneer je deze stappen hebt doorlopen wordt het lidmaatschap beëindigd. Je hebt vanaf dat moment geen toegang meer tot de exclusieve functies die het betaalde lidmaatschap te bieden heeft. Zo kun je geen gebruik meer maken van de 15 knipogen per dag en ook kun je geen berichten meer lezen of chatten met andere leden. Door de opzegging van het Premium lidmaatschap vervallen ook de mogelijke verlengingen van het lidmaatschap.

novamora
Casual chat tip: Novamora
  • Chatten en flirten bij Novamora (18+)
  • Discreet en anoniem chatten
Bekijken op Novamora

Let op: je kunt pas 24 uur na aanschaf van het Premium lidmaatschap de automatische verlenging stopzetten.

novamora

Alternatief voor Second Love

Second Love is weliswaar een bekende datingsite voor vreemdgaan, maar het is niet de enige datingsite in deze categorie. Er zijn meer dan genoeg alternatieven voor Second Love, waarvan sommigen zich richten op affaires en anderen op casual daten. Mocht je een andere datingsite willen proberen, dan is Novamora een goede keuze. Zowel onder vreemdgangers als onder singles die een spannende date zoeken is dit een populaire datingsite:

Bekijken op Novamora

Veelgestelde vragen

Zijn er vergelijkbare datingsites als Second Love?

Ja, een andere maar vergelijkbare datingsite is Victoria Milan.

Hoe stop ik de automatische verlenging?

Wanneer je een Premium lidmaatschap hebt genomen bij Second Love, wordt het lidmaatschap automatisch verlengd. De opzegging van het lidmaatschap moet tenminste 48 uur voor het eind van het lidmaatschap gedaan worden als met creditcard is betaald. Als je hebt betaald met iDEAL, dan moet je het lidmaatschap minimaal 5 werkdagen voor het einde van het lidmaatschap opzeggen. Via de menukeuze ‘contact’ kun je aangeven dat je je lidmaatschap niet wilt verlengen. De opzegging gaat pas in op het moment dat deze bevestigd is door Second Love.

Kan ik ooit weer een nieuw profiel creëren?

Ja, het is altijd mogelijk om een nieuw profiel aan te maken bij Second Love. Dit geldt ook wanneer je in het verleden een actief profiel hebt gehad op de datingsite voor affaires.

Kan ik gebruikmaken van het herroepingsrecht?

Ja, je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van reden de overeenkomst te herroepen.

Flirten niet alleen voor...

... singles? De meningen zijn verdeeld. Of je het nu goedkeurt of niet: een tweede liefde, avontuur en passie zijn met één tik op de virtuele knop binnen handbereik. Dankzij het oer-Hollandse Second Love kan dat bovendien in je eigen taal en niet op een schimmige datingsite uit het buitenland. Nieuwsgierig hoe het eraan toegaat op zo’n vreemdgaan datingsite?

Deel dit artikel
Geef je reactie