Secretflirt opzeggen: hoe verwijder je je SF dating profiel?

Michael Slender
Door Michael Slender
6 minuten leestijd

Aandacht en flirten, zonder het direct een naam te geven: het kan op Secretflirt, ook wel bekend als SF dating. Met een discreet en vrij anoniem platform weet Secretflirt mensen uit verschillende leefsituaties met elkaar in contact te brengen. Het is eens wat anders dan de traditionele datingsites. Maar hoewel het verblijf op Secretflirt aardig interessant kan zijn om nieuwe ervaringen op te doen, ooit komt er een einde aan en dan is het verstandig om je profiel te verwijderen.

Heb je spijt van je zoektocht naar een 2e liefde op Secretflirt? Heb je iemand gevonden waar het mee klikt? Of heb je juist niemand kunnen vinden? Het zijn allemaal redenen om te stoppen met je Secretflirt-avontuur. Maar als je dat doet, doe het dan wel goed.

Het probleem ontstaat wanneer leden van Secretflirt stoppen met het gebruik van de datingsite, maar hun profiel niet verwijderen. Wat ze dan vergeten is dat het profiel met eventuele foto’s nog lange tijd blijft bestaan, terwijl dat heel eenvoudig voorkomen kan worden. We leggen je uit hoe je je Secretflirt profiel verwijdert.

#1 Populair voor Affaires

second love"Willen we niet allemaal weer de spanning ervaren? De nieuwigheid voelen en aandacht krijgen? Discretie en anonimiteit zijn gegarandeerd op Second Love."

Bezoek de website

Secretflirt is alleen te verwijderen als je ingelogd bent op de website. Daarom dien je dus eerst de website te bezoeken op www.sf.dating. Weet je niet meer wat je wachtwoord is? Dan kun je deze eenvoudig resetten waarna je een nieuw wachtwoord per e-mail krijgt toegestuurd.

Secretflirt verwijderen

Eenmaal ingelogd op je Secretflirt-account ga je naar Profiel. In het nieuwe menu dat wordt getoond ga je naar Settings. Dit brengt je naar de pagina met instellingen van je account, waar ook je gegevens – zoals profielnaam en locatie – worden vermeld. Rechtsboven op deze pagina wordt een prullenbak-icoon getoond. Tik op het prullenbak-icoon en je komt op een nieuwe pagina terecht. Bevestig je keuze om te verwijderen door op de Account verwijderen-button te tikken en dan op Ok.

  1. Tik op Profiel.
  2. Tik op Settings.
  3. Tik op het prullenbak-icoon.
  4. Tik op de Account verwijderen-button.
  5. Tik op Ok.

secretflirt verwijderen

Tijdelijk stoppen

Ben je voorzien van een spannend contact en ben je ervan overtuigd dat je voorlopig even geen nieuwe contacten nodig hebt? Dan hoef je niet meteen je profiel te verwijderen. Secretflirt biedt de mogelijkheid om tijdelijk te pauzeren – zonder direct alles op te zeggen. Mocht het contact dan op niets uitlopen, dan kun je je profiel op Secretflirt met een tik op de knop weer activeren.

Wanneer je het Secretflirt-profiel tijdelijk pauzeert kunnen andere gebruikers je profiel niet meer bekijken. Handig, voor als je nog niet weet of je helemaal wilt stoppen. Maar als je weer inlogt op de website, kun je eenvoudig je datingprofiel weer activeren.

  1. Tik op Profiel.
  2. Tik op Settings.
  3. Selecteer onder ‘Mijn profiel is nu’ gepauzeerd.

secretflirt pauzeren

novamora
Casual chat tip: Novamora
  • Chatten en flirten bij Novamora (18+)
  • Discreet en anoniem chatten
Bekijken op Novamora

Hoe stop ik het TopMember lidmaatschap?

Zoals je waarschijnlijk al weet, heeft Secretflirt twee lidmaatschapsvormen. Er is het Gratis Member lidmaatschap en het TopMember lidmaatschap. Mannen die van alle functies gebruik willen maken hebben het betaalde TopMember lidmaatschap nodig. Als je dit lidmaatschap hebt genomen en je wilt dit lidmaatschap stoppen, dan hoef je eigenlijk niets doen.

Het TopMember lidmaatschap stopt automatisch als de al betaalde periode afloopt. Met andere woorden: er is geen automatische verlenging. Als je het abonnement niet zelfstandig verlengt, ga je na afloop van de periode over op het Gratis Member lidmaatschap.

novamora

Alternatief voor Secretflirt

Secretflirt is al sinds jaar en dag een gevestigde naam in de categorie “spannende” datingsites. Maar het is bij lange na niet de enige datingsite in deze categorie. Sterker nog: het is één van de velen. Mocht je een andere datingsite willen proberen, dan is Novamora een passende keuze. Casual daten, ONS, FWB en nog veel meer: Novamora is een beetje pittig, maar vol met passie:

Bekijken op Novamora

Veelgestelde vragen

Zijn er vergelijkbare datingsites als Secretflirt?

Ja, een andere maar vergelijkbare datingsite is Novamora.

Hoe stop ik de automatische verlenging?

Secretflirt maakt geen gebruik van een automatische verlenging. Als het lidmaatschap afloopt wordt het abonnement niet verlengd, tenzij je dit handmatig zelf verlengt.

Kan ik ooit weer een nieuw profiel creëren?

Ja, het is altijd mogelijk om een nieuw profiel aan te maken bij Secretflirt. Dit geldt ook wanneer je in het verleden een actief profiel hebt gehad op Secretflirt.

Worden mijn gegevens bewaard na het verwijderen?

Ja, je gegevens worden voor een periode van 3 dagen bewaard door Secretflirt. Na 3 dagen worden alle gegevens definitief verwijderd.

Flirten niet alleen voor...

... singles? De meningen zijn verdeeld. Of je het nu goedkeurt of niet: een tweede liefde, avontuur en passie zijn met één tik op de virtuele knop binnen handbereik. Dankzij het oer-Hollandse Second Love kan dat bovendien in je eigen taal en niet op een schimmige datingsite uit het buitenland. Nieuwsgierig hoe het eraan toegaat op zo’n vreemdgaan datingsite?

Deel dit artikel
Geef je reactie