Home Vreemdgaan 3 alternatieven voor Second Love

3 alternatieven voor Second Love

3 minuten leestijd
0
affaire man vrouw

Voor veel mensen is het hebben van een relatie niet per se iets waardoor zij niet meer met anderen kunnen flirten of verder dan dat kunnen gaan. Second Love speelt daarop in, door een datingplatform te bieden voor mannen en vrouwen, die een spannende affaire of een avontuur zoeken.

Voor niet-singles is het een manier om naast hun relatie meer spanning in hun leven te krijgen. Door niet alleen met hun partner, maar ook met een ander te zijn. Als een van de eerste datingsites in deze niche voorziet Second Love in deze behoefte.

Maar er zijn meer datingwebsites die geschikt zijn voor mensen die een relatie hebben en die toch in contact willen komen met een nieuwe man of vrouw. Wij hebben een overzicht gemaakt van drie alternatieven voor Second Love.

#1 Populair voor Affaires

second love"Willen we niet allemaal weer de spanning ervaren? De nieuwigheid voelen en aandacht krijgen? Discretie en anonimiteit zijn gegarandeerd op Second Love."

Bekijk hoe het werkt

victoria milan

1. Victoria Milan

Victoria Milan is een discrete en gemakkelijke manier waarbij je getrouwde vrouwen in de buurt kunt vinden om een affaire mee te beginnen. Je kunt je er gratis registreren en eventueel geheel anoniem als je dat fijn vindt. Toch wordt er wel op een bepaalde manier gekeken naar welke personen goed bij jou zouden passen en word je op die manier aan elkaar gekoppeld.

Je ontvangt regelmatig tips over hoe je het best anoniem kunt blijven en kies je ervoor om een betaald abonnement af te sluiten, dan zal op het bankafschrift niet zichtbaar zijn waar dit voor is. Zo is het voor iedereen mogelijk om van alle functies gebruik te kunnen maken, terwijl je niet betrapt wordt.

Bezoek Victoria Milan

Hoe blijf je anoniem bij Victoria Milan?

Er zijn verschillende manieren waardoor mensen in je omgeving er niet achter kunnen komen waar jij mee bezig bent. Als je even niet actief bent op Victoria Milan, word je bijvoorbeeld automatisch uitgelogd. Ook het afsluiten van een tabblad in je browser gebeurt automatisch wanneer je dit vergeet.

Wanneer er iemand de kamer in komt lopen als jij op zoek bent naar een andere spannende niet-single, klik je gewoon op de Paniek knop. Dan verdwijnt de website van Victoria Milan direct en komt er een neutrale website in beeld. Zo kan niemand je per ongeluk betrappen.

secretflirt

2. Secretflirt

Ook de website van Secretflirt, ook wel bekend als SFdating, is bedoeld om naast je bestaande relatie of huwelijk een andere relatie aan te gaan. Het is een anonieme, discrete en vrouwvriendelijke website waar je een friend with benefits, minnaar of minnares, een affaire, geheime liefde of lunch- of dinnerdate kunt vinden. SFdating staat voor spanning, avontuur, romantiek of een ander soort connectie met een voor jou onbekend iemand.

De website belooft dat je er respectvolle, vrijdenkende mensen tegenkomt die net zo denken als jij. Mensen uit verschillende leefsituaties worden met elkaar in contact gebracht en het gaat in de basis vaak om andere dingen dan (alleen) seks.

Bezoek Secretflirt

Is Secretflirt ook iets voor mij?

Ben je minimaal 18 jaar of ouder, communicatief vaardig en kun jij je respectvol gedragen? Sta je vrij in het leven, ben je een positief persoon en oordeel jij niet snel over een ander? Dan ben je van harte welkom op de website van SF. Het is niet geschikt voor mensen die verveeld zijn en snel iemand willen vinden om mee onder de lakens te kruipen. Het gaat hier niet alleen om nemen, ook vooral om geven aan elkaar.

Zie SF als een soort virtuele loungebar waar je leuke mensen kunt ontmoeten, terwijl ieders privacy gerespecteerd wordt. SF noemt zichzelf een toegankelijke plek voor eenieder die graag flirt of het flirten een beetje verleerd is en dit weer opnieuw wil ontdekken.

novamora

3. Novamora

Novamora is dé datingsite voor singles en koppels die een spannende date willen vinden. Dagelijks melden duizenden mensen zich hier aan, dus je kunt iedere dag wel even inloggen om te zien of er een geschikte match voor jou komt binnenlopen. Je kiest een profielnaam en je kunt er zelf voor kiezen of je wel of geen foto van jezelf toevoegt. Je e-mailadres blijft altijd geheim voor anderen. Novamora is wel fel tegen nepprofielen, dus hierop wordt streng gecontroleerd. Hun motto is ‘fair play’.

Bezoek Novamora

Wanneer kan ik terecht op Novamora?

Je kunt je aanmelden bij Novamora wanneer je minimaal 18 bent en opzoek bent naar een vriendschap, date of relatie. Je kunt hierbij kiezen voor een gratis lidmaatschap of een betaalde, met extra mogelijkheden zoals chatten en berichten lezen, maar ook persoonlijke berichten versturen.

Omdat Novamora aangesloten is bij Sexy Dating Networks, kun je via deze datingwebsite ook in contact komen met leden van andere vreemdgaan datingwebsites uit het netwerk. Mocht je dat niet fijn vinden, dan kun je die optie uitzetten. Het is ook mogelijk om je profiel voor een bepaalde tijd helemaal te verbergen voor anderen.

Flirten niet alleen voor...

... singles? De meningen zijn verdeeld. Of je het nu goedkeurt of niet: een tweede liefde, avontuur en passie zijn met één tik op de virtuele knop binnen handbereik. Dankzij het oer-Hollandse Second Love kan dat bovendien in je eigen taal en niet op een schimmige datingsite uit het buitenland. Nieuwsgierig hoe het eraan toegaat op zo’n vreemdgaan datingsite?

Bekijk hoe het werkt
Laad meer artikelen
Laad meer in Vreemdgaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Vreemdgaan in droom? Dit is wat een slippertje in dromenland betekent

Als je ooit wakker bent geworden met een twijfelachtig gevoel over wat je zojuist hebt mee…