Home Algemeen 15 schattige dingen die mannen doen die vrouwen onweerstaanbaar vinden

15 schattige dingen die mannen doen die vrouwen onweerstaanbaar vinden

4 minuten leestijd
0
man verliefd

Mannen vinden het soms moeilijk om zich uit te drukken of liefde te tonen. Vrouwen zijn vaak meer open en vinden het makkelijker om affectie te tonen. Maar soms kunnen mannen toch dingen doen waardoor je hart begint te smelten.

15 schattige dingen die mannen doen

We vertellen je 15 schattige dingen die mannen doen – waarmee ze op hun manier laten zien hoeveel ze om je geven. De hints zijn subtiel, maar betekenen meer dan je op het eerste gezicht zou denken. Het zijn de kleine gebaren die zo schattig zijn die je als vrouw zijnde simpelweg niet kunt weerstaan.

1. Wanneer hij behulpzaam is

Je kunt een man niet weerstaan die aardig is tegen obers en er alles aan doet om het beter te maken voor andere mensen. Hij helpt met boodschappen dragen voor oude mensen en geeft maandelijks een bedrag aan de Voedselbank. Vrijgevigheid en behulpzaamheid zijn hele mooie eigenschappen en moeilijk te weerstaan.

Klaar met swipen?

lexa "NIET swipen, MEER diepgang: Lexa is precies dat. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

2. Wanneer hij je probeert uit te vragen

Het moment dat hij eindelijk vraagt of je heel misschien, ooit, misschien later deze week met hem uit zou willen gaan. Natuurlijk wil jij dat. Het idee dat hij al langer heeft nagedacht om je dit te vragen, maar er te verlegen voor was? Dat is toch gewoon te lief.

3. Wanneer hij je een knuffel van achteren geeft

Een man die je stiekem van achteren een knuffel geeft. Die grote armen die om je heen slaan zonder dat je het had verwacht. En dan het liefst een kus op je haar, wang of nek. Een vertederend, maar sexy gebaar. Zeker als jij bijvoorbeeld aan het koken bent en hij verrast je met zo’n fijne knuffel, is het onweerstaanbaar hoe schattig dit gebaar is.

4. Wanneer hij aarzelt je te kussen

Je kent het wel: het moment dat hij je wil gaan kussen, maar niet zeker weet of jij dit ook wel ziet zitten. Die ene seconde dat hij aarzelt om je te kussen is tè schattig. Misschien is hij een beetje zenuwachtig en weet hij niet zeker of jij hem ook wel ziet zitten. Dit verlegen en onzekere gebaar is erg schattig, niet?

5. Wanneer hij vol passie iets vertelt

Wanneer je hem vraagt naar zijn hobby’s of interesses, zie je die glinstering in zijn ogen. Hij wordt meteen blij en begint enthousiast te vertellen over de details die helemaal niet begrepen kunnen worden door een buitenstaander. Maar toch, die hartstocht die van z’n ogen af te lezen is: enorm schatting. Een man met passies is erg aantrekkelijk.

6. Wanneer hij aan het gamen is

Oké oké, zijn obsessie met games kan je soms ook geïrriteerd maken. Vooral als hij daardoor allemaal taken vergeet te doen. Maar stiekem is het ook superschattig. Vrouwen houden ervan om te zien hoe erg mannen in het spel zitten en hoe toegewijd ze zijn aan het spel en hun teamspelers.

7. Bromances

Bro + Romance = Bromance. Een liefde tussen twee vrienden dus. Een man die een beste vriend heeft is erg aantrekkelijk. Zo’n broederlijke vriendschap tussen twee mannen heeft iets schattigs: niets om jaloers op te zijn. Vrouwen luisteren graag naar hun avonturen en sterke verhalen.

Bromances zijn van vitaal belang en gezonde vriendschappen laten zien dat hij een sociale man is die niet bang is om loyale relaties aan te gaan. Dat ze hun liefde aan hun bro kunnen tonen, betekent ook dat hij niet bang is dit aan jou te tonen.

8. Wanneer hij zich uitstrekt tijdens het gapen

Hij wordt net wakker en strekt zich uit terwijl hij gaapt. Een erg simpele vaak voorkomende handeling, maar dat maakt het niet minder schattig. Wil je hem niet gewoon vastpakken en een knuffel geven wanneer hij dit doet?

9. Wanneer hij je tas draagt

Je hart smelt als hij z’n best doet om je een veilig en geborgen gevoel te geven. Wanneer hij je op alle mogelijke manieren probeert te helpen. Zo vraagt hij je aan de binnenkant van het voetpad te lopen, of hij je kan helpen en of hij die zware tas zal dragen. Hij weet best dat jij dit alleen kunt, maar hij wil je graag beschermen en veilig laten voelen. Mannen die zich gedragen als mannen: er zijn weinig gebaren die schattiger zijn dan dit.

10. Wanneer hij het probeert goed te maken na een ruzie

Als je net ruzie hebt gemaakt of een verhitte discussie hebt gehad, maak je het vervolgens weer goed. Op dit moment, waarop hij je schaapachtig aankijkt met die ondeugende grijns op zijn gezicht, kun je hem alles weer vergeven. Door zijn schattigheid kun je je er snel weer overheen zetten. Wie kan zo’n cute gezicht nou weerstaan?

11. Wanneer hij met een baby speelt

Is er in deze wereld iets schattiger dan een man die een baby vasthoudt? Het beeld van een grote sterke man met zo’n schattig nieuw mensje in z’n armen kan vele harten laten smelten. Het idee dat hij een geweldige vader zou worden in de toekomst is ook zeker niet verkeerd.

12. Wanneer hij zijn gevoelens probeert te uiten

Je bent met hem een avondje uit eten en jullie zitten romantisch aan een tafeltje in een restaurant. Hij kijkt je aan en vertelt je hoe mooi je bent. Hij vertelt hoeveel hij om je geeft. Het komt er misschien niet altijd even vloeiend uit, maar hij probeert het in ieder geval. Een vrouwenhart smelt van mannen die hun gevoelens uiten, ook al doen ze het op een onervaren manier.

13. Wanneer hij je uit het niets kust

Je bent hem iets aan het uitleggen en spontaan geeft hij je een kus. Of jullie lopen samen in de stad: plotseling staat hij stil en geeft je een zoen op je mond. Deze spontane kusjes zijn zo sexy en schattig. Het geeft je altijd een goed gevoel.

14. Wanneer hij eet

Na een lange zware dag propt hij het avondeten naar binnen zoals je nog nooit iemand hebt zien eten. Zijn schattige gezicht wanneer hij eet, alsof hij nog nooit heeft gegeten, is onweerstaanbaar. Alsof hij in de afgelopen 24 uur niks gegeten heeft en het bord eten van onschatbare waarde is.

15. Wanneer hij je een kus op je voorhoofd geeft

Iedereen houdt ervan om zich veilig en beschermd te voelen. Er bestaat dan ook bijna niks beters dan een kus op je voorhoofd krijgen van de man van wie je houdt. Op dat moment laat het even al je zorgen en spanningen vergeten. Wat is het ook een schatje.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

7 redenen waarom je een vrijgezellenreis zou moeten proberen

Misschien ben je in een fase beland waarin iedereen om je heen een relatie heeft of een ge…