Home Datingsites Lente-actie: 50% korting bij Ondeugend Daten en Novamora

Lente-actie: 50% korting bij Ondeugend Daten en Novamora

1 minuten leestijd
0
seks gezocht

De lente staat weer voor de deur: de meest sexy tijd van het jaar. Het is de periode waarin de aarde zich vernieuwd met een stijgende temperatuur, meer zonlicht en bloeiende planten. Maar het is niet alleen de aarde die zichzelf vernieuwd.

Mensen en dieren komen tevoorschijn uit hun winterverblijven en na een koude, donkere winterslaap keert het leven weer terug. En zo ook het vleselijke verlangen: we flirten meer en staan vaker open voor een seksafspraak.

Met die gedachte in het achterhoofd nemen twee datingsites alvast een voorsprong op de zonnige dagen door een lente-actie beschikbaar te stellen. Ondeugend Daten en Novamora, beiden bekend van televisie en radio, hebben deze week een lente-actie voor alle nieuwe gebruikers. Van 14 t/m 20 maart krijgt iedereen 50% korting op het lidmaatschap van de twee datingsites.

50% korting op VIP-lidmaatschap

Lid worden van zowel Novamora als Ondeugend Daten is altijd gratis. Met dit basislidmaatschap is het echter niet mogelijk om berichten te versturen – een essentiële functie om contact te leggen. Met het VIP-abonnement van de datingsites kan dit wel. Voor een laag, vast bedrag per maand krijg je toegang tot alle functionaliteiten die bij dit lidmaatschap horen. En daar is deze lente-actie goed voor, want het geeft je tijdelijk 50% korting op de kosten van het VIP-lidmaatschap.

Hoe je dit krijgt

Heb je Novamora of Ondeugend Daten altijd al willen proberen? Maar vond je de kosten te hoog? Dan is er geen beter moment dan nu om de datingsites te proberen. De tijdelijke actie is perfect als de datingsites al op je verlanglijstje stonden, want deze week is het dus goedkoper dan ooit. Het enige dat je hoeft te doen om van deze tijdelijke actie gebruik te maken is de onderstaande links volgen naar de datingsites:

novamora
Bekijken op Novamora

ondeugend daten
Bekijken op Ondeugend Daten

VIP-functionaliteiten

Alle nieuwe leden krijgen gedurende 14 t/m 20 maart 2021 een volledig lidmaatschap aangeboden voor de helft van de gebruikelijke prijs. Geen verborgen kosten, geen kleine lettertjes. Als je van de lente-actie profiteert, dan kun je gebruikmaken van alle VIP-functionaliteiten die exclusief beschikbaar zijn voor de leden met een volledig lidmaatschap:

  • FotoZapper gebruiken
  • Verzonden berichten altijd leesbaar
  • Persoonlijke berichten versturen
  • Extra foto’s bekijken
  • Laatste bezoekers bekijken
  • Berichten lezen
Laad meer artikelen
Laad meer in Datingsites

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Twoo alternatieven: 8 beste apps en sites als vervanging

Twoo is gestopt. Vanaf 30 juni 2022 is het datingplatform en sociale netwerk niet meer ber…