Home Datingsites Parship 3 dagen gratis: hoe krijg je deze aanbieding?

Parship 3 dagen gratis: hoe krijg je deze aanbieding?

1 minuten leestijd
0
parship 3 dagen

Waarom betalen als het ook gratis kan? Het is een typische Nederlandse gedachte. En laten we eerlijk zijn: het is wel zo fijn dat je niet hoeft te betalen voor een datingsite. In het geval van Parship heb je waarschijnlijk gehoord of gelezen dat er een 3-dagen-gratis aanbieding moet zijn. Maar waar? En hoe kun je van deze aanbieding gebruikmaken?

Hoe krijg je het?

De 3 dagen gratis aanbieding van Parship is tijdelijk beschikbaar. Het is geen standaard aanbieding die elke dag geldig is: het wordt slechts eens in de zoveel tijd aangeboden aan nieuwe leden. Of de aanbieding op dit moment actief is, wordt vermeld op de website van Parship. In de regel gaat het om een tijdelijk actie, die vaak gekoppeld wordt aan reclamecampagne op televisie of radio.

Bezoek de Parship website

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Wat is gratis?

Registreren, aanmelden en een profiel creëren is altijd gratis op Parship. Maar dat is niet wat er wordt bedoeld met de ‘3 dagen gratis’-actie. Waar het om gaat is dat je voor een beperkte periode van drie dagen het Premium-lidmaatschap krijgt. Daarmee kun je onbeperkt berichten uitwisselen, de lokale zoekfunctie gebruiken en is er een contactgarantie. Bovendien wordt je profiel gecheckt met dit lidmaatschap en ook ontvang je per PDF een uitgebreid relatie-persoonlijkheidsrapport.

Als je bij Parship wilt daten, dan ontkom je er niet aan om zo’n Premium-lidmaatschap te nemen. Want als je met andere leden wilt chatten, is dit lidmaatschap nodig. Dit geldt overigens zowel voor Parship als GayParship, de variant voor gay singles.

En als je zo’n betaald lidmaatschap 3 dagen gratis kunt proberen, dan scheelt het enorm als je in eerste instantie alleen wilt checken of er leuke singles zijn. Mocht je na de drie dagen gebruik willen blijven maken van het lidmaatschap, dan is dat mogelijk. Alleen zijn er dan wel kosten aan verbonden.

Premium-lidmaatschap

Parship hanteert verschillende prijzen voor het Premium-lidmaatschap, die afhankelijk zijn van de periode. Het kortste lidmaatschap loopt voor een periode van 6 maanden en kost 44,90 euro per maand. Daarna komt het jaarlijkse lidmaatschap van 12 maanden voor een maandelijks bedrag van 39,90 euro per maand. En als laatste optie is er de keuze voor het 24 maanden lidmaatschap voor een bedrag van 24,90 euro per maand. Oftewel, hoe langer het lidmaatschap, hoe goedkoper het maandelijkse bedrag.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Datingsites

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Opzoeknaarjou verwijderen: hoe zeg je je profiel op?

Alle singles die online op zoek gaan naar hun perfecte match hebben hun eigen verlanglijst…