Connected2.me: anoniem vrienden maken door je leven te delen

Michelle Mulder
Door Michelle Mulder
5 minuten leestijd

Soms wil je iets kwijt, maar weet je niemand om het tegen te vertellen. Het is privé, geheim en niemand mag het eigenlijk weten. Hoe kun je dan toch je hart luchten? Maak kennis met Connected2.me: een leuke en spannende manier om met nieuwe mensen in contact te komen.

Via een simpele en eenvoudig te bedienen interface kun je anoniem chatten met mensen die je niet kent, en elkaar op een ongedwongen manier leren kennen in een veilige omgeving. Van je buurjongen (die je natuurlijk niet herkent omdat hij een alias gebruikt) tot beroemdheden en mensen die bekend zijn van social media, oftewel de influencers.

Omdat het anoniem is kun je de laatste roddels uitwisselen, om advies vragen als je met een probleem zit of geheimen en gevoelens delen zonder dat iemand hoeft te weten dat jij het bent.

Wat wil jij?

"Iedereen heeft het over zichzelf, maar wat wil JIJ? Stel deze 999 vragen aan jezelf: kijk vooruit, spreek wensen uit, vraag feedback, geef jezelf cijfers."

Hoe werkt Connected2.me?

Je kunt een account aanmaken met je Facebook account of met een persoonlijk mailadres en een wachtwoord. Voordat je kunt beginnen met chatten moet je eerst een profiel aanmaken. Dat doe je door een foto te uploaden en wat informatie over jezelf in te vullen. Je krijgt ook een anonieme link die je op je Facebook of Twitter-pagina kunt plaatsen waarmee je mensen kunt uitnodigen om te connecten.

Met het aanmelden achter de rug kun je beginnen met chatten. Je kunt vrienden maken en mensen volgen net als op andere social networking platforms, en je ziet wanneer je vrienden online zijn zodat je met elkaar kunt chatten. De Connected2.me app is voor iedereen ouder dan 17 jaar die op een vernieuwende manier wil connecten en interactie wil met nieuwe mensen.

Anoniem chatten

Maar het leukst is dat je jouw identiteit kunt verbergen als je contact met iemand zoekt, en de ander kan dat ook doen. Dat is ook grotendeels waar deze app om draait: anoniem chatten. Je kunt ook connecten met mensen die je graag wilt leren kennen door de Shuffle-functie te gebruiken, waarmee je random nieuwe mensen kunt ontmoeten. Bovendien heeft de app ook een videochat-functie. En als je dat wilt doen zonder jezelf prijs te geven: je kunt je foto blurren, zodat de ander niet kan zien wie je bent.

Wat kost het?

Connected2.me is gratis te downloaden in de app store en ook gratis te gebruiken. Je kunt upgraden naar een Plus-account wat wel extra kosten met zich meebrengt, Het voordeel van een Plus-account is dat je meer filter-features krijgt, zodat je nog beter kunt zoeken naar een interessante match. Je krijgt een Plus Badge waarmee je meer aandacht voor je profiel krijgt en bovendien is de app dan vrij van reclames zodat je ongestoord kunt chatten.

Je betaalt eenvoudig via de app store, mocht je zo’n betaald abonnement willen afsluiten. Als je je Plus-abonnement wilt beëindigen, dan kun je dat in de app store aangeven in je voorkeuren. Vergeet dat niet 24 uur voordat je abonnement afloopt te doen.

App StoreGoogle Play

Ook interessant voor bedrijven?

Connected2.me is ook interessant voor bedrijven. Doordat het een anoniem platform is, kun je als bedrijf luisteren naar wat mensen echt willen, en zorgen dat je de producten of services biedt waar het publiek echt op zit te wachten. En omdat de mensen hun echte naam er niet vaak bij vermelden, kunnen ze volledig eerlijk hun mening geven.

Anoniem chatten in een veilige omgeving

Connected2.me moet een leuke omgeving blijven waar je op een veilige manier met elkaar kunt chatten. Daarom heb je de mogelijkheid om ongewenste personen te blokkeren. Dat doe je eenvoudig door op hun profielpagina naast de button ‘Follow’ voor ‘Block’ te kiezen. De persoon in kwestie kan geen contact meer met je zoeken. Mensen met ongepaste foto’s of bio’s of ongewenst gedrag vertonen worden door Connected2.me van het platform geweerd.

Verliefd worden is meer...

... dan geluk hebben. Er zijn twee personen voor nodig die ervoor openstaan. Bij één app weten ze precies hoe ze die twee mensen kunnen samenbrengen voor een langdurige relatie. De matching in deze succesvolle app heeft één doel: het koppelen van mensen die écht bij elkaar passen. Ontdek zelf hoe 1 op de 3 leden er een partner vindt.

Deel dit artikel
Geef je reactie