Home Datingsites Nr 1 datingsite: wat is de échte nummer 1 dating website?

Nr 1 datingsite: wat is de échte nummer 1 dating website?

3 minuten leestijd
0

Dating gebeurt tegenwoordig bijna alleen nog maar digitaal. Van de jonge stellen die je kent zijn er waarschijnlijk meerdere die elkaar op een dating app gevonden hebben. Van de eerste ontmoeting op Tinder, afspreken via Whatsapp en elkaar toevoegen op Facebook; het zijn de digitale stadia die de meeste singles bekend voorkomen. Het is niet alleen online daten dat op het internet gebeurt. Online winkelen, bankieren, werken en nog veel meer doen we op het internet; het is geen verrassing dat online mensen ontmoeten niets anders is.

Wat is de nr 1 datingsite?

Met tientallen Nederlandse datingsites die je graag willen verwelkomen als nieuw lid is het moeilijk om een keuze te maken. Waar ga je je tijd als single doorbrengen zodat je zoveel mogelijk kans hebt om de perfecte vrijgezel tegen het lijf te lopen? Kies je een zogenoemde niche website gericht op een specifieke doelgroep of ga je voor een wat meer mainstream datingsite die alle doelgroepen centraal zet? Met het grote aanbod en datingsites die zichzelf allen als de “beste” bestempelen is het niet vreemd dat je er niet uitkomt. Daarom zetten we hieronder de échte nr 1 datingsites op een rij:

Nr 1 dating app: Tinder

TinderEigenlijk heeft deze populaire dating app geen introductie nodig: Tinder. De naam van deze app is bij iedere single bekend en velen hebben het al geprobeerd. Als je dit nog niet gedaan hebt dan is dit je eerste keuze. Veeg naar links en rechts om alle singles te beoordelen. Als jij en de ander elkaar leuk vinden dan is er een match en kun je chatten.

Klaar met de vleeskeuringsapps?

relatieplanet"NIET swipen, MEER diepgang: Relatieplanet is precies dat. Voor mensen met inhoud die een vaste relatie zoeken."

Bekijk de leukste singles
  • ✅ Dating
  • ✅ Relatie
  • ✅ Liefde

Tinder App StoreTinder Google Play

Nr 1 datingsite: Relatieplanet

RelatieplanetAls je iemand vraagt wat de bekendste datingsite van Nederland is dan zul je vaak de naam Relatieplanet horen. Het is één van de oudste datingsites van Nederland dat tegenwoordig onderdeel is van TMG1; het mediabedrijf achter veel bekende merken waaronder Dumpert en de Telegraaf. Met een jarenlange ervaring in de online datingmarkt weet Relatieplanet als geen ander wat er van hen verwacht wordt. Ze weten precies hoe online dating werkt en willen zoveel mogelijk leden elkaar laten vinden. Dit betekent dat Relatieplanet nu ook een app heeft die geschikt is voor alle iOS en Android smartphones.

Bezoek Relatieplanet

Nr 1 gratis dating: Badoo

BadooMisschien heb je nog niet eerder van Badoo gehoord en dat komt doordat het niet zo bekend is als Tinder. Badoo is echter een datingsite om rekening mee te houden. Op alle gebieden heeft Tinder veel pluspunten. Zo is het bij Badoo net als bij Tinder mogelijk om foto’s te beoordelen. Vinden jullie elkaar leuk? Dan is er een wederzijdse interesse en kun je met elkaar chatten. Het grote voordeel van Badoo is dat er geen kosten aan verbonden zijn. Je hoeft niets te betalen als je dat niet wilt. Badoo is een bonafide partij met wereldwijd miljoenen leden die op zoek zijn naar vriendschap, een date of serieuze relatie.

Bezoek Badoo

Nr 1 vreemdgaan: Victoria Milan

Victoria MilanTerwijl je op zoek bent naar de meest geschikte datingsite helpt het als je eerst over je intenties nadenkt. Ben je single en op zoek naar een nieuwe partner of heb je een relatie en wil je wat meer spanning en avontuur? Als het laatste op jou van toepassing is dan is een website zoals Victoria Milan een goede optie. In tegenstelling tot veel andere datingsites is Victoria Milan bedoeld voor de casual hookups om seksuele verlangens tot uiting te brengen. Hoewel het niet zozeer om de seks gaat maar meer om de spanning is het een website die zich richt op vreemdgaan daten. Dit is niet voor iedereen weggelegd, alleen als je er volledig achter staat.

Bezoek VictoriaMilan

Eén datingsite tegelijk

Het resultaat van het grote aanbod van goede datingsites is dat veel singles van datingsite naar datingsite overstappen of nog erger; meerdere profielen tegelijk beheren bij meerdere datingsites. Contacten op verschillende datingsites tegelijk betekent dat de aandacht over meerdere profielen verspreid wordt. Dit werkt niet beter maar averechts. De opties worden al snel teveel en de opties die je hebt merken dat je het te druk hebt met al je profielen. Hoe het dan wel moet? Meld je bij één datingsite aan, vul je profiel in en blijf op dezelfde datingsite tot je het zat bent. Het is niet nodig om je kansen te verdelen over diverse datingsites; je hoeft maar één iemand te vinden die aan al je eisen en wensen voldoet.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep voor Relatieplanet kiest. Ontdek zelf waarom deze datingsite al 10 jaar op rij is verkozen tot de 'beste datingwebsite van Nederland'.

Bezoek Relatieplanet
Laad meer artikelen
Laad meer in Datingsites

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

‘Shirtloze foto’s van mannen verkleinen kans op match’

Mannen denken vaak dat shirtloze foto’s hun kansen op dating apps vergroten. Maar eigenlij…