Nieuwe dating app die rijke gay sugar daddies koppelt aan gezonde bears

Thomas Lammers
Door Thomas Lammers
2 minuten leestijd

Dating apps zijn populair. Nog voordat een dating app winst maakt wordt er flink geïnvesteerd in iedere app die bekendheid krijgt. DaddyBear is één van deze apps dat onlangs van start is gegaan in de Verenigde Staten, een sociaal netwerk voor gay sugar daddies en gay sugar babies. Het team achter de app is afkomstig uit Toronto, met medewerkers vanuit de Verenigde Staten, Canada, India en China, die allen werken aan de app voor gay dating.

Sugar daddy apps

Volgens een persbericht van DaddyBear biedt het alle mogelijkheden voor gezonde day daddies en gezonde mannen of beren1. Het is er speciaal voor de rijke gay mannen die op zoek zijn naar gezonde gay mannen. Met het platform wil DaddyBear deze twee groepen samenbrengen voor het plezier, liefde en relaties.

Inhoud van deze pagina

De marketing manager van het werk, alleen vermeld met de naam Robert, zegt het volgende: “Ons team achter deze gay dating app heeft een lange tijd mensen in de gay community bestudeerd en ontdekt wat nodig is gay sugar daddies en gay bears bij elkaar te brengen.”

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken."

Op de website van de app wordt nog eens duidelijk uitgelegd waarom de jongere gay man zou moeten daten met een rijke sugar daddy. “Gay daddies kunnen seksuele ervaringen met je delen en je helpen om je eigen identiteit te vinden. Ze hebben meer levenservaring en kunnen je helpen om nieuwe gebieden te ontdekken.”

Sugar daddy apps

De opkomst en trend van de suikeroom is niet nieuw. Zo maakte een sugar daddy app in het Verenigd Koninkrijk vorig jaar al bekend dat het een kwart miljoen leden heeft. Deze app richt zich op heteroseksuele relaties, waarbij jonge vrouwen ondersteund worden door rijke mannen. In Nederland is het suikeroom concept nog niet populair. Dating apps zoals DaddyBear worden niet nog gebruikt door Nederlandse gay mannen. Dating apps en websites zoals GayParship en LexaGay hebben nog steeds de voorkeur.

Verliefd worden is meer...

... dan toeval. Er zijn twee personen voor nodig die ervoor openstaan. Bij gayParship weten ze welke aspecten belangrijk zijn voor een langdurige relatie. Hun matchingsprincipe heeft één doel: het samenbrengen van mensen die bij elkaar passen en samen gelukkig zijn, en dat natuurlijk voor lange tijd. Ontdek zelf hoe 1 op de 3 leden er een partner vindt.

Deel dit artikel
Geef je reactie