Home Dating apps MeetMe lanceert één-op-één livestreaming met Quick

MeetMe lanceert één-op-één livestreaming met Quick

1 minuten leestijd
0
meetme video

De eigenaar van MeetMe, bekend als The Meet Group, heeft de lancering van Quick aangekondigd. Met deze nieuwe functie kunnen gebruikers van de chat app één-op-één livestreamen. De nieuwe functie wordt op dit moment uitgerold naar gebruikers in de Verenigde Staten volgens Marketwatch.

“We zijn zeer verheugd om Quick beschikbaar te stellen aan onze MeetMe-gebruikers”, zegt Geoff Cook, CEO van The Meet Group. Quick is een belangrijke stap om video een groter deel van de app uit te laten maken, terwijl we onze missie vervullen om te voldoen aan de universele behoefte aan menselijke connectie.”

Gebruikers kunnen ervoor kiezen om gratis te matchen met andere gebruikers. Er is echter een maar. Als je alleen met mannen of vrouwen gematcht wilt worden dan is dit niet gratis. Met andere woorden, een betaling is nodig om gematcht te worden met personen van een specifiek geslacht. Als gebruiker van Quick kun je de livestreamer een virtueel cadeautje versturen om te laten weten dat je interesse hebt.

Klaar met de vleeskeuringsapps?

relatieplanet"NIET swipen, MEER diepgang: Relatieplanet is precies dat. Voor mensen met inhoud die een vaste relatie zoeken."

Bekijk de leukste singles
  • ✅ Dating
  • ✅ Relatie
  • ✅ Liefde

Eén-op-één

In tegenstelling tot veel livestream apps ligt de nadruk bij Quick van MeetMe op de één-op-één connectie. Volgens de CEO van de app livestreamen de gebruikers steeds meer en is de introductie van Quick daar het gevolg van. “We zijn van mening dat onze pijplijn met nieuwe videoproducten en -functies steeds meer wereldwijde gebruikers zal aantrekken,” aldus Cook.

The Meet Group portfolio

De nieuwe functie van The Meet Group blijft niet beperkt tot MeetMe. Zodra de livestreaming-feature onder de MeetMe gebruikers uitgerold is staat de introductie op andere dating apps van het bedrijf in de planning. De eerstvolgende dating app die de één-op-één livestreaming feature krijgt is Skout, een andere dating app van The Meet Group. Mogelijk dat de functie later ook uitgebracht wordt in dating app Lovoo, wederom een andere app in het portfolio van de The Meet Group.

The Meet Group is niet de enige partij die meer aandacht legt op het livestream en videochat. Eerder dit jaar kondigde Badoo al aan te stoppen met swipen en volledig over te stappen naar live Video Chat. Nu steeds meer apps de focus leggen op livestreams is het wachten tot Tinder het stokje overneemt. De nummer één dating app innoveert aan de lopende band maar voor gebruikers is het nog niet mogelijk om met elkaar te videobellen of te livestreamen.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep voor Relatieplanet kiest. Ontdek zelf waarom deze datingsite al 10 jaar op rij is verkozen tot de 'beste datingwebsite van Nederland'.

Bezoek Relatieplanet
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Datalek Manhunt: hackers stelen privégegevens gebruikers gaydatingsite

De privégegevens van Manhunt-gebruikers zijn in handen gekomen van cybercriminelen. Dat me…