MeetMe lanceert één-op-één livestreaming met Quick

Michelle Mulder
Door Michelle Mulder
3 minuten leestijd

De eigenaar van MeetMe, bekend als The Meet Group, heeft de lancering van Quick aangekondigd. Met deze nieuwe functie kunnen gebruikers van de chat app één-op-één livestreamen. De nieuwe functie wordt op dit moment uitgerold naar gebruikers in de Verenigde Staten volgens Marketwatch.

“We zijn zeer verheugd om Quick beschikbaar te stellen aan onze MeetMe-gebruikers”, zegt Geoff Cook, CEO van The Meet Group. Quick is een belangrijke stap om video een groter deel van de app uit te laten maken, terwijl we onze missie vervullen om te voldoen aan de universele behoefte aan menselijke connectie.”

Gebruikers kunnen ervoor kiezen om gratis te matchen met andere gebruikers. Er is echter een maar. Als je alleen met mannen of vrouwen gematcht wilt worden dan is dit niet gratis. Met andere woorden, een betaling is nodig om gematcht te worden met personen van een specifiek geslacht. Als gebruiker van Quick kun je de livestreamer een virtueel cadeautje versturen om te laten weten dat je interesse hebt.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken."

Eén-op-één

In tegenstelling tot veel livestream apps ligt de nadruk bij Quick van MeetMe op de één-op-één connectie. Volgens de CEO van de app livestreamen de gebruikers steeds meer en is de introductie van Quick daar het gevolg van. “We zijn van mening dat onze pijplijn met nieuwe videoproducten en -functies steeds meer wereldwijde gebruikers zal aantrekken,” aldus Cook.

The Meet Group portfolio

De nieuwe functie van The Meet Group blijft niet beperkt tot MeetMe. Zodra de livestreaming-feature onder de MeetMe gebruikers uitgerold is staat de introductie op andere dating apps van het bedrijf in de planning. De eerstvolgende dating app die de één-op-één livestreaming feature krijgt is Skout, een andere dating app van The Meet Group. Mogelijk dat de functie later ook uitgebracht wordt in dating app Lovoo, wederom een andere app in het portfolio van de The Meet Group.

The Meet Group is niet de enige partij die meer aandacht legt op het livestream en videochat. Eerder dit jaar kondigde Badoo al aan te stoppen met swipen en volledig over te stappen naar live Video Chat. Nu steeds meer apps de focus leggen op livestreams is het wachten tot Tinder het stokje overneemt. De nummer één dating app innoveert aan de lopende band maar voor gebruikers is het nog niet mogelijk om met elkaar te videobellen of te livestreamen.

Verliefd worden is meer...

... dan geluk hebben. Er zijn twee personen voor nodig die ervoor openstaan. Bij één app weten ze precies hoe ze die twee mensen kunnen samenbrengen voor een langdurige relatie. De matching in deze succesvolle app heeft één doel: het koppelen van mensen die écht bij elkaar passen. Ontdek zelf hoe Elitedating een extreem hoog succespercentage behaalt.

Deel dit artikel
Geef je reactie