Home Dating apps Gebruikers dating app Bumble kunnen date-modus uitschakelen

Gebruikers dating app Bumble kunnen date-modus uitschakelen

1 minuten leestijd
0
bumble bizz

Bumble is de dating app waar vrouwen altijd de eerste stap zetten. In de loop der jaren is de app uitgegroeid tot een soort van sociaal netwerk dat verder gaat dan de simpele swipe naar links of rechts. Sinds deze week begint Bumble aan een nieuw hoofdstuk.

In de app is het nu namelijk mogelijk om “dating” uit te schakelen. Gebruikers kunnen dan nog wel van alle andere features gebruik maken zoals Bumble Bizz en BFF, zo meldt PopSugar.

Volgens de makers van de app is het Bumble’s doel om vrouwen te helpen bij het netwerken in alle aspecten van hun leven; of ze nu liefde, vrienden of een baan willen vinden. De mogelijkheid om de datingfunctie uit te schakelen biedt meer vrouwen de mogelijkheid om van de andere Bumble features gebruik te maken.

Bizz en BFF

De dating app lanceerde in oktober 2017 Bumble Bizz voor professioneel netwerken. De insteek achter deze innovatie was dat carrièremogelijkheden ontstaan ​​wanneer je je netwerk uitbreidt. Op Bumble Bizz kun je carrière maken, samenwerken of mentor worden volgens Bumble zelf.

Een andere feature die geïntroduceerd werd is Bumble BFF; een hulpmiddel voor vrouwen om vriendschappen te zoeken. Met deze functie kunnen vrouwen een vriendenkring opbouwen door te matchen met andere vrouwelijke leden.

Tot nu toe waren al deze functies gekoppeld aan de datingfunctie van de app. Daar is nu verandering in gekomen nu het mogelijk is om het datinggedeelte uit te schakelen. Het gevolg van deze stap in een nieuwe richting is dat ook vrouwen die niet willen daten lid kunnen worden van Bumble.

Wat begon als een dating app is nu uitgegroeid tot een sociaal ontdekkingsnetwerk, vergelijkbaar met Badoo. Het is er niet meer alleen voor singles, maar voor iedereen die nieuwe mensen wil ontdekken.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Fanatieke gamers matchen liever in games dan dating apps

Voor fanatieke gamers is Tinder niet uitdagend genoeg. Zij ontmoeten hun match liever in e…