Home Seks Een man opwinden via app? 8 effectieve manieren

Een man opwinden via app? 8 effectieve manieren

4 minuten leestijd
0
sexting vrouw

In de wereld van vandaag spreken we elkaar minder in het “echt” en bestaat ons leven voor een groot deel uit digitale communicatie. Whatsapp, Instagram, Snapchat, Facebook Messenger; je kent ze wel. Dit brengt een aantal typische problemen met zich mee, want hoe kun je een man opwinden via de app als je niet zachtjes in z’n oor kunt fluisteren?

Real-life voorspel en teasen hebben plaatsgemaakt voor sexting; een belangrijke en effectieve manier om een ​​man per app te verleiden.

Maar laten we eerlijk zijn, het versturen van ondeugende en sexy berichten is niet voor iedereen een tweede natuur. Voor velen is het een ongemakkelijke situatie, gebaseerd op de angst om het verkeerd te doen.

Dating vol passie?

novamora"Laat je VERLEIDEN tot een pittige date: Novamora is dé datingsite voor singles en stellen die op zoek zijn naar spanning en avontuur."

Bekijk hoe het werkt

Je wil hem gek maken van verlangen maar je bent bang dat je het verkeerde zegt. Je twijfelt over wat te zeggen en loopt vast als het gesprek een sensuele toon krijgt. Maar hij is zo verdomd aantrekkelijk dat je zo graag wilt dat hij jou wil. De vraag is alleen; hoe?

Weet je niet wat je moet zeggen als je hem wilt opwinden? Dit zijn een aantal beproefde manieren waarmee je binnen no-time zijn aandacht trekt.

1. Tease hem… met woord en beeld

Teasen en plagen is een veilige manier om met sexting te beginnen. Met deze speelse en flirterige zinnen breng je hem in de stemming zodat hij beelden binnenkrijgt die hem opwinden. De anticipatie die volgt is net als voorspel; bedoeld om de lust op te wekken.

 • “Ik heb over je gedroomd, maar ik zeg nog niet wat we aan doen waren.”
 • “Denk je dat je mij aankunt in bed?”
 • “Jammer dat je nu niet hier bent.”
 • “Wat vind je van dit lingeriesetje dat ik hebt gekocht? [foto lingerie]”
 • “Het is zo warm vandaag, ik zou wel naakt willen slapen.”

lippen vrouw

2. Vertel hem hoe opgewonden je van hem raakt

Er is bijna niets dat het hart van een man sneller laat kloppen dan een opgewonden vrouw. Vooral als die vrouw door hem opgewonden raakt.

 • “Ik dacht net aan jou en begon zo opgewonden te worden… ik lig nu in bed.”
 • “Als ik aan je denk heb ik zin om met mezelf te spelen.”
 • “Ik wil wel met je afspreken, maar ik weet niet of ik van je af kan blijven.”
 • “Ik wil mezelf aanraken als ik naar je kijk.”

3. Vertel hem hoe sexy hij is

Voor mannen is het een echte turn-on als je hem vertelt hoe sexy hij is. Het maakt hem zelfverzekerd, trots en het is een goed begin van een sexting sessie.

 • “Ik zat net je foto’s op Instagram te bekijken.. je bent zo sexy!”
 • “Je bent zo sexy als je een [kledingstuk] aan hebt.”
 • “Als ik naar je kijk dan kan ik mijn ogen niet van je afhouden, zo lekker ben je.”

erogene zone torso

4. Vertel hem wat je draagt​​… of niet draagt

Mannen zijn visuele wezens. Als je vertelt wat je wel of niet draagt dan beeldt hij het zich meteen in. Help zijn verbeelding door te beschrijven waar je bent, wat je aan het doen bent, of wat je aanhebt.

 • “Ik lig gewoon in bed… alleen, in een string.”
 • “Ik kom net uit de douche en kan niet kiezen: kies ik de rode kanten string of de roze boxershort?”
 • “Dit verstuur ik terwijl ik hier alleen in mijn string lig.”

5. Vertel wat je hem wilt laten doen

Mannen houden van duidelijkheid. Vrouwen zijn gecompliceerde wezens en als ze een duidelijke hint geven dan pakken mannen het met beide handen aan. Vertel hem waar je van houdt in bed en laat hem ernaar uitkijken om dat bij je te mogen doen. Het idee dat je er enorm van gaat genieten brengt hem in de zone waar je hem wilt hebben.

 • “Ik wil dat je alles bij me doet wat je wil doen.”
 • “Ik wil dat je vanavond precies hetzelfde doet als gisteravond. Je laat me trillen van genot.”
 • “Ik raak zo opgewonden als je me aankijkt tijdens de seks.”

erogene zones

6. Vertel wat je met hem wilt doen

De uitspraak ‘maak hem gek’ past perfect bij dit punt. Laat hem weten wat je met hem wilt doen en het is bijna een garantie op opwinding. Ga de erogene zones af en zeg wat je van plan bent. Mannen kunnen het niet laten om zich voor te stellen wat je beschrijft, en ze stoppen niet met nadenken over wat je zojuist hebt gezegd.

 • “Ik kan niet wachten om je vanavond te [handeling].”
 • “Als je hier nu was, zou ik je kleren met mijn tanden uittrekken.”
 • “Ik wil iets bij je doen dat je heel lekker gaat vinden.”

7. Stel hem een ​​ondeugende vraag

Vragen zijn wat minder intimiderend dan de bovenstaande sexting-voorbeelden. Geef hem het initiatief door een suggestieve vraag te stellen waarna je er ongetwijfeld een terug krijgt. Deze seksuele vragen kun je gebruiken om een sextinggesprek te beginnen als je niet te direct wilt zijn.

 • “Ik dacht net iets stouts; wat is je favoriete seksuele fantasie?”
 • “Wat is je favoriete lichaamsdeel van een vrouw?”
 • “Wat zou je met mij willen doen?”

lippen seks

8. Stuur een ​​sexy foto

Als je hem al hebt weten op te winden met de appjes die je hebt gestuurd dan is het tijd voor een sexy foto. Je hoeft niet volledig naakt te gaan of je gezicht te laten zien. Een suggestieve foto is meer dan genoeg om hem over je te laten fantaseren. Een stukje van je bh van kant of een sexy bijt-op-je-lip-foto. Als hij meer wil zien dan moet hij het maar persoonlijk komen bekijken.

Maar voordat je je sextingsessie tot een hoogtepunt brengt, wees voorzichtig met het versturen van sexy foto’s van jezelf. Wat je niet wilt is dat je herkenbaar op beeld staat, op een foto die nog jaren van groepsapp naar groepsapp wordt verstuurd. Denk er dus goed over na of je hem met deze foto kunt vertrouwen.

Je bent niet de enige...

... die zich afvraagt wat de meest sexy datingsite is. Avontuur, passie en een beetje pittig: wist je dat je ergens discreet en anoniem kunt daten? Er is één datingsite waar dat allemaal kan: Novamora is het geheime online plekje voor de avontuurlijke dater. Nieuwsgierig waarom deze Nederlandse datingsite zo snel in ledenaantal is gegroeid?

Bekijk hoe het werkt
Laad meer artikelen
Laad meer in Seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Sekstalk: ‘4 op 10 singles comfortabel met praten over seks voor eerste date’

Soms kan het enorm moeilijk zijn om single te zijn. Tijdens de coronacrisis was dit zelfs …