Home Datingsites Lexa Premium: wat kun je ermee?

Lexa Premium: wat kun je ermee?

2 minuten leestijd
0
lexa premium

Lexa is een datingsite voor de serieuze single van alle leeftijden. Als gratis lid kun je er echter niet veel en daarom is het Full membership bijna een voorwaarde om er gebruik van te kunnen maken. Met dit Full membership krijg je toegang tot een uitgebreide reeks functies waarmee je alles nodig hebt om contact te leggen met andere singles. Er is echter nog een extra functie die de naam Premium draagt. Een premium is over het algemeen iets wat je gratis bij een product krijgt maar dat is bij Lexa niet het geval. Met premium wordt namelijk ook iets anders dan een freebie bedoeld. Het betekent namelijk ook iets van een hoge kwaliteit, van de bovenste plank. Dat is wat er met Lexa Premium bedoeld wordt.

Bekijk op Lexa

Lexa Premium

Zoals gezegd is Lexa Premium een uitbreiding op het Full membership. Dit betekent dat je als gratis lid geen gebruik kunt maken van Premium, daarvoor is echt een betaald lidmaatschap nodig. Het voordeel van Premium is dat je als het ware voor iedereen toegankelijk bent. Niet alleen kunnen de betalende leden berichten naar je versturen maar ook de gratis leden. Waar de gratis leden normaal gesproken alleen profielen kunnen bekijken en geen berichten kunnen versturen is dit wel mogelijk als jij Premium bent. Dit zijn de voordelen van Lexa Premium:

Klaar met swipen?

lexa "NIET swipen, MEER diepgang: Lexa is precies dat. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

  • Je wordt met voorrang aan nieuwe leden getoond
  • Gratis leden kunnen jou berichten versturen

In de praktijk biedt het Premium lidmaatschap een groot voordelen. Alle leden die Lexa uit willen testen maken in eerste instantie gebruik van het gratis lidmaatschap. Al deze leuke singles die misschien niet willen betalen kunnen vervolgens met niemand contact opnemen, totdat ze jou tegenkomen als Premium lid. Jij bent één van de weinige personen met wie deze gratis leden contact kunnen leggen. Dit geeft je een groot voordeel ten opzichte van andere leden die geen Premium lid zijn.

Hoe stel je het in?

De Lexa Premium feature kun je instellen wanneer je dat maar wilt, op elk moment van de dag. De enige voorwaarde om er gebruik van te maken is dat je al een Full membership van Lexa hebt. Als je al een betalend lid bent dan kun je op de “Word Premium” button drukken die op meerdere plekken getoond wordt. Regel de betaling aan de hand van de instructies en Premium wordt direct geactiveerd. Nog geen betaald lidmaatschap bij Lexa? In dit artikel leggen we exact uit wat je allemaal met het Full membership van Lexa kunt doen. Lexa Premium is niet de enige functie die Lexa aanbiedt. Zo kun je ook de Lexa Boost gebruiken, als gratis of betalend lid, maar ook is er Lexa Control.

Bekijk op Lexa

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Datingsites

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

9 Badoo alternatieven die een overstap waard zijn

De datingapp waar singles het meest over klagen? Dat is Badoo, het platform dat populair w…