Wat is Lexa Premium? Hoe het werkt en wat je ermee kunt

Michael Schouten
Door Michael Schouten
5 minuten leestijd

Lexa, dé datingapp voor serieuze singles van alle leeftijden, is niet volledig gratis. Als gratis lid kun je hier wel een beetje rondkijken, maar eerlijk gezegd, kun je er niet echt veel mee doen. Dus wat is het geheim? Het Full membership. Het betaalde lidmaatschap is bijna een must als je er serieus werk van wilt maken. Waarom, vraag je? Nou, met dat Full membership krijg je toegang tot een schat aan functies waarmee je echt de show kunt stelen bij andere singles. Maar dat is het niet enige lidmaatschap van Lexa: er is ook een lidmaatschap met de naam ‘Premium’.

Meestal denk je aan iets dat je gratis bij een product krijgt, toch? Nou, bij Lexa is het een beetje anders. Hier is Premium niet zomaar een extraatje, het is als een toevoeging op je datingervaring. Het betekent topkwaliteit, het betekent dat je naar het hoogste niveau gaat. Het is als de kers op de taart, de crème de la crème van de features die Lexa te bieden heeft. We vertellen je er meer over.

Wat is Lexa Premium?

Lexa Premium een uitbreiding op het Full membership van de datingapp. Dit betekent dat je als gratis lid geen gebruik kunt maken van de features van Premium en ook is het Full membership niet genoeg. Premium is het beste lidmaatschap dat Lexa heeft en geldt als een toevoeging op het Full membership.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken."

Het voordeel van Premium is dat je als het ware voor iedereen toegankelijk bent. Niet alleen kunnen de betalende leden berichten naar je versturen, maar ook de gratis leden. Oftewel: iedereen. Waar de gratis leden normaal gesproken alleen profielen kunnen bekijken en geen berichten kunnen versturen, is dit wel mogelijk als jij Premium-lid bent. Dit zijn de voordelen van Lexa Premium:

  • Alle gratis members kunnen contact leggen met jou.
  • Je wordt met voorrang aan nieuwe leden getoond.
  • Je bent zichtbaar als Premium Member voor alle members die jouw profiel bezoeken.
  • Alle members kunnen jouw persoonlijke fotoalbum bekijken.
  • Alle members kunnen de berichten die jij hen stuurt lezen en beantwoorden.

Als je kijkt naar het Premium-lidmaatschap, ontdek je echt een geweldige troef. Iedereen die Lexa wil uitproberen, begint met het gratis lidmaatschap. Dat betekent dat al die interessante vrijgezellen aan boord komen zonder te betalen, vrijwel niets kunnen. Maar hier komt het leuke deel: ze kunnen geen contact maken met anderen, maar wel met jou – een Premium lid.

Stel je eens voor: terwijl anderen niet benaderd kunnen worden door gratis members, kun jij wel gesprekken met hen beginnen en connecties maken. Je bent voor gratis members een van de weinig opties met ze berichten kunnen uitwisselen. Het vergroot je succes als je tot die selecte groep behoort die deuren opent voor anderen. Het is als daten met een voorsprong op alle anderen.

Hoe stel je Premium in?

Het activeren van Lexa Premium is een fluitje van een cent, en je kunt het op elk moment van de dag doen, wanneer het jou uitkomt. Het enige wat je nodig hebt, is al een Full membership bij Lexa. Als je al een betalend lid bent, hoef je alleen maar op de “Word Premium” knop te tikken, en je zult deze knop op meerdere plaatsen zien verschijnen. Volg gewoon de instructies voor de betaling, en voilà, Lexa Premium wordt meteen voor je geactiveerd.

Bekijken op Lexa

Premium kosten

De betaalde memberships van Lexa wordt aangeboden voor een periode van 1, 3 of 6 maanden. Naast de maandelijkse betaling van het Full membership is Premium beschikbaar voor een bedrag van 9,99 euro per maand. Als je Control en Premium combineert, betaal je 14,99 euro per maand.

Heb je nog geen betaald lidmaatschap bij Lexa? Geen zorgen, we hebben een handig artikel waarin we haarfijn uitleggen wat je allemaal met het Full membership van Lexa kunt doen. Lexa Premium is slechts één van de betaalde functies die Lexa te bieden heeft. Denk bijvoorbeeld aan Lexa Boost, dat je zowel als gratis lid en betalend lid kunt gebruiken. En dan hebben we ook nog Lexa Control, een andere handige feature waar we je alles over kunnen vertellen.

Verliefd worden is meer...

... dan geluk hebben. Er zijn twee personen voor nodig die ervoor openstaan. Bij één app weten ze precies hoe ze die twee mensen kunnen samenbrengen voor een langdurige relatie. De matching in deze succesvolle app heeft één doel: het koppelen van mensen die écht bij elkaar passen. Ontdek zelf hoe Elitedating een extreem hoog succespercentage behaalt.

Deel dit artikel
Geef je reactie