Lexa Boost: wat is het en wat kun je ermee?

Michael Slender
Door Michael Slender
4 minuten leestijd

Lexa, als single is het één van de datingsites waar je niet omheen kunt als je op zoek bent naar een serieuze relatie. Met vele singles die elkaar dagelijks ontmoeten op de datingsite is het vechten om de aandacht. Hoe onderscheid je je van de andere singles zodat je meer kans op een date maakt? Niet alleen kun je je profiel pimpen, de allerbeste foto’s van jezelf plaatsen maar ook kun je de Lexa Boost functie benutten om de zichtbaarheid van je profiel te vergroten.

Bekijk op Lexa

Lexa Boost

Met de Lexa Boost kun je je profiel tijdelijk in de schijnwerper zetten zodat geen enkele single om je heen kan. Je hebt niets aan de perfecte profielfoto als je profiel slecht in de zoekresultaten van de website voorkomt. Met de Boost kun je dit veranderen en wordt de zichtbaarheid van je profiel vergroot. Iedereen weet dat dit een belangrijke voorwaarde is om meer contacten te krijgen. Met andere woorden Boost je je datingervaring bij Lexa op een manier waarbij je profiel beter gevonden wordt dan die van je concurrenten.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken."

Hoe werkt het?

Zodra je de Boost activeert dan wordt je profiel bovenaan de lijst met “Populaire singles” gezet. Dit is een opvallende plek die alle singles te zien krijgen wanneer men zoekt naar andere singles op Lexa. Jammer genoeg is deze roem op Lexa niet voor eeuwig en heeft het maar enkele uren effect. Tijdens deze periode kun je op je profiel volgen hoeveel berichten je ontvangen hebt. Hoe lang het precies duurt is niet bekend. Dit hangt af van het aantal meldingen dat je ontvangt door de Boost. Afhankelijk van deze meldingen kan het tot vier uur duren voor de Boost gedeactiveerd wordt.

Waarom?

Het doel van de Lexa Boost is meer contacten. Dit kunnen meer verstuurde flirts zijn, vaker toegevoegd worden aan de favorietenlijst van andere leden maar ook meer bezoeken van je profiel. Uiteindelijk draait het om meer ontvangen berichten waardoor je snel meer contacten kunt leggen.

Boosts kopen

De meeste handige opties op datingsites zoals Lexa zijn niet gratis en dat geldt ook voor de Boost. Je kunt er pas gebruik van maken als je de Boost aangekocht hebt. Dit kan per stuk maar in een pakket met meerdere Boosts. Als je van plan bent om de Boost vaker te gebruiken dan is een pakket aan te raden. Door meteen meerdere Boosts aan te schaffen gaat de prijs per individuele Boost omlaag. Om de Boost aan te kopen ga je naar het Boost tabblad. Als je een enkele Boost koopt dan gaat deze direct in, als je een pakket koopt dan kun je zelf bepalen wanneer je het wilt gebruiken.

Voorwaarden

Je kunt pas gebruik maken van de Boost functie als je een profielfoto gebruikt in je Lexa profiel. Dit is de enige voorwaarde die geldt om van deze feature gebruik te maken. Er is geen Full Membership nodig om er gebruik van te kunnen maken. Let op, aangekochte Boosts zijn maximaal 45 dagen geldig. Meer weten over Lexa? In deze artikelen lees je hoe Lexa precies werkt en hoe je Lexa kunt opzeggen.

Bezoek Lexa

Verliefd worden is meer...

... dan geluk hebben. Er zijn twee personen voor nodig die ervoor openstaan. Bij één app weten ze precies hoe ze die twee mensen kunnen samenbrengen voor een langdurige relatie. De matching in deze succesvolle app heeft één doel: het koppelen van mensen die écht bij elkaar passen. Ontdek zelf hoe Elitedating een extreem hoog succespercentage behaalt.

Deel dit artikel
Geef je reactie