Wat is Lexa’s Incognito? Hoe het werkt en wat je ermee kunt

Michael Slender
Door Michael Slender
5 minuten leestijd

Je hebt gekozen voor Lexa, de datingapp die als een baas de Nederlandse datingscene domineert. Nu is dat misschien wat overdreven, maar het is wel een van de grootste datingapps in Nederland, en je weet dat iedereen het kent. Je bent niet alleen, duizenden singles komen er elke dag opdagen, op zoek naar liefde, avontuur, of gewoon een gezellige babbel.

Als je ervaring hebt met de werkwijze van de app, wat waarschijnlijk zo is als je dit leest, dan is het je niet ontgaan dat je een melding krijgt als iemand je profiel bezoekt. Andersom krijgen anderen deze melding als jij het profiel van hen bezoekt. Dat is handig om de activiteit op je profiel te meten, maar het kan ook lastig zijn als anderen daardoor denken dat jij interesse hebt – terwijl dat misschien niet het geval is. Wil je dit voorkomen? Maak dan kennis met de Incognito-functie van Lexa.

Wat is incognito?

Incognito is een term die beschrijft dat je onherkenbaar of onzichtbaar bent. Je hebt wel eens gelezen over een superspion die in het geheim missies uitvoerde? Incognito op Lexa is een beetje zoals dat, maar dan zonder de gadgets en de geheime missies. Het betekent gewoon dat je kunt ronddwalen in de datingwereld zonder dat anderen weten dat je er bent.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken."

Je hebt ook vast gehoord van beroemdheden die incognito gingen om te ontsnappen aan de schijnwerpers. Ze doen een zonnebril op, gooien een hoed op, en voilà, ze kunnen rustig over straat lopen zonder dat iemand hen lastigvalt voor een selfie. Dat is het idee achter incognito zijn, behalve dan dat het hier gaat om je online datingprofiel.

Hoe het werkt

Stel je voor dat je wilt rondneuzen op Lexa zonder dat anderen meteen weten dat je hun profielen bekijkt. Dat kan dus met Incognito van Lexa. Bij Lexa kan je ook undercover gaan, zij het zonder pruik of zonnebril. Met de Lexa Incognito-feature kun je je profiel 24 uur of 30 dagen lang onzichtbaar maken, zodat niemand merkt dat je zijn of haar profiel checkt. Dat betekent dat je ongestoord door profielen kunt bladeren zonder dat anderen weten dat je langs bent geweest.

Geen notificaties, geen sporen achterlaten. Het is alsof je als een ninja door de app bladert en veegt. Gedurende deze 24 uur of 30 dagen kun je onbeperkt profielen bekijken zonder dat andere leden van Lexa erachter komen dat je hun profiel hebt bezocht. Ze krijgen geen melding van je bezoek en ook sta je niet in hun lijst met profielbezoekers.

Waarom zou je dit willen? Vooral voor vrouwen kan het superhandig zijn. Soms wil je gewoon een profiel bekijken zonder dat je meteen wordt bestookt door een enthousiaste man. Met Incognito-mode kunnen ze je identiteit niet onthullen, en dat is soms gewoon lekker.

Je bent niet ‘offline’

Als je de Lexa Incognito-functie hebt ingeschakeld, betekent dat niet dat je in volledige stealth-modus bent. Je kunt nog steeds flirten, laten zien dat je geïnteresseerd bent en die romantische vonk laten overspringen.

Stel je voor dat je iemand tegenkomt op Lexa die echt jouw aandacht trekt. Misschien hebben ze een geweldige glimlach op hun profielfoto of delen jullie dezelfde passies. Dankzij Lexa Incognito kun je anoniem het profiel bezoeken en subtiel zijn, zoals een flirt sturen om te laten zien dat je geïnteresseerd bent, of je voegt ze toe aan je lijst van favorieten. En voor degenen die er echt voor willen gaan: je kunt nog steeds een persoonlijk bericht versturen.

Overtuigd van de meerwaarde van de Lexa Incognito-feature? De functie kun je onderaan alle pagina’s activeren. Het is een betaalde functie die alleen beschikbaar is tegen een eenmalige vergoeding.

Bekijken op Lexa

Verliefd worden is meer...

... dan geluk hebben. Er zijn twee personen voor nodig die ervoor openstaan. Bij één app weten ze precies hoe ze die twee mensen kunnen samenbrengen voor een langdurige relatie. De matching in deze succesvolle app heeft één doel: het koppelen van mensen die écht bij elkaar passen. Ontdek zelf hoe Elitedating een extreem hoog succespercentage behaalt.

Deel dit artikel
Geef je reactie