Home Datingsites Lexa Incognito: wat is het?

Lexa Incognito: wat is het?

2 minuten leestijd
0
lexa app

Lexa is één van de datingsites waar je als single niet omheen kunt. Het is één van de grootste datingsites van Nederland als we kijken naar de naamsbekendheid. Waarschijnlijk is dit ook één van de redenen geweest waarom je de keuze voor Lexa gemaakt hebt. Met duizenden Nederlandse singles die iedere dag inloggen is het een drukbezochte datingsite. Wat sommige leden een nadeel vinden is dat iedereen een melding krijgt als je het profiel van de persoon bezoekt. Er is echter een manier om dit uit te schakelen zoals je verder in dit artikel leest. Als je lid bent van de datingsite dan vraag je je waarschijnlijk af wat incognito precies betekent en wat de Incognito functie van Lexa inhoudt.

Bekijk op Lexa

Wat betekent incognito?

Incognito is een term die beschrijft dat je onherkenbaar bent. In het verleden, toen televisie en radio nog niet bestonden, gingen beroemde personen incognito naar buiten. Veelal werd er een vermomming gebruikt zodat persoon anoniem kon daten of activiteiten kon doen. Het gaf deze personen de mogelijkheid om niet herkend te worden als zijnde een bekend persoon. Incognito op stap gaan was de enige mogelijkheid om een leven te hebben zoals “normale” mensen dat kunnen. Zo deed Koning Willem-Alexander in het verleden incognito mee aan de Elfstedentocht van 1986. Ingeschreven onder de naam WA van Buren had niemand door dat de toenmalige Prins Der Nederlanden ergens op de bijna 200 kilometer lange route schaatste.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Lexa Incognito

Bij Lexa is het ook mogelijk om tijdelijk incognito door het leven te gaan. Daar is de Lexa Incognito feature voor bedoeld; wie wil nu niet ooit eens onzichtbaar zijn? Bij Lexa is het mogelijk. Met de Lexa Incognito functie kun je je profiel 24 uur lang onzichtbaar maken zodat niemand doorheeft dat je zijn of haar profiel bezoekt. Gedurende deze 24 uur kun je onbeperkt profielen bekijken zonder dat andere leden van Lexa erachter komen dat je het profiel bezocht hebt. De leden krijgen geen melding van je bezoek en ook sta je niet in de lijst met ontvangen bezoeken. Waarom je dit zou doen? Eerlijk gezegd is het vooral voor vrouwen een handige feature die niet constant door mannen benaderd willen worden zodra ze het profiel van een man bezoeken. Door incognito de profielen te bezoeken komt geen enkele man erachter wie het profiel bezocht heeft.

Als je de functie ingeschakeld hebt is het nog altijd mogelijk om belangstelling en interesse te tonen in andere leden. Anders heb je er immers ook niet zoveel aan. Je kunt andere leden een flirt sturen, aan je favorieten toevoegen maar ook kun je een persoonlijk bericht versturen. Overtuigd van de meerwaarde van de Lexa Incognito feature? De functie kun je onderaan alle pagina’s activeren. Weet je nog niet hoe een traditionele datingsite zoals Lexa werkt? In dit artikel lees je exact hoe Lexa werkt en als je juist beter wilt opvallen dan lees je hier meer over de Lexa Boost.

Bezoek Lexa

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Datingsites

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Opzoeknaarjou verwijderen: hoe zeg je je profiel op?

Alle singles die online op zoek gaan naar hun perfecte match hebben hun eigen verlanglijst…