Wat is Lexa Control? Hoe het werkt en wat je ermee kunt

Michael Slender
Door Michael Slender
4 minuten leestijd

Als Nederlandse single is Lexa dé plek waar je moet zijn voor een serieuze relatie. Tenminste, dat is het doel van velen op de app. Met een uitgebreid ledenbestand kun je meteen na je inschrijving op zoek gaan naar interessante mensen bij jou in de buurt. Dankzij de handige zoekfunctie kun je in een mum van tijd scrollen door profielen die aan jouw criteria voldoen. Maar wist je dat er bij Lexa nog meer te ontdekken valt dan alleen het standaard lidmaatschap?

In de wereld van daten is het vaak een periode van onzekerheid waar niemand echt de touwtjes in handen heeft. Maar bij Lexa kun je dat veranderen. Met Lexa Control krijg jij meer zeggenschap over bepaalde aspecten van de datingervaring.

Wat is Lexa Control?

De Control-functie van Lexa is een uitbreiding op het Full membership. Je kunt als gratis lid deze functie niet gebruiken, maar alleen als je al een betaald lidmaatschap hebt. De Control-functie biedt een aantal extra’s ten opzichte van het full membership en is daarmee een aanvulling op de functies van het betaalde lidmaatschap.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken."

Het voordeel van Lexa Control is dat je als het ware zelf kunt bepalen wie contact met jou kan opnemen. In tegenstelling tot de andere members heb jij wel de touwtjes in handen en kun je mensen uitsluiten van contact leggen met jou. Wil je niet benaderd worden door mensen jonger dan 30 jaar? Met Control kun je dit instellen. Dit zijn de extra opties die je krijgt met Lexa Control ingeschakeld.

  • Een leesbevestiging als je een bericht hebt verstuurd
  • Een afwezigheidsfunctie
  • Een contactfilter

Wat is het contactfilter?

Met het contactfilter kun je iedereen uitsluiten die niet aan jouw criteria voldoet. Stel je voor dat je alleen op zoek bent naar singles uit Overijssel tussen de 30 en 35 jaar oud. Dankzij het contactfilter kunnen anderen die niet binnen deze criteria vallen, geen contact met jou opnemen. Deze leden kunnen jou alleen benaderen door een verzoek te sturen, dat jij kunt accepteren of weigeren.

Hoe stel je het in?

Het instellen van de Lexa Control-functie is een fluitje van een cent, en je kunt het doen wanneer het jou uitkomt. Je moet echter wel al een Full membership bij Lexa hebben. Als je al een betalend lid bent, hoef je alleen maar op de “Word Control” knop te klikken, die je op verschillende plekken zult tegenkomen. Volg de instructies voor de betaling, en voilà, Control is direct geactiveerd.

Bekijken op Lexa

Nog geen betaald lid van Lexa? Geen zorgen, we hebben een handig artikel waarin we je alles vertellen over wat je met het Full membership van Lexa kunt doen. En naast Control heeft Lexa nog een andere functie die je als Full member kunt ontdekken, genaamd Lexa Premium.

Verliefd worden is meer...

... dan geluk hebben. Er zijn twee personen voor nodig die ervoor openstaan. Bij één app weten ze precies hoe ze die twee mensen kunnen samenbrengen voor een langdurige relatie. De matching in deze succesvolle app heeft één doel: het koppelen van mensen die écht bij elkaar passen. Ontdek zelf hoe Elitedating een extreem hoog succespercentage behaalt.

Deel dit artikel
Geef je reactie