Home Datingsites Lexa Control: wat kun je ermee?

Lexa Control: wat kun je ermee?

2 minuten leestijd
0
lexa app

Als Nederlandse single is Lexa een datingsite waar je terecht kunt voor een serieuze relatie. Tenminste, dat is het doel van veel van de leden. Het ledenbestand is omvangrijk waardoor je na het inschrijven direct op zoek kunt gaan naar leden bij je in de buurt. De zoekfunctie helpt je hierbij waardoor je binnen enkele minuten kunt scrollen tussen alle leden die aan je eisen voldoen. Met behulp van de standaard features kom je al een heel eind maar bij Lexa is nog meer mogelijk dat het standaard lidmaatschap. Als het op daten aankomt dan is het een tijd van onzekerheid waarin niemand de controle heeft over wat er gebeurt. Daar kun je bij Lexa iets aan veranderen. Met Lexa Control heb je meer controle over een aantal aspecten van de datingsite.

Bekijk op Lexa

Lexa Control

De Control functie van Lexa is een uitbreiding op het Full membership. Je kunt als gratis lid deze functie niet gebruiken, maar alleen als je al een betaald lidmaatschap hebt. De Control functie biedt een aantal voordelen ten opzichte van het full membership. Dit kun je zien als uitbreiding van de functies van het betaalde lidmaatschap. Je kunt namelijk alles wat andere leden ook kunnen met het betaalde lidmaatschap maar ook krijg je toegang tot de Control functies. Dit zijn de extra opties die je krijgt met Lexa Control ingeschakeld.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

  • Een leesbevestiging als je een bericht hebt verstuurd
  • Een afwezigheidsfunctie
  • Een contactfilter

Wat is het contactfilter?

Met het contactfilter kun je iedereen uitsluiten die niet aan je criteria voldoet. Als je bijvoorbeeld alleen singles uit Overijssel zoekt in de leeftijd van 30 tot 35 jaar dan kun je het contactfilter instellen zodat de singles die niet aan deze criteria voldoen geen contact met je kunnen opnemen. Deze leden kunnen je wel benaderen maar niet op de normale manier. In plaats daarvan dienen deze leden jou een verzoek te versturen, welke je kunt weigeren of accepteren.

Hoe stel je het in?

De Lexa Control functie kun je op elk moment instellen, wanneer je dat maar wilt. De voorwaarde is wel dat je al een Full membership van Lexa hebt. Als je al een betalend lid bent dan kun je op de “Word Control” button drukken die op verschillende plekken getoond wordt. Stel de betaling in en Control wordt direct geactiveerd. Nog geen betaald lid bij Lexa? In dit artikel leggen we uit wat je met het Full membership van Lexa kunt doen. Lexa heeft naast Control ook een andere functie als uitbreiding van het Full membership genaamd Lexa Premium.

Bekijk op Lexa

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Datingsites

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Opzoeknaarjou verwijderen: hoe zeg je je profiel op?

Alle singles die online op zoek gaan naar hun perfecte match hebben hun eigen verlanglijst…