Home Datingsites Koningsdagacties: ontvang 50% korting bij deze datingsites

Koningsdagacties: ontvang 50% korting bij deze datingsites

1 minuten leestijd
0
datingsites open relatie

Ter ere van het staatshoofd staat de nationale feestdag van Nederland weer in de planning. Op dinsdag 27 april vieren we Koningsdag. Hoewel de straten van Amsterdam en andere steden dit jaar aardig leeg zullen zijn, zijn er meer dan genoeg initiatieven om de dag thuis te vieren. Niet alleen geven The Streamers een legendarisch optreden vanaf Paleis Noordeinde in Den Haag, maar ook hebben verschillende datingsites een actie voor Koningsdag.

Met de gedachte dat thuis nog altijd de veiligste locatie is om Koningsdag te vieren, besloten verschillende datingsites om een Koningsdagactie te verzinnen. Novamora, Ondeugend Daten en anderen hebben deze week een Koningsdagactie voor alle nieuwe gebruikers. Van 21 t/m 27 april krijgt iedereen 50% korting op het VIP-lidmaatschap van de datingsites.

50% korting op VIP-abonnement

Om maar meteen duidelijk te zijn: aanmelden bij Novamora, Ondeugend Daten en de andere datingsites is altijd gratis. Maar met dit basislidmaatschap zijn niet alle functies beschikbaar. Als je daadwerkelijk contact wilt leggen met andere gebruikers is een VIP-lidmaatschap vereist. Want alleen met dit lidmaatschap is het mogelijk om berichten te versturen en beantwoorden.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Hoewel dit VIP-lidmaatschap normaal gesproken beschikbaar is voor een laag tarief van € 14,99 per maand, krijgen alle nieuwe leden nu tijdelijk 50% korting op dit tarief. Dat wil zeggen, voor nog geen € 7,50 per maand kun je volledig gebruikmaken van alle functies van de datingsites.

Hoe je dit krijgt

Heb je Novamora of Ondeugend Daten eerder al eens op televisie voorbij zien komen en altijd al eens willen uitproberen? Dan is er geen beter moment dan nu om de datingsites te proberen, omdat het nooit goedkoper is dan deze week. Het enige dat je hoeft te doen om van deze tijdelijke Koningsactie gebruik te maken is de onderstaande links volgen naar de datingsites:

novamora
Bekijken op Novamora

ondeugend daten
Bekijken op Ondeugend Daten

VIP-functionaliteiten

Alle nieuwe leden krijgen gedurende 21 t/m 27 april een volledig lidmaatschap aangeboden voor de helft van de gebruikelijke prijs. Geen verborgen kosten, geen kleine lettertjes. Als je van de Koningsdagactie profiteert, dan kun je gebruikmaken van alle VIP-functionaliteiten die exclusief beschikbaar zijn voor de leden met een dit lidmaatschap:

  • Verzonden berichten altijd leesbaar
  • FotoZapper gebruiken
  • Persoonlijke berichten versturen
  • Extra foto’s bekijken
  • Laatste bezoekers bekijken
  • Berichten lezen

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Datingsites

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Opzoeknaarjou verwijderen: hoe zeg je je profiel op?

Alle singles die online op zoek gaan naar hun perfecte match hebben hun eigen verlanglijst…