3 alternatieven voor Dateplaats

Michelle Mulder
Door Michelle Mulder
6 minuten leestijd

Ben je single en op zoek naar een partner, een date of een korte flirt? Het kan lastig zijn om die ideale partner in het echt tegen te komen. Gelukkig zijn er door het internet in de loop der jaren vele datingplatforms opgericht. Van apps tot sites, zodat je het altijd bij de hand hebt. Zo kun je altijd en waar je maar bent flirten: het is nog nooit zo eenvoudig geweest. Een van die datingsite was Dateplaats, een verouderde datingsite met nieuwe alternatieven.

Veel vrijgezelle mannen en vrouwen maakten gebruik van deze datingsite en probeerden er hun ideale match te vinden. Inmiddels is Dateplaats wat verouderd en niet meer van deze tijd. Gelukkig zijn er vele goede alternatieven voor in de plaats gekomen, zodat jij niet langer zonder een datingsite van kwaliteit hoeft te zitten.

Wat is Dateplaats?

Dateplaats is een van de oudere datingsites in Nederland waar vrouwen en mannen op zoek konden naar het vinden van hun ideale date. Je kon er niet alleen terecht voor een date, maar ook voor ware liefde, erotiek of een vriendschap. Hoewel we in verleden tijd spreken over Dateplaats is de dating nog steeds bereikbaar. Alleen wordt het allesbehalve aanbevolen. Waarom?

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken."

Vergane glorie

In het begin deed Dateplaats het vrij goed. Zelfs zo goed dat meer dan 100.000 singles zich hebben aangemeld bij de datingsite. Nu is dat aantal minimaal. Tegenwoordig zijn er weinig actieve leden, waardoor het moeilijk is om andere gebruikers te vinden met wie je veel gemeen hebt.

Weinig actieve leden betekent ook dat er nog veel inactieve profielen te vinden zijn. Dit zijn gebruikers die nooit meer op de site zitten om berichtjes te verzenden of ontvangen. Hierdoor wordt de zoektocht naar een leuke date is stuk frustrerender, terwijl het leuk hoort te zin.

Dateplaats valt inmiddels onder de noemer ‘vergane glorie’. De datingsite zelf is inmiddels al aardig verouderd. De site is niet helemaal meegegaan met de tijd, de interface van de site is wat ouderwets en Dateplaats heeft ook geen handige app zoals veel andere datingsites dat wel hebben. Gelukkig zijn er alternatieven.

3 alternatieven voor Dateplaats

De alternatieven voor Dateplaats zijn kwalitatieve datingsites waar jij je zoektocht naar liefde zo snel mogelijk kan herstarten. Deze datingsites hebben het voordeel dat ze na vele jaren nog wel populair en bekend zijn onder Nederlandse singles. De mensen die zich bij deze dating apps aanmelden, zijn enkel serieus en op zoek naar een partner, flirt of date. Daarnaast hebben ze veel gebruikers en veel actieve leden. Dit maakt het zeer eenvoudig om andere leden te leren kennen.

lexa

1. Lexa

Lexa is een van de meest bekende Nederlandse dating apps. Deze datingsite bestaat al bijna 20 jaar en heeft daardoor veel ervaring in het samenbrengen van singles. De grote bekendheid van Lexa heeft ervoor gezorgd dat veel singles zich hier hebben aangemeld. Jij straks ook?

Bekijken op Lexa

Een grote pool aan actieve leden zorgt ervoor dat je snel en eenvoudig leuke matches ontmoet. Bij Lexa ontmoet je enkel serieuze singles die op zoek zijn naar een oprechte connectie. Je kunt bij Lexa ook gebruik maken de locatie filter. Installeer de Lexa-app en vind singles bij jou in de buurt.

parship

2. Parship

Parship is een zeer populaire dating app in Nederland en dat is niet zonder goede redenen. Je vindt er enkel singles die op zoek zijn naar een serieuze klik – geen casual hook-up of kortstondige contacten. Bij Parship kun je gebruik maken van diverse features om jouw ideale match te vinden, want je ideale match heeft wellicht dezelfde interesses en hobby’s als jij hebt. Vind andere leden door middel van je eigen voorkeuren, zoals locatie, opleidingsniveau, loopbaan of passies.

Bekijken op Parship

Parship staat daarnaast ook bekend om de grote hoeveelheid serieuze leden. Hierdoor is het niet moeilijk om in contact te komen met andere leuke singles. Ook de site is zeer gebruiksvriendelijk en heeft niet voor niets de prijs voor ‘website van het jaar’ gewonnen. Download de app en ga jouw datingavontuur vandaag nog aan.

ematching

3. e-Matching

E-matching is een dating app voor vrijgezellen die op zoek zijn naar een langdurige serieuze relatie. Bij E-matching vind je singles die hoger opgeleid zijn. Ben je op zoek naar een serieuze langdurige relatie, dan wil je dat iemand op hetzelfde niveau denkt en communiceert als jij. Bij E-matching is iedereen welkom. Wat je leeftijd, geaardheid of beroep ook is.

Bekijken op e-Matching

Alle profielen worden bij E-matching handmatig gecontroleerd. Zo vind je hier geen nepprofielen of oplichters die iets anders van je willen. Dit maakt jouw dating avontuur een stuk aangenamer. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om zoveel gelijkgestemden tegen te komen. Je kunt de gebruiksvriendelijke app downloaden. Zo heb je altijd je berichten bij de hand.

Verliefd worden is meer...

... dan geluk hebben. Er zijn twee personen voor nodig die ervoor openstaan. Bij één app weten ze precies hoe ze die twee mensen kunnen samenbrengen voor een langdurige relatie. De matching in deze succesvolle app heeft één doel: het koppelen van mensen die écht bij elkaar passen. Ontdek zelf hoe Elitedating een extreem hoog succespercentage behaalt.

Deel dit artikel
Geef je reactie