10 populairste talen en landen op Tinder

Thomas Lammers
Door Thomas Lammers
3 minuten leestijd

Terwijl de eerste testreis naar Rhodos nog maar net achter de rug is, kijkt iedereen uit naar een zomer zonder reisbeperkingen. Want naast de 189 gelukkigen die het Griekse eiland mochten bezoeken, zijn er veel meer Nederlanders die willen reizen buiten de landsgrenzen. Maar voordat het zover is, moeten we het doen met virtuele vluchten naar tropische bestemmingen. En singles doen dat massaal met Tinder Paspoort, de functie waarmee je kunt swipen in elke stad en land ter wereld.

Gedurende april kunnen alle Tinder-leden gratis gebruikmaken van Tinder Paspoort. Hoewel de functie normaal gesproken alleen beschikbaar is met een Tinder Plus-abonnement, kan iedereen op Tinder nu swipen in een ander land – waar dan ook ter wereld. Singles laten deze kans niet liggen, zo blijkt, want het zorgt voor topdrukte op de datingapp.

“Paspoort is een van onze meest populaire betaalde functies en aangezien het gratis is, hebben we onze drukste dag van 2021 gehad”, zegt Udi Milo, VP Product bij Tinder. “Alleen al in de eerste week was er een toename van 25% in het aantal matches.”

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken."

10 populairste talen en landen

Van alle leden die Paspoort gebruiken veegt 76% naar rechts en links in landen waar een andere taal wordt gesproken dan hun eigen taal. Op basis van de populairste landen die singles bezoeken met Paspoort, zijn dit de beste talen om te leren om je internationale flirtkunsten te verbeteren:

  1. Engels: 1 op de 5 Brazilianen die de paspoortfunctie gebruiken, swipet in de VS.
  2. Spaans: Madrid is wereldwijd de nummer 5 van de meest populaire stadsbestemmingen.
  3. Frans: de Verenigde Staten is het nummer 1 land dat Paspoort gebruikt in Parijs.
  4. Japans: de Verenigde Staten zijn het nummer 1 land dat de paspoortfunctie gebruikt om nieuwe mensen in Tokio te ontmoeten.
  5. Catalaans: Mexicanen gebruiken hun Paspoort in Barcelona meer dan in elk ander land.
  6. Koreaans: Bangkok en Taipei zijn de twee steden die Paspoort in Seoul gebruiken.
  7. Italiaans: wereldwijd is Rome de 10e meest populaire stad voor paspoortbezoekers.
  8. Duits: Argentinië is het nummer 1 land dat Paspoort gebruikt in Berlijn.
  9. Nederlands: Brazilië, de VS en het VK staan ​​in de top drie van landen die het paspoort in Nederland gebruiken.
  10. Portugees: Rio de Janeiro staat wereldwijd op de 19e plek van meest populaire stadsbestemmingen voor paspoortbezoekers.

Sinds vorig week is Tinder een samenwerking gestart met Duolingo, welke taallessen aanbiedt in meer dan 40 talen. De datingapp geeft 100.000 gebruikers een maand lang gratis toegang tot Duolingo Plus, de betaalde variant van het taalplatform waarmee je advertenties kunt verwijderen.

Verliefd worden is meer...

... dan geluk hebben. Er zijn twee personen voor nodig die ervoor openstaan. Bij één app weten ze precies hoe ze die twee mensen kunnen samenbrengen voor een langdurige relatie. De matching in deze succesvolle app heeft één doel: het koppelen van mensen die écht bij elkaar passen. Ontdek zelf hoe 1 op de 3 leden er een partner vindt.

Deel dit artikel
Geef je reactie