Home Dating apps 10 populairste talen en landen op Tinder

10 populairste talen en landen op Tinder

1 minuten leestijd
0
tinder paspoort

Terwijl de eerste testreis naar Rhodos nog maar net achter de rug is, kijkt iedereen uit naar een zomer zonder reisbeperkingen. Want naast de 189 gelukkigen die het Griekse eiland mochten bezoeken, zijn er veel meer Nederlanders die willen reizen buiten de landsgrenzen. Maar voordat het zover is, moeten we het doen met virtuele vluchten naar tropische bestemmingen. En singles doen dat massaal met Tinder Paspoort, de functie waarmee je kunt swipen in elke stad en land ter wereld.

Gedurende april kunnen alle Tinder-leden gratis gebruikmaken van Tinder Paspoort. Hoewel de functie normaal gesproken alleen beschikbaar is met een Tinder Plus-abonnement, kan iedereen op Tinder nu swipen in een ander land – waar dan ook ter wereld. Singles laten deze kans niet liggen, zo blijkt, want het zorgt voor topdrukte op de datingapp.

“Paspoort is een van onze meest populaire betaalde functies en aangezien het gratis is, hebben we onze drukste dag van 2021 gehad”, zegt Udi Milo, VP Product bij Tinder. “Alleen al in de eerste week was er een toename van 25% in het aantal matches.”

Klaar met swipen?

lexa "NIET swipen, MEER diepgang: Lexa is precies dat. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

10 populairste talen en landen

Van alle leden die Paspoort gebruiken veegt 76% naar rechts en links in landen waar een andere taal wordt gesproken dan hun eigen taal. Op basis van de populairste landen die singles bezoeken met Paspoort, zijn dit de beste talen om te leren om je internationale flirtkunsten te verbeteren:

  1. Engels: 1 op de 5 Brazilianen die de paspoortfunctie gebruiken, swipet in de VS.
  2. Spaans: Madrid is wereldwijd de nummer 5 van de meest populaire stadsbestemmingen.
  3. Frans: de Verenigde Staten is het nummer 1 land dat Paspoort gebruikt in Parijs.
  4. Japans: de Verenigde Staten zijn het nummer 1 land dat de paspoortfunctie gebruikt om nieuwe mensen in Tokio te ontmoeten.
  5. Catalaans: Mexicanen gebruiken hun Paspoort in Barcelona meer dan in elk ander land.
  6. Koreaans: Bangkok en Taipei zijn de twee steden die Paspoort in Seoul gebruiken.
  7. Italiaans: wereldwijd is Rome de 10e meest populaire stad voor paspoortbezoekers.
  8. Duits: Argentinië is het nummer 1 land dat Paspoort gebruikt in Berlijn.
  9. Nederlands: Brazilië, de VS en het VK staan ​​in de top drie van landen die het paspoort in Nederland gebruiken.
  10. Portugees: Rio de Janeiro staat wereldwijd op de 19e plek van meest populaire stadsbestemmingen voor paspoortbezoekers.

Sinds vorig week is Tinder een samenwerking gestart met Duolingo, welke taallessen aanbiedt in meer dan 40 talen. De datingapp geeft 100.000 gebruikers een maand lang gratis toegang tot Duolingo Plus, de betaalde variant van het taalplatform waarmee je advertenties kunt verwijderen.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

‘Relaties leiden tot lager zelfbeeld, minder tevredenheid en meer depressies’

Relaties maken gelukkig, toch? Nou, niet helemaal, suggereert nieuw onderzoek. De ‘happily…