Tinder Paspoort weer gratis: datingapp heropent de virtuele grenzen

Michael Schouten
Door Michael Schouten
3 minuten leestijd

Op dezelfde dag dat bekend wordt dat bijna de helft van Nederlanders tijdens de zomervakantie in eigen land blijft, opent Tinder de virtuele grenzen. Vanaf vandaag is het weer mogelijk om de Paspoort-functie gratis te gebruiken, een functie die normaal gesproken alleen beschikbaar is voor Tinder-abonnees. Gedurende de maand april kan iedereen – zonder kosten te maken – gebruikmaken van de functie.

Tinder Paspoort

Paspoort is de premiumfunctie waarmee je mensen over de hele wereld kunt swipen. Niet alleen binnen een straal van maximaal 100 km om je heen, maar echt overal ter wereld. Je kunt ze een Like geven, matchen en chatten. Met Tinder Paspoort plaats je een speld op de kaart om jezelf virtueel te verplaatsen naar die plek of je zoekt gewoon op een stadsnaam. Met andere woorden: met Paspoort reis je virtueel van je huidige locatie naar een nieuwe bestemming.

Toegang krijgen Tinder Paspoort:
 1. Ga naar instellingen.
 2. Tik je op je locatie.
 3. Voeg je een nieuwe locatie toe.
 4. Plaats een speld.

Paspoort brak records

Het is niet de eerste keer dat Tinder de Paspoort-functie gratis beschikbaar stelt. De datingapp opende de functie vorig jaar ook al, toen de coronapandemie de eerste lockdowns veroorzaakte. Toen de functie vorig jaar april ook de hele maand gratis beschikbaar was, probeerde meer dan 25% van de gebruikers wereldwijd de functie waarmee je jezelf kunt verplaatsen. Gebruikers die de Passport-functie gebruikten, maakten 1,4 miljard matches met elkaar en braken op 24 april een record met het hoogste aantal matches per dag van Tinder met 55 miljoen matches.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken."

“We zagen voor het eerst zo’n overweldigende acceptatie van Passport omdat mensen wanhopig op zoek waren naar connect”, zegt Udi Milo, VP Product bij Tinder. “Een jaar later verwachten we een vergelijkbare reactie om een ​​andere reden: possibility. We staan ​​allemaal te popelen om dit hoofdstuk van ons leven af ​​te sluiten, maar we zijn nog steeds (grotendeels) thuis. Tinder Passport laat ons dromen over hoe het leven eruit zou kunnen zien als we weer kunnen reizen, nieuwe mensen kunnen ontmoeten en weer plannen kunnen maken.”

Populairste Tinder-steden wereldwijd

Waar je dan naartoe moet reizen in de Tinder-app? Voor degenen die wel wat reisinspiratie kunnen gebruiken, heeft Tinder uitgezocht in welke steden ter wereld het meest naar rechts wordt geveegd. Dit zijn de meest populaire steden ter wereld, zodat je weet waar je moet beginnen:

Top 10 meest populaire steden wereldwijd
 1. Los Angeles, Verenigde Staten
 2. New York, Verenigde Staten
 3. Londen, Engeland
 4. Parijs, Frankrijk
 5. Miami, Verenigde Staten
 6. Tokio, Japan
 7. Seoul, Zuid-Korea
 8. Stockholm, Zweden
 9. Amsterdam, Nederland
 10. Moskou, Rusland

Verliefd worden is meer...

... dan geluk hebben. Er zijn twee personen voor nodig die ervoor openstaan. Bij één app weten ze precies hoe ze die twee mensen kunnen samenbrengen voor een langdurige relatie. De matching in deze succesvolle app heeft één doel: het koppelen van mensen die écht bij elkaar passen. Ontdek zelf hoe Elitedating een extreem hoog succespercentage behaalt.

Deel dit artikel
Geef je reactie