Home Dating apps Tinder Paspoort weer gratis: datingapp heropent de virtuele grenzen

Tinder Paspoort weer gratis: datingapp heropent de virtuele grenzen

1 minuten leestijd
0
tinder paspoort

Op dezelfde dag dat bekend wordt dat bijna de helft van Nederlanders de zomervakantie in eigen land blijft, opent Tinder de virtuele grenzen. Vanaf vandaag is het weer mogelijk om de Paspoort-functie gratis te gebruiken, een functie die normaal gesproken alleen beschikbaar is voor Tinder-abonnees. Gedurende de maand april kan iedereen – zonder kosten te maken – gebruikmaken van de functie.

Tinder Paspoort

Paspoort is de premiumfunctie waarmee je mensen over de hele wereld kunt swipen. Niet alleen binnen een straal van maximaal 100 km om je heen, maar echt overal ter wereld. Je kunt ze een Like geven, matchen en chatten. Met Tinder Paspoort plaats je een speld op de kaart om jezelf virtueel te verplaatsen naar die plek of je zoekt gewoon op een stadsnaam. Met andere woorden: met Paspoort reis je virtueel van je huidige locatie naar een nieuwe bestemming.

Toegang krijgen Tinder Paspoort:
 1. Ga naar instellingen.
 2. Tik je op je locatie.
 3. Voeg je een nieuwe locatie toe.
 4. Plaats een speld.

Paspoort brak records

Het is niet de eerste keer dat Tinder de Paspoort-functie gratis beschikbaar stelt. De datingapp opende de functie vorig jaar ook al, toen de coronapandemie de eerste lockdowns veroorzaakte. Toen de functie vorig jaar april ook de hele maand gratis beschikbaar was, probeerde meer dan 25% van de gebruikers wereldwijd de functie waarmee je jezelf kunt verplaatsen. Gebruikers die de Passport-functie gebruikten, maakten 1,4 miljard matches met elkaar en braken op 24 april een record met het hoogste aantal matches per dag van Tinder met 55 miljoen matches.

Klaar met swipen?

lexa "NIET swipen, MEER diepgang: Lexa is precies dat. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

“We zagen voor het eerst zo’n overweldigende acceptatie van Passport omdat mensen wanhopig op zoek waren naar connect”, zegt Udi Milo, VP Product bij Tinder. “Een jaar later verwachten we een vergelijkbare reactie om een ​​andere reden: possibility. We staan ​​allemaal te popelen om dit hoofdstuk van ons leven af ​​te sluiten, maar we zijn nog steeds (grotendeels) thuis. Tinder Passport laat ons dromen over hoe het leven eruit zou kunnen zien als we weer kunnen reizen, nieuwe mensen kunnen ontmoeten en weer plannen kunnen maken.”

Populairste Tinder-steden wereldwijd

Waar je dan naartoe moet reizen in de Tinder-app? Voor degenen die wel wat reisinspiratie kunnen gebruiken, heeft Tinder uitgezocht in welke steden ter wereld het meest naar rechts wordt geveegd. Dit zijn de meest populaire steden ter wereld, zodat je weet waar je moet beginnen:

Top 10 meest populaire steden wereldwijd
 1. Los Angeles, Verenigde Staten
 2. New York, Verenigde Staten
 3. Londen, Engeland
 4. Parijs, Frankrijk
 5. Miami, Verenigde Staten
 6. Tokio, Japan
 7. Seoul, Zuid-Korea
 8. Stockholm, Zweden
 9. Amsterdam, Nederland
 10. Moskou, Rusland

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Opnieuw proberen met ex? Dit zegt wetenschappelijk onderzoek

De periode direct na een relatiebreuk kan extreem moeilijk zijn. Het is een deuk in je ego…