Home Nieuws 4 grootste schandalen van Nederlanders die een affaire hadden

4 grootste schandalen van Nederlanders die een affaire hadden

3 minuten leestijd
0
geheim

In Hollywood is het een hot topic: affaireschandalen van celebrities. Zo hebben er zich al meerdere schandalen voorgedaan in de welbekende Kardashian-familie waarvan je kon meegenieten in hun realityserie. Maar ook Beyoncé schreef en zong een aantal nummers op het album ‘Lemonade‘ waarin ze deelt hoe haar man Jay-Z vreemdging.

Niet alleen in Hollywood wordt er geschreven over de diverse affaires van de celebs. Ook in Nederland zijn er genoeg BN’ers die overspel pleegden. Benieuwd wat de grootste schandalen zijn geweest van bekende Nederlanders die in afgelopen jaren een scheve schaats reden?

BN’s die vreemdgaan

BN’ers die vreemdgaan zijn het lievelingsonderwerp van de media. De roddelbladen kunnen er niet genoeg van krijgen en alle socialmediakanalen staan er vaak vol van. Wanneer iemand vreemdgaat, krijgt dit vaak ontzettend veel media-aandacht. De roddelbladen worden beter verkocht en socialmediaposts worden vaker aangeklikt wanneer iemand overspel gepleegd blijkt te hebben. Waarom smullen mensen hier zo van?

#1 Populair voor Affaires

second love"Willen we niet allemaal weer de spanning ervaren? De nieuwigheid voelen en aandacht krijgen? Discretie en anonimiteit zijn gegarandeerd op Second Love."

Bekijk hoe het werkt

Celebrities, influencers en BN’ers worden vaak op een voetstuk gezet. Ze spelen namelijk in een serie of film, ze presenteren of kunnen erg goed zingen. Sommigen kunnen alles en dat maakt ze invloedrijk. Ze zijn over het algemeen erg succesvol, aantrekkelijk en hebben aan geld geen tekort.

Als niet-beroemde mens kijk je op tegen dit soort mensen. Je plaatst ze op een voetstuk. Maar wanneer zo’n persoon de fout ingaat door een affaire te hebben of vreemd te gaan, dan blijkt het toch een mens als ieder ander te zijn. En dan… vallen ze van het voetstuk af.

4 grootste overspelschandalen van Nederland

Mensen zijn niet voor niets verzot op realitytelevisie met ‘Ex On The Beach’ en ‘Temptation Island’ als de guilty pleasures van velen. Het is genieten om stiekem mee te kijken in iemands leven en te kijken wat er goed en fout gaat – zeker als het om liefde of seks gaat. De BN’ers die de fout zijn ingegaan, krijgen dan ook vaak een grote golf van negativiteit over zich heen. Dit zijn de 4 grootste schandalen van bekende Nederlanders die een affaire hadden.

1. Marco Borsato met Iris Hond en anderen

Marco Borsato was flink in het nieuws te zien toen bleek dat hij een affaire had gehad met zijn pianiste en componiste Iris Hond. Marco is in 1998 getrouwd met zijn vrouw Leontine. Het stel heeft drie kinderen. In 2019, toen hij dus al een relatie had met zijn vrouw Leontien, maakte de zanger op Instagram bekend dat hij 10 jaar geleden de fout is was gegaan. Hij had een geheime relatie gehad met Iris Hond.

Hij gaf toe dat de vriendschap verder ging dan dat hij op dat moment had voorzien. De affaire ontwikkelde zich in de periode dat de productiemaatschappij van Borsato failliet ging. Het weekblad Privé bracht het verhaal naar buiten op basis van geruchten die al een langere tijd de ronde gingen. Marco, op zijn beurt, liet weten dat de affaire slechts van korte duur was. Marco en Leontine hebben elkaar gelukkig weer gevonden en zijn nog steeds samen.

2. André Hazes jr. en Sarah

André Hazes jr. was een tijd samen met zijn vriendin Monique Westenberg en de twee hadden zich in december 2020 verloofd. Een aantal maanden later liet een anonieme bron weekblad Story weten dat de twee uit elkaar waren. Het stel heeft samen een zoontje. Dit was al de tweede keer dat het koppel uit elkaar is gegaan. Er werd al snel gespeculeerd dat André een nieuwe vlam zou hebben. Deze nieuwe vlam? Dat was Sarah van Soelen.

novamora
Casual chat tip: Novamora
  • Chatten en flirten bij Novamora (18+)
  • Discreet en anoniem chatten
Bekijken op Novamora

Sarah is een personal trainer en influencer. Dré verklaarde dat Sarah hem door een moeilijk periode met Monique heen heeft gesleept. Wat begon als een vriendschap groeide uit tot een romantische relatie. Althans, dat zegt André Hazes. Volgens geruchten zou Dré al maanden aan affaire hebben gehad met Sarah. Op een vakantie op Bonaire zou Monique een tweede telefoon in Dré’s bagage hebben gevonden. Je raadt het al: op die telefoon zouden gesprekken tussen Dré en Sarah hebben gestaan.

3. Rafael van der Vaart

Een van de meest besproken affaires in de media is de romance tussen voetballer Rafael van der Vaart en Sabia Boulahrouz. Rafael was toen getrouwd met presentatrice Sylvie Meis, op dat moment de beste vriendin van Boulahrouz. De twee hadden volgens geruchten en anonieme bronnen maandenlang een affaire voordat Sylvie erachter kwam. Het koppel vroeg de scheiding aan waarna Rafael zijn Sylvia maar liefst 5 miljoen euro verschuldigd was. Rafael en Sabia hebben nog een aantal jaar een relatie gehad voordat ze in 2016 ook uit elkaar gingen.

4. Najib Amhali met Hind

In het boek ‘Najib Amhali’, een biografie van de gelijknamige cabaretier en acteur, was Najib erg open over zijn drugsgebruik. Hij maakte echter ook bekend dat hij ooit was vreemdgegaan met Hind, een zangeres die zelf bekendheid kreeg na een halvefinaleplaats in de eerste editie van ‘Idols’. De affaire vond plaats tijdens een vorige relatie. In het boek gaat de cabaretier verder in op de verhouding; hoe ze elkaar ontmoet hebben en verliefd werden. Zijn relatie ging eraan kapot. Tegenwoordig is Najib al meer dan 8 jaar gelukkig samen met zijn vrouw Niama.

Flirten niet alleen voor...

... singles? De meningen zijn verdeeld. Of je het nu goedkeurt of niet: een tweede liefde, avontuur en passie zijn met één tik op de virtuele knop binnen handbereik. Dankzij het oer-Hollandse Second Love kan dat bovendien in je eigen taal en niet op een schimmige datingsite uit het buitenland. Nieuwsgierig hoe het eraan toegaat op zo’n vreemdgaan datingsite?

Bekijk hoe het werkt
Laad meer artikelen
Laad meer in Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

‘Dating app match online inspecteren verkleint kans op romantiek’

Je veegt naar rechts in een datingapp en wordt verrast door de instant match. Nog voordat …