Home Seks Flirtmee? Waarom deze 3 alternatieven beter zijn

Flirtmee? Waarom deze 3 alternatieven beter zijn

4 minuten leestijd
0
flirtmee

Tegenwoordig stappen we steeds minder het café in en ontmoeten we nieuwe mensen vooral online. En hoewel een groot gedeelte dat doet met de bedoeling om een nieuwe partner te vinden, zijn er ook mensen die iets pikantere bedoelingen hebben. Waar je aan moet denken? Nou, bijvoorbeeld erotisch contact via de webcam, seksuele ontmoetingen, of zelfs een complete affaire met een getrouwde man of vrouw.

Een van de websites die daarvoor wordt gebruikt is Flirtmee. En dat klinkt inderdaad net zo spannend als dat het is. Al zullen niet alle gebruikers het daarmee eens zijn. Er bestaan namelijk veel betere alternatieven dan Flirtmee. Nieuwsgierig? Wij nemen ze met je door.

Wat is Flirtmee?

Flirtmee staat in elk geval voor een hoop spanning. De website van Flirtmee.nl is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar spannend chatcontact. Of beter gezegd: naar spannend contact met eventueel de webcam aan. Dat spannende zit ‘m weer in het feit dat je geen account hoeft aan te maken, waardoor het chatten in elk geval volledig anoniem kan.

Dating vol passie?

novamora"Laat je VERLEIDEN tot een pittige date: Novamora is dé datingsite voor singles en stellen die op zoek zijn naar spanning en avontuur."

Bekijk hoe het werkt

Gebruik je Flirtmee vaker? Dan is het overigens handig om wel een account aan te maken. Zo kun je de chathistorie terug vinden. Chatten kan in een privévenster, maar ook in een chatroom met andere gebruikers. Hoewel er anoniem gechat kan worden is de site wel weer bedoeld voor mensen van 18 jaar en ouder.

Al met al is Flirtmee.nl een redelijke site met veel actieve leden. Zo zijn er op elk moment van de dag wel mensen aanwezig om mee te chatten. Dat er geen account hoeft te worden aangemaakt om deze site te gebruiken, zorgt er ook meteen voor dat het gratis kan worden gebruikt. Maar, het zijn zeker niet alleen voordelen.

Nadelen

En daar kleven weer de nodige nadelen aan. Want waar geen accounts hoeven te worden aangemaakt, is ook veel minder overzicht. Dat is te merken aan de site en aan het beheer.

  • Verouderd: alleen al het openen van de pagina zegt genoeg. De eerste indruk is nou niet echt positief. Deze site is sterk verouderd en alles behalve uitnodigend.
  • Controle/moderatie onder de maat: tja, als je gratis en zonder account kunt chatten, kun je natuurlijk geen wonderen verwachten. En dat blijkt ook wel tijdens het gebruik. Hoewel er wel toezicht is op Flirtmee, is dit wel ver onder de maat.
  • Flash Player is niet veilig: en bovendien ook niet prettig in gebruik. Want wie wordt er niet moe van die zware Flash bestanden die er zo lang over doen om te laden?

3 alternatieven voor Flirtmee

Reden dus om je een aantal alternatieven op Flirtmeer te geven. We hebben er 3 voor je die we kort met je zullen bespreken: Novamora, Ondeugend-daten en Secretflirt (SF).

novamora

Novamora

Dit is een datingsite voor mensen van eveneens 18 jaar en ouder die op zoek zijn naar een nieuwe relatie, vriendschap of date. Novamora maakt weer deel uit van Sexy Dating Networks, een netwerk van datingwebsites. Aangezien alle websites die behoren tot dit netwerk met elkaar verbonden zijn, heb je als gebruiker met een enkele inschrijving toegang tot alle websites.

Het gebruik maken van de website verloopt via een profiel die je kunt aanmaken met een simpele inschrijving. Daarin geef je aan wie je bent, maar ook of je een man, vrouw of koppel bent die op zoek is naar dan wel een man, vrouw of koppel. Na de bevestiging van je profiel kun je foto’s plaatsen en een beschrijving aanmaken. Daarin kun je aangeven wie je bent en wat jouw doel is op de website.

Novamora werkt zowel met gratis profielen als met betaalde abonnementen. Het voordeel van dat laatste is dat je dan ook extra foto’s kunt bekijken, meer zoekfilters hebt, en ook berichten kunt versturen en ontvangen.

Bezoek Novamora

ondeugend daten

Ondeugend-Daten

Dit is net zo ondeugend als dat het klinkt. Op Ondeugend-daten.nl kun je in contact komen met zowel vrijgezelle als bezette mannen en vrouwen. Dat laatste hangt uiteraard af van je eigen voorkeuren af, maar er is in elk geval publiek beschikbaar die deze interesses heeft. Het doel? Om dus een ondeugende date te fixen en je kunt jezelf daar vast wel een eigen voorstelling bij maken.

Zo is Ondeugend-Daten dus ook gericht op de mensen die overspel willen plegen en dat kan voor sommige mensen best spannend zijn. Zo kan een relatie soms wat saai en eentonig worden en met deze chatsite ligt de focus op spanning. En mocht je dat net iets te ver gaan, dan richt je je toch gewoon op de vrijgezelle mensen op deze site?

Bezoek Ondeugend-Daten

secretflirt

Secretflirt (SF)

De gemiddelde leeftijd van de gebruikers op Secretflirt ligt bij de mannen tussen de 28 en 65 jaar, terwijl die bij vrouwen tussen de 24 en 60 ligt. Wat dat betreft zullen de meeste mensen dus wel uit de voeten kunnen op deze website die is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een flirt. Of iets meer dan een flirt eigenlijk. Wel dien je er als gebruiker rekening mee te houden dat er zo’n 3.5 keer meer mannen actief zijn dan vrouwen op Secretflirt en dat kan natuurlijk zowel tegenstaan als reden zijn om deze site te gebruiken.

Op Secretflirt vind je zowel vrijgezellen als mensen die in een relatie zitten (dan wel een LAT relatie, open of gesloten, getrouwd, samenwonend). Vanwege het relatief lagere aantal vrouwen op de site zijn de functionaliteiten voor de dames onder ons volledig gratis. Dat betekent automatisch dat de heren moeten betalen als ze in contact willen komen met vrouwen. Wel kunnen ze gratis een profiel aanmaken, maar om daadwerkelijk berichten te versturen, dien je je aan te melden voor een Top Member-account.

Voor beide groepen is er ook een mobiele app beschikbaar. Ook dien je om een profiel aan te maken de nodige vragen te beantwoorden, wat weer wat tijd in beslag neemt. Maar daardoor zit je wel weer op een site met alleen maar complete profielen. En is dat eigenlijk niet wat we allemaal willen? Zo kun je gericht flirten.

Bezoek Secretflirt

Je bent niet de enige...

... die zich afvraagt wat de meest sexy datingsite is. Avontuur, passie en een beetje pittig: wist je dat je ergens discreet en anoniem kunt daten? Er is één datingsite waar dat allemaal kan: Novamora is het geheime online plekje voor de avontuurlijke dater. Nieuwsgierig waarom deze Nederlandse datingsite zo snel in ledenaantal is gegroeid? Nu tijdelijk in juli en augustus één maand VIP-toegang gratis.

Bekijk hoe het werkt
Laad meer artikelen
Laad meer in Seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Seksgeheimen? 8 grootste geheimen die mannen en vrouwen niet delen

Iedereen heeft een geheim. Of het nu een groot of klein geheim is, nietsbetekenend of leve…