Home Dating 8 dingen waar vrouwen op letten bij mannen tijdens een date

8 dingen waar vrouwen op letten bij mannen tijdens een date

4 minuten leestijd
0
vrouw

Een eerste date draait volledig om first impressions, de eerste indruk. Als man zijnde weet je al snel of je haar ‘zou doen’ of niet, maar om erachter te komen of ze meer voor je kan betekenen? Daar heb je wat meer tijd voor nodig.

Vrouwen, aan de andere kant, weten ook vrij snel of ze met je naar bed willen. Het kost ze slechts enkele seconden om te bepalen of ze het met je naar bed zouden willen. In haar gedachten ben je een ‘ja’ of een ‘nee’, geen ‘misschien’. Dus de vraag is: hoe word je een ‘ja’?

Hoewel een eerste date vaak om meer draait dan alleen seks, is de basis hetzelfde. Je wilt zo aantrekkelijk mogelijk zijn zodat elke eerste indruk onuitwisbaar is. En als dat je doel is, dan is het handig dat je weet waar vrouwen op letten tijdens een date. Maar voordat we je vertellen waar hun aandacht naar uitgaat, eerst het volgende:

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Ze denken anders dan jij

Als eerste is het belangrijk om te beseffen dat vrouwen van Venus komen, mannen van Mars. Ze kijken anders naar een man, dan een man naar een vrouw kijkt. Bovendien hebben vrouwen over het algemeen andere prioriteiten dan mannen, waardoor ze andere dingen opmerken aan mannen dan andersom.

Niet de looks?

Als tweede is het belangrijk dat je beseft dat niemand te lelijk is. We zijn niet allemaal geboren met een brede kaaklijn, perfecte baardgroei en symmetrisch gezicht. Als vrouwen alleen deze discutabele vormen van perfectie zouden willen, dan zou er een enorm overschot aan alleenstaande mannen zijn op deze planeet. En dat is dus niet zo.

Waar vrouwen op letten bij mannen

Het is waar dat veel vrouwen een type hebben, alleen staat zo’n 90% ervoor open om daarvan af te wijken als het met iemand klikt. Er zijn dus een aantal dingen waar alle vrouwen op letten. Het zijn de fijne details die opvallen, waar je zelf misschien nooit aan hebt gedacht. En als je deze dingen goed voor elkaar hebt, dan plaats je jezelf in de ‘ja’-categorie: niet omdat je van nature in dit hokje past. Dit zijn deze 8 dingen waar vrouwen op letten.

1. Je gezicht

Geen discussie mogelijk. Het eerste dat vrouwen zien is je gezicht. Je gezichtskenmerken bepalen zelfs voor 58 procent de eerste indruk, volgens wetenschappelijk onderzoek. Niet alleen de grootte en positie van gezichtsonderdelen zoals neus, mond en wenkbrauwen worden beoordeeld, maar ook hoe deze verzorgd zijn.1

Heb je de looks van een model nodig? Nee. Wat je wel nodig hebt zijn goede verzorgingsroutines: een verzorgde 3-dagen-baard of een clean shave, geen rode plekken, onbehandelde puisten en vettig haar.

25 zinnen die het verschil maken

Heb je trouwens deze kant-en-klare berichtjes voor op WhatsApp of Tinder al gezien? Het zijn de beste zinnen om iemand stapelgek op je te maken.. Download deze 25 berichtjes

2. Je glimlach

Niet alleen het uiterlijk van je gezicht is doorslaggevend, ook wat je met je gezicht doet. En dat gaat het vooral om je glimlach. Je glimlach is belangrijk, omdat het een vrouw onmiddellijk een welkom en comfortabel gevoel kan geven. Combineer het uiteraard met een goede mondverzorging. En als je haar een glimlacht geeft, wees dan niet bang om oogcontact te maken en dit net iets langer dan normaal vast te houden. Deze combinatie is het geheime wapen als je wilt opvallen bij vrouwen.

man voorstellen

3. Je stijl

Vrouwen merken op wat je draagt, en nog belangrijker, ze merken op hoe je het draagt. De combinatie van kledingstukken die je draagt moeten geschikt zijn voor de gelegenheid. En ze moeten duidelijk maken dat je de moeite hebt genomen om eruit te zien zoals je eruit ziet. Dure merken zijn leuk, maar merkloze kleding die bij je lichaam past én als gegoten zit? Dat is pas sexy.

Dat geldt overigens niet alleen voor je kleding, maar ook voor de accessoires. Horloge, zonnebril, sieraden: vul het aan met items die zelfs een bad hair day goedmaken. Een stijlvolle outfit, schoon en vandaag gestreken: dat is waar vrouwen op letten bij mannen.

4. Je houding

Mannen die met hun hoofd naar beneden lopen, alsof het leven uit niets meer dan zorgen bestaat: we kennen allemaal wel zo iemand. En hoewel sommigen van hen in werkelijkheid buitengewoon gelukkig zijn, is dit niet het beeld dat ze uitstralen. Vrouwen merken dit. Ze bestuderen minutieus de manier waarop je loopt, hoe je zit en wat je met je handen doet.

Al die kleine dingen die je doet, vertellen haar onderbewustzijn wie je bent en wat ze met je moeten doen. Zowel mannen als vrouwen geven met hun lichaamstaal signalen af dat ze vruchtbaar, beschikbaar en jeugdig zijn. En dat wordt opgemerkt.
2

5. Je handen

Wat heb je aan een krachtige handdruk, als je nagels eruit zien alsof je in een kolenmijn werkt? Helemaal niets. Misschien dat je het niet verwacht, maar alle vrouwen kijken naar de handen van mannen. Wie had gedacht dat je handen soms het meest sexy lichaamsdeel kunnen zijn? Dus als je je handen goed verzorgt en werkt aan je handdruk, word je aantrekkelijker. Kortom, knip je nagels geregeld en gebruik een handcrème als je droge handen hebt. En nee, dat is niet gay.

6. Je manieren en etiquette

Vergeet je fancy smartphone en alle andere vormen van afleiding. Je manieren en etiquette weerspiegelen je opvoeding, omgangsvormen en hoe je anderen behandeld. Het is duidelijk niet het eerste dat een vrouw opvalt, maar als de eerste indruk voorbij is, dan gaat het over op hoe je met haar omgaat. Slechte manieren zijn nooit acceptabel voor een vrouw. Zorg er niet alleen voor dat je de vrouwen respectvol en waardig behandelt, ook de ober en de uberchaffeur verdienen dat.

populair mannen

7. Je geur

Er is een reden waarom parfums en lekkere luchtjes populaire mannencadeaus zijn. Zelfs als het een kapitaal kost, weerhoudt het vrouwen er niet van om hun man of vriend te voorzien van een onweerstaanbare geur. Vanzelfsprekend merken vrouwen het dus ook als een andere man lekker ruikt. Er zijn zelfs wetenschappelijke aanwijzingen dat je geur signalen verstuurt dat je gezond bent of genetisch bij elkaar past.3 En het is niet eens moeilijk om lekker te ruiken. Een deodorant is het enige dat nodig is voor een neutrale geur, een parfum maakt het af.

“Beauty is also in the Nose and Ear of the Beholder”

8. Je stem en verhaal

Diepe stemmen worden in verband gebracht met hoge testosteronniveaus. Testosteron is het spul dat een man, een man maakt. Niet verrassend is je stemgeluid en het gebruik ervan dus een van de dingen waar vrouwen op letten. Vraag het de meeste vrouwen en ze vertellen je dat een diepe rauwe stem sexy is.

Maar het gaat niet alleen om stemklank, het gaat ook om wat je te zeggen hebt met die verleidelijke stem. Welke onderwerpen snijd je aan? Hoe ontwikkeld ben je? Hoe zit het met je intelligentie? En kun je een grappig verhaal vertellen? Vrouwen letten namelijk niet alleen op je uiterlijk en verzorging: je moet ook wat te vertellen hebben.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Dit is de beste ‘pick-up line’ die vrouwen kunnen gebruiken

Zodra je het woord ‘pick-up line’ hoort, denk je waarschijnlijk meteen aan een afgezaagde …