5 dating apps voor open relaties

Michelle Mulder
Door Michelle Mulder
7 minuten leestijd

Zit je in een open relatie en wil je graag met mensen daten die daarvoor openstaan? Of zijn jij en je partner op zoek naar een ander stel die in zijn voor een spannende ruil?

Het kan soms lastig zijn om gelijkgestemden in echt te vinden. Zo staat niet iedereen open voor dit type relatie. Gelukkig zijn er tegenwoordig vele datingapps die mensen met dezelfde behoeftes, verlangens en fantasieën samenbrengen.

Waarom je geen gelijkgestemden gaat vinden op ‘gewone’ datingapps

Steeds meer mensen vinden hun partner online. Datingapps zijn een geweldige uitkomst voor iedereen die op zoek is naar een date, vriendschap of pure liefde. Zo zijn er datingapps die zich specifiek op een bepaalde doelgroep richten, zoals hoogopgeleiden, 50-plussers, LGBTQ’ers, maar ook op alternatieve vormen van relaties die (nog) niet gebaseerd zijn op één vaste partner.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken."

Een monogame relatie wordt tegenwoordig nog steeds als de standaard gezien. Hierop zijn de meeste datingapps dan ook op gericht; mannen en vrouwen die een liefdespartner zoeken om hun leven mee te delen. Toch zijn er meer dan genoeg mensen die net als jij op zoek zijn naar een derde of vierde persoon die de relatie zoveel spannender zal maken. Maar de datingapps die populair zijn onder het grote publiek zijn daar niet zo geschikt voor.

Op deze ‘gewone’ datingapps zal je hoogstwaarschijnlijk niet de juiste persoon gaan vinden. Deze apps zijn namelijk voornamelijk gericht op monogame relaties tussen twee mensen. Dit is niet waar jij naar op zoek bent? En kun jij dit een ander ook niet geven? Dan is het vanzelfsprekend niet eerlijk – voor beide partijen. Zoek daarom je geluk bij apps die zich richten op open relaties en ruimdenkende stellen. Het grote voordeel? Dat je direct weet waar je aan toe bent.

5 dating apps voor open relaties

Dit zijn 5 dating apps die zich richten op mensen die net als jij op zoek zijn daten binnen een open relatie. Of er voor openstaan om liefde en meer te delen met meer dan één partner. Meld je snel aan bij een van deze 5 dating apps en wie weet vind jij (of jullie) vandaag nog je perfecte match.

sdc

1. SDC

SDC staat voor Swingers Date Club, een groot dating platform die zich specifiek richt op swingers, kinksters en ruimdenkende stellen. Je kunt er als stel op zoek naar andere swingers. Flirt in de online chat of bekijk de opkomende seksuele evenementen voor stellen die aan partnerruil willen doen. Ga voor een spannende toevoeging aan je seksleven met SDC. Meld je aan en maak een profiel aan. Geef aan waar je naar op zoek bent en schuil achter een anonieme naam als je dat wilt.

App StoreGoogle Play

feeld

2. Feeld

Feeld is de datingapp voor ruimdenkende stellen en singles. Meld je aan bij Feeld en ontdek als single of als stel je wildste verlangens en fantasieën. Feeld is een platform voor alternatieve dating. Op dit platform wordt er niet gekeken naar labels. Ga op zoek naar spannende seksuele contacten. Iedereen is welkom bij Feeld: wat je geslacht, seksuele identiteit of geaardheid ook is. Ga op zoek naar andere swingers of vind singles of stellen die net als jij op zoek zijn naar een open relatie. Meld je aan, maak een profiel aan en ga op een spannend dating avontuur!

App StoreGoogle Play

Passievoortwee

3. Passievoortwee

Het is niet altijd makkelijk om tijd vrij te maken voor de liefde of intimiteit. Met het extreem grote aanbod van datingsites en apps kan het moeilijk zijn om het juiste platform te vinden. Hoewel Passie voor Twee een datingsite is, en technisch gezien geen datingapp, is het wel bedoeld voor mensen die willen daten zonder taboes. Iedereen is er welkom: of je nu single bent of juist in een relatie zit. Voor mensen die op zoek zijn naar een spannende flirt, een opwindende date of een affaire met goedkeuring van je partner. Meld je eenvoudig aan, maak een persoonlijk profiel aan en flirt met andere leden in de online chat.

App StoreGoogle Play

novamora

4. Novamora

Gun je seksleven een boost met Novamora. Deze datingsite is specifiek bedoeld voor het opdoen van nieuwe sekscontacten. Je bent er zeker niet aan het goede adres voor een serieuze relatie. Meld je aan bij datingsite Novamora voor spannende avonturen en erotische contacten. Alles mag en niets moet. Iedereen is welkom bij Novamora: wat je geslacht, seksuele voorkeur, leeftijd of opleidingsniveau ook is. Maak een profiel aan en geef aan wat je interesses, voorkeuren en eigenschappen zijn en ga op zoek naar die ene (of meerdere) speciale persoon.

App StoreGoogle Play

secretflirt

5. Secretflirt

Wil je graag met toestemming van je partner met anderen flirten? Meld je dan aan bij Secretflirt. Ga anoniem op zoek naar een geheime liefde of ga op zoek naar een ander stel. Alles is mogelijk bij Secretflirt. Ga op zoek naar gelijkgestemden met dezelfde behoeften. Iedereen is welkom voor een spannende flirt. Wil je dat niemand van je geheime flirten afweet? Maak dan eenvoudig een volledig anoniem profiel aan met een schuilnaam. Niemand geeft je een oordeel bij Secretflirt. Of je nu op zoek bent naar een spannende date, een erotische flirt of een hete affaire. Ook als je in een open relatie zit en op zoek bent naar een derde persoon, ben je bij Secretflirt aan het juiste adres.

App StoreGoogle Play

Verliefd worden is meer...

... dan geluk hebben. Er zijn twee personen voor nodig die ervoor openstaan. Bij één app weten ze precies hoe ze die twee mensen kunnen samenbrengen voor een langdurige relatie. De matching in deze succesvolle app heeft één doel: het koppelen van mensen die écht bij elkaar passen. Ontdek zelf hoe Elitedating een extreem hoog succespercentage behaalt.

Deel dit artikel
Geef je reactie