Home Passie voor Twee

Passie voor Twee

Met zo ontzettend veel datingsites op de markt is het soms moeilijk te kiezen. In het drukke snelle leven is het niet altijd gemakkelijk om tijd vrij te maken voor de liefde. Passie voor Twee is een nieuw datingplatform voor mensen die willen daten zonder taboes. Voor singles, en voor stellen. Meld je aan, maak een profiel aan en flirt direct in de online chat. Online daten is nog nooit zo makkelijk geweest.

Voor wie is het?

Passie voor Twee is er voor vrouwen, mannen en stellen. Ben je single en op zoek naar een opwindende date? Zin in een leuke flirt? Of heb je al een relatie en ben je alleen of als stel op zoek naar een spannend avontuur of affaire? Op zoek naar de ware en toe aan een vaste relatie? Bij Passie voor Twee ben je aan het juiste adres. Wil je daten zonder taboes? Passie voor Twee is de datingsite voor jou!

Bezoek Passie voor Twee

Hoe werkt het?

Schrijf je gratis in en maak een profiel aan. Je maakt een gebruikersnaam en een wachtwoord aan en je geeft je e-mailadres door. Maak je geen zorgen, je mailadres wordt niet aan derden getoond. Vervolgens geef je je woonplaats en leeftijd op en waar je naar op zoek bent. Ben je op zoek naar een leuke flirt zonder verdere verplichtingen, naar een vaste relatie of friends with benefits? Je kunt ook de straal in kilometers aangeven hoe ver of dichtbij je je ideale date zoekt. Geef aan wat je hobby’s en interesses zijn. En je kunt ook een kleine beschrijving van jezelf geven.

De profielen worden door Passie voor Twee individueel beoordeeld. Je profiel beheer je zelf en je kunt foto’s plaatsen. Je profielfoto’s moeten wel eerst goedgekeurd worden door de redactie. Alleen serieuze profielen worden gepubliceerd op de site.

Gratis en betaald

Je kunt abonneren op 2 verschillende lidmaatschappen. Je kunt kiezen tussen een gratis lidmaatschap of een premium betaald lidmaatschap. Hieronder lees je de functies van elk lidmaatschap.

Gratis lidmaatschap
 • Je kunt profielen van anderen bekijken.
 • Anderen kunnen je berichten en knipogen sturen.
 • Je kunt op zoek naar leuke dates binnen jouw regio.
Premium betaald lidmaatschap
 • Onbeperkt alle profielen op de datingsite bekijken.
 • Onbeperkt berichten en knipogen sturen en ontvangen.
 • Alle openbare foto’s zien op de profielen.
 • Profielen toevoegen aan jouw favorietenlijstje.
 • Als eerste aan de beurt bij de helpdesk.
 • Direct chatten.
 • Bij zoekresultaten bovenaan verschijnen.
 • Maximaal 15 contactverzoeken per dag versturen.
 • Onbeperkt antwoorden op contactverzoeken.
 • Je kunt privé fotoalbums bekijken wanneer je daarvoor bent uitgenodigd.
 • Op je profiel kun je maximaal 15 foto’s uploaden die je te zien zijn voor je contacten.

Kies voor een lidmaatschap voor alle functionaliteiten

Er zijn 3 opties voor een betaald lidmaatschap.

 • 3 maanden voor €49,95 euro
 • 6 maanden voor €59,95 euro
 • 12 maanden voor €69,95 euro

Zoals je kunt zien is het dus voordeliger om een abonnement af te sluiten voor een langere tijd. Zo geef je jezelf ook genoeg tijd om mensen te leren kennen. Je kunt betalen met een bankoverschrijving, PayPal, iDEAL of creditcard. Je lidmaatschap wordt automatisch verlengd en het geld wordt automatisch van je bankrekening of creditcard afgeschreven. Je kunt bij aanschaf van je abonnement als aangeven dat je geen automatische verlenging wilt. Je kunt op ieder moment je abonnement opzeggen.

Niet tevreden of heb je al iemand gevonden en heb je het platform dus niet meer nodig? Je kunt je via een formulier je abonnement beëindigen. Vanaf het moment dat je een reactie terug hebt van Passie voor Twee is je het opgezegd. Heb je betaald met een creditcard? Dan kun je het abonnement 48 uur voor de verlengdatum opzeggen. Heb je betaald met iDEAL? Dan kan dit 5 dagen voor de verlengdatum.

vrouw tablet

Spelregels, voorwaarden en veel gestelde vragen

De professionele helpdesk is er altijd voor je als je hulp nodig hebt. Telefonisch of per e-mail zijn ze altijd bereikbaar. Heb je bepaalde wensen of vragen? De helpdesk van Passie voor Twee biedt gratis hulp aan. Je krijgt altijd een reactie binnen 24 uur. Op de website vind je ook een pagina met veel gestelde vragen. Check altijd even of je vraag daar misschien al tussen staat.

Passie voor Twee vindt de privacy van de gebruiker erg belangrijk en geeft dus nooit gegevens door aan een ander. Maak je geen zorgen, jouw gegevens zijn beschermd. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen om een ander e-mailadres te gebruiken of een fictieve naam voor je profiel te bedenken.

Bezoek Passie voor Twee

Over PassievoorTwee

Passie voor Twee is nieuw datingplatform dat recentelijk is gelanceerd in augustus 2020. Dit is het nieuwe platform van de eigenaar van Bilove en Secondlove, een zeer bekende en succesvolle datingsite voor affaires. Daarom weet je dat je wel goed zit bij Passie voor Twee. Er worden gratis premium lidmaatschappen verloot voor de eerste 1000 leden die zich inschrijven. Dit is een goede actie om het nieuwe platform op te starten. Op zoek naar spannende dates zonder verplichtingen? Deze gloednieuwe en verfrissende datingsite is op zoek naar jou.

De datingsite heeft alleen serieuze profielen die gecontroleerd worden door de redactie. Of je nu op zoek bent naar een relatie, een snelle flirt of een spannende affaire. Bij Passie voor Twee bestaan er geen taboes. Flirt direct en makkelijk via de chat. Op je gemak bekijk je verschillende profielen en zoek je wie er perfect bij jou past.

Waar je ook bent, met je mobiele telefoon heb je altijd Passie voor Twee bij de hand. Of je nu thuis bent, op werk of op een feestje. Stuur een berichtje of chat met degene waar je geïnteresseerd in bent. Heb je een leuke klik samen? Ga op die spannende date! De liefde wacht niet. Waar wacht je nog op, probeer het nu uit.