Home Passie voor Twee

Passie voor Twee

Met zo ontzettend veel datingsites op de markt is het soms moeilijk kiezen. In het drukke snelle leven is het niet altijd gemakkelijk om tijd vrij te maken voor liefde en passie. Passie voor Twee is een nieuw datingplatform voor mensen die willen daten zonder taboes. Voor singles, en voor stellen. Meld je aan, maak een profiel aan en flirt direct in de online chat. Online daten is nog nooit zo makkelijk geweest.

Hoe werkt Passie voor Twee?

Schrijf je gratis in en maak een profiel aan. Je maakt een gebruikersnaam en een wachtwoord aan en je geeft je e-mailadres door. Maak je geen zorgen, je mailadres wordt niet aan derden getoond. Vervolgens geef je je woonplaats en leeftijd op en waar je naar op zoek bent. Ben je op zoek naar een leuke flirt zonder verdere verplichtingen, naar een vaste relatie of friends with benefits? Je kunt ook de straal in kilometers aangeven hoe ver of dichtbij je je ideale date zoekt. Geef aan wat je hobby’s en interesses zijn. En je kunt ook een kleine beschrijving van jezelf geven.

De profielen worden door Passie voor Twee individueel beoordeeld. Je profiel beheer je zelf en je kunt foto’s plaatsen. Je profielfoto’s moeten wel eerst goedgekeurd worden door de redactie. Alleen serieuze profielen worden gepubliceerd op de site. Dit is in het kort hoe Passie voor Twee werkt, maar we leggen het ook in detail uit.

Begin hier met je profiel op Passie voor Twee

Aanmelden

Het avontuur voor jou of jullie begint bij de aanmelding. Wat voor sommigen een drempel kan zijn om actief te worden op Passie voor Twee is in feite een simpele veiligheidsmaatregel. Gelukkig is het inschrijven op de datingsite een peulenschil, omdat Passie voor Twee om weinig gegevens vraagt tijdens de aanmelding. Tijdens de registratie vraagt Passie voor Twee om de volgende gegevens:

 • Je zelfverzonnen gebruikersnaam
 • Je zelfverzonnen wachtwoord
 • Je e-mailadres
 • Je geslacht
 • Wat je zoekt
 • Woonplaats
 • Geboortejaar
 • Je omschrijving

Wanneer je dit eenvoudige stappenplan voor aanmelden hebt doorlopen, word je gevraagd om je e-mailadres te bevestigen. Dit is de laatste stap om een account aan te maken bij de datingsite.


passie voor twee profielen

Anoniem blijven

Open relaties, polyamorie en ‘ik wil het niet weten’-afspraken zijn voor veel mensen nog altijd een taboe. Monogamie is de standaard, non-monogamie niet. Hoewel relaties met meer dan één partner in opkomst zijn, past het voor veel mensen niet in het plaatje dat zij voor ogen hebben als het om een gelukkige en ‘normale’ relatie gaat. Het is om deze reden dat koppels die daten dat meestal in het geheim doen. De familie staat er niet voor open, op de werkvloer zal het leiden tot roddels: wat de reden ook is, anonimiteit is meestal belangrijk voor stellen die gaan daten.

Wanneer je als stel actief wordt in de datingscene, dan zijn er verschillende manieren om de anonimiteit te waarborgen. Het begint als bij het registratieproces die we zojuist hebben beschreven. Benut deze tips om een goede start te maken:

 • Verzin een gebruikersnaam die niet verwijst naar jullie identiteiten.
 • Bedenk een moeilijk wachtwoord.
 • Maak een nieuw e-mailadres aan voor Passie voor Twee en andere datingsites.
 • Onthul zo weinig mogelijk over jezelf dat kan helpen om je te identificeren.
 • Plaats geen verwijzingen in de tekst naar je werk, functie of adres.

Een profielfoto maakt de kans op een match 6 keer groter.” – Passie voor Twee

Profiel invullen

Om een bepaalde vorm van kwaliteit te behouden, is het verplicht om een profiel in te vullen op Passie voor Twee. Je kunt alleen de profielen van anderen bekijken als je je eigen profiel hebt ingevuld. Dit voorkomt dat je zelf ook lege, nietszeggende profielen tegenkomt in de zoekresultaten. En aangezien je datingprofiel cruciaal is voor je succes op Passie voor Twee doe je er nooit verkeerd aan om je profiel volledig in te vullen.

Je profiel op Passie voor Twee bestaat uit verschillende delen: persoonlijke informatie, zoekinstellingen, mijn profiel en mijn match. Elk van deze onderdelen bestaat uit een aantal vragen die je mag beantwoorden; van je gewenste relatie tot je lengte en mobiliteit. Als je dit alles hebt ingevuld, sla je het op en staat je nog één ding te wachten: het uploaden van een profielfoto.

Alleen als je een profielfoto uploadt word je toegelaten tot de volledige website. Upload dus een foto waarop je zelf goed te zien bent om toegang te krijgen tot alle functies en profielen. Handig om te weten: je profielfoto wordt eerst gekeurd voordat het gepubliceerd wordt op je profiel. Nog een aantal tips voor je profiel:

 • Vermeld geen persoonlijke gegevens in je profiel zoals je e-mailadres of telefoonnummer.
 • Plaats meerdere foto’s. Profielen met meerdere foto’s krijgen 10 tot 15 keer meer reacties.
 • Plaats je foto’s eventueel in je privéalbum dat alleen voor vrienden toegankelijk is.
 • Gebruik géén foto’s die je op social media gebruikt.
 • Controleer je tekst op spel- en typfouten.

passievoortwee zoekinstellingen

Zoeken

Passie voor Twee is een enorm gemakkelijk om te gebruiken. Swipen is niet mogelijk, maar zoeken wel. In plaats van vegen naar links en rechts gebruik je bij Passie voor Twee de zoekfilters om andere leden te vinden. Je kunt zoeken op mannen, vrouwen of koppels en een leeftijdsbereik instellen om de juiste profielen te laten tonen. Daarnaast kun je nog verder filteren op locatie, provincie en ook kun je alleen de profielen die ‘online’ zijn tonen of alleen de profielen met een foto.

Contact leggen

Uiteindelijk draait het op elke datingapp om hetzelfde: contact. Kijken is leuk, maar het doel is vaak toch om contact te leggen met de andere leden. Bij Passie voor Twee zijn daar twee manieren voor: berichten en knipogen. Als je een profiel tegenkomt die je wilt leren kennen, kun je deze een bericht of knipoog versturen. Met de knipoog geef je op een indirecte en passieve wijze aan dat je openstaat voor contact, met het bericht kun je zelf een tekst verzinnen en deze versturen – wat de beste resultaten oplevert.

Met een gratis lidmaatschap kun je helaas geen berichten versturen of lezen. Daar is een Premium lidmaatschap voor nodig. Dit zijn nog een aantal tips voor het contact:

 • Laat de eerste berichten altijd via het interne mailsysteem lopen.
 • Bel nooit een betaalnummer als dit wordt doorgegeven.
 • Gebruik je echte naam niet in het e-mailadres dat je deelt.

Bekijken op Passie voor Twee

Voor wie is het?

Er zijn steeds meer ruimdenkende stellen die hun grenzen willen ontdekken. Zij willen niet de regels volgen van monogamie of zichzelf in een hokje stoppen; zij willen niet dingen blijven ontdekken – voor persoonlijke groei en groei van de relatie. Of dat nu een open relatie betekent, swingen en partnerruil of een polyamoreuze relatie; er zijn vele vormen mogelijk waarin koppels kunnen daten met anderen.

“Een datingsite voor mensen, die zonder taboes willen daten.” – Passie voor Twee

Passie voor Twee is er voor vrouwen, mannen en stellen die zonder de taboes willen daten. Ben je single en op zoek naar een opwindende date? Zin in een leuke flirt? Of heb je al een relatie en ben je alleen of als stel op zoek naar een spannend avontuur of affaire? Op zoek naar de ware en toe aan een vaste relatie? Bij Passie voor Twee ben je aan het juiste adres. Wil je daten zonder taboes? Passie voor Twee is de datingsite voor jou.

Gratis en betaald

Passie voor Twee is gratis om te proberen, maar een betaald lidmaatschap is nodig om van alle functies gebruik te kunnen maken. Standaard begint iedereen met een gratis lidmaatschap om de datingsite uit te proberen. Met het gratis lidmaatschap kun je een profiel aanmaken en invullen, foto’s toevoegen, zoeken naar andere leden en profielen bekijken.

Gratis lidmaatschap
 • Je kunt een profiel aanmaken en invullen.
 • Je kunt foto’s toevoegen aan je profiel.
 • Je kunt de profielen van anderen bekijken.
 • Anderen kunnen je berichten en knipogen versturen.
 • Je kunt op zoek naar leden in je regio.

Meer informatie

Premium

Met het premium lidmaatschap krijg je toegang tot alle features die de datingsite te bieden heeft. Van 15 nieuwe contactverzoeken per dag tot alle openbare foto’s bekijken en bovenin de zoekresultaten verschijnen; de mogelijkheden zijn veel groter met dit lidmaatschap. Dit zijn de verschillen tussen het gratis en Premium lidmaatschap:

GratisPremium
Onbeperkt toegang tot alle profielenJaJa
Berichten en knipogen ontvangenJaJa
Zoeken in je regioJaJa
ChattenNeeJa
Berichten lezen en verzendenNeeJa
15 nieuwe contactverzoeken per dagNeeJa
Onbeperkt antwoorden naar bestaande contactenNeeJa
10 knipogen per dag versturenNeeJa
15 foto’s uploadenNeeJa
Foto’s alleen toegankelijk voor vrienden makenNeeJa
Zoeken naar profielen met foto(‘s)NeeJa
Profielen toevoegen aan favorietenNeeJa
Alle openbare foto’s bekijkenNeeJa
Prive fotoalbums bekijken als je uitgenodigd bentNeeJa
Voorrangsbehandeling bij de helpdeskNeeJa
Bovenin de zoekresultaten verschijnenNeeJa

passievoortwee prijzen

Prijzen

Het Premium lidmaatschap van PassievoorTwee is beschikbaar met een looptijd van 3, 6 en 12 maanden. Hoe langer de periode, hoe voordeliger het wordt. De gemiddelde prijs per maand daalt aanzienlijk wanneer je een lang lidmaatschap neemt. Dit zijn de huidige prijzen van Premium:

 • 3 maanden voor € 49,95 (€ 16,65 p/m)
 • 6 maanden voor € 59,95 (€ 9,99 p/m)
 • 12 maanden voor € 69,95 (€ 5,83 p/m)

Zoals je kunt zien is het dus voordeliger om een abonnement af te sluiten voor een langere tijd. Zo geef je jezelf ook genoeg tijd om mensen te leren kennen. Je kunt betalen met een bankoverschrijving, PayPal, iDEAL of creditcard. Je lidmaatschap wordt automatisch verlengd en het geld wordt automatisch van je bankrekening of creditcard afgeschreven. Je kunt bij aanschaf van je abonnement als aangeven dat je geen automatische verlenging wilt. Je kunt op ieder moment je abonnement opzeggen.
Niet tevreden of heb je al iemand gevonden en heb je het platform dus niet meer nodig? Je kunt je via een formulier je abonnement beëindigen. Vanaf het moment dat je een reactie terug hebt van Passie voor Twee is het opgezegd. Heb je betaald met creditcard? Dan kun je het abonnement 48 uur voor de verlengdatum opzeggen. Heb je betaald met iDEAL? Dan kan dit 5 dagen voor de verlengdatum.

passievoortwee profiel

App en website

Passie voor Twee bestaat nog niet zo heel lang en dat heeft ervoor gezorgd dat de datingsite nog niet beschikbaar is als app. En dat is jammer, want de meeste mensen willen daten via hun smartphone. De oplossing die Passie voor Twee biedt is een platform dat zowel beschikbaar is voor desktop pc’s en laptops, maar ook prima werkt op andere apparaten zoals smartphones en tablets. De datingsite is mobielvriendelijk, wat wil zeggen dat er een mobiele versie getoond wanneer iemand de site bezoekt met een mobiel.

Bekijken op Passie voor Twee

Spelregels, voorwaarden en veel gestelde vragen

De professionele helpdesk is er altijd voor je als je hulp nodig hebt. Telefonisch of per e-mail zijn ze altijd bereikbaar. Heb je bepaalde wensen of vragen? De helpdesk van Passie voor Twee biedt gratis hulp aan. Je krijgt altijd een reactie binnen 24 uur. Op de website vind je ook een pagina met veel gestelde vragen. Check altijd even of je vraag daar misschien al tussen staat.
Passie voor Twee vindt de privacy van de gebruiker erg belangrijk en geeft dus nooit gegevens door aan een ander. Maak je geen zorgen, jouw gegevens zijn beschermd. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen om een ander e-mailadres te gebruiken of een fictieve naam voor je profiel te bedenken.

Bekijken op Passie voor Twee

Over PassievoorTwee

Passie voor Twee is nieuw datingplatform dat recentelijk is gelanceerd in augustus 2020. Dit is het nieuwe platform van de eigenaar van Bilove en Secondlove, een zeer bekende en succesvolle datingsite voor affaires. Daarom weet je dat je wel goed zit bij Passie voor Twee. Er worden gratis premium lidmaatschappen verloot voor de eerste 1000 leden die zich inschrijven. Dit is een goede actie om het nieuwe platform op te starten. Op zoek naar spannende dates zonder verplichtingen? Deze gloednieuwe en verfrissende datingsite is op zoek naar jou.

De datingsite heeft alleen serieuze profielen die gecontroleerd worden door de redactie. Of je nu op zoek bent naar een relatie, een snelle flirt of een spannende affaire. Bij Passie voor Twee bestaan er geen taboes. Flirt direct en makkelijk via de chat. Op je gemak bekijk je verschillende profielen en zoek je wie er perfect bij jou past.

Waar je ook bent, met je mobiele telefoon heb je altijd Passie voor Twee bij de hand. Of je nu thuis bent, op werk of op een feestje. Stuur een berichtje of chat met degene waar je geïnteresseerd in bent. Heb je een leuke klik samen? Ga op die spannende date! De liefde wacht niet. Waar wacht je nog op, probeer het nu uit.

passie voor twee

Veelgestelde vragen

Is Passie voor Twee voor iedereen?

Nee, Passie voor Twee is een datingsite voor mensen die zonder taboes willen daten. De doelgroep bestaat uit koppels en stellen, waarbij het dus niet vereist is dat je je aanmeldt als koppel. Singles zijn er ook welkom. Passie voor Twee is er voor spannende dates, affaires en avontuur.

Is Passie voor Twee gratis?

Ja, Passie voor Twee is gratis om te testen. Dat wil zeggen: lid worden, profiel aanmaken, foto’s toevoegen is allemaal gratis. Het is zelfs mogelijk om zonder kosten in je regio te zoeken naar andere leden en ook kun je berichten en winks ontvangen. Tot zover is dit alles vrijblijvend mogelijk. Dit lidmaatschap is echter bedoeld als test om het platform te proberen. Als je meer functies wilt, waaronder de mogelijkheid om te chatten, is een Premium lidmaatschap beschikbaar – een betaald lidmaatschap.

Kun je swipen op Passie voor Twee?

Nee, het is niet mogelijk om te swipen op Passie voor Twee. De datingsite voor stellen en singles is niet beschikbaar als een app, waardoor naar links en rechts vegen op profielen niet tot de mogelijkheden behoort. In plaats daarvan heeft Passie voor Twee wel eeen vergelijkbare functie om snel andere leden te beoordelen. Een match is echter niet nodig om andere leden een bericht te versturen.

Is er een minimumleeftijd voor Passie voor Twee?

Ja, Passie voor Twee is alleen beschikbaar voor volwassen mannen en vrouwen. De minimumleeftijd om je aan te melden bij de datingsite is 18 jaar. Minderjarigen worden niet toegelaten tot het datingplatform.

Zijn er vergelijkbare datingsites als Passie voor Twee?

Ja, een vergelijkbare datingsite is RegioSwingers. Beiden richten zich op stellen, terwijl singles ook welkom zijn en de leden van de twee datingsites hebben dezelfde doelen. Beiden zijn bovendien niet beschikbaar als app, maar wel te gebruiken op mobiele telefoons en tablets.

Heeft Passie voor Twee een app?

Nee, Passie voor Twee is een traditionele datingsite. Hoewel het te gebruiken is op smartphones en tablets, is er geen app die te downloaden is in een app store. Er is dus geen Passie voor Twee-app in de Apple App Store of Google Play Store. Omdat de lay-out van de datingsite zich aanpast aan het beeldscherm kan Passie voor Twee daarentegen wel via de internetbrowser gebruikt worden.