Home Datingsites Corona-actie e-Matching: 1 week Actief lidmaatschap gratis

Corona-actie e-Matching: 1 week Actief lidmaatschap gratis

1 minuten leestijd
0
intelligent slim man

Corona heeft de wereld van singles drastisch veranderd. Het beperkte sociale leven verkleint de kans om iemand op de “natuurlijke manier” te ontmoeten. Café, discotheken, sportverenigingen: de gebruikelijke hotspots voor singles zijn even niet beschikbaar. Zelfs singles die in het verleden de dating apps hebben gemeden, worden nu gedwongen om online te zoeken naar manieren om mensen te ontmoeten.

Datingsite e-Matching, bekend van de ‘dating voor hoger opgeleiden’-televisiereclames, erkent dat singles het moeilijk hebben in deze periode. Om hen tegemoet te komen, hebben ze nu tijdelijk een corona-actie in het leven geroepen. Gedurende de corona-maatregelen kan iedere nieuwe gebruiker 1 week lang gratis gebruikmaken van een volledig lidmaatschap.

1 week gratis daten

Normaal gesproken is e-Matching een datingsite met beperkte mogelijkheden voor gebruikers die niets betalen. De meeste functies, waaronder onbeperkt berichten versturen, zijn alleen beschikbaar voor leden met een Actief lidmaatschap. En dat lidmaatschap vereist een abonnement. Maar waar je daar normaal dus geld voor betaalt, biedt e-Matching dit nu tijdelijk gratis aan.

ematching

Hoe je dit krijgt

Heb je e-Matching al langer op je verlanglijstje staan? Dan is dit je kans om de datingsite te proberen, zonder ervoor te betalen. Met andere woorden: er komt geen beter moment dan nu om de datingsite uit te proberen. Het enige dat je hoeft te doen om van deze tijdelijke actie gebruik te maken is de onderstaande link volgen:

Bekijken op e-Matching

Alle nieuwe leden krijgen gedurende de corona-maatregelen automatisch het Actief-lidmaatschap toegewezen. Als je gebruikmaakt van deze actie, dan kun je er één week lang van genieten. Geen kosten, geen kleine lettertjes en geen addertjes onder het gras: het is helemaal gratis. Bevalt de datingsite wel? Dan kun je er na de week voor kiezen om het lidmaatschap te verlengen – alleen dan wel tegen betaling.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Datingsites

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

‘Lichaamsgeur onderscheidt vriend van vijand’

Soms ontmoet je iemand en voel je meteen dat je op één lijn zit. Het is misschien niet een…