Home Dating Wat is een sugar daddy? 4 tekenen om deze suikeroom aan te herkennen

Wat is een sugar daddy? 4 tekenen om deze suikeroom aan te herkennen

5 minuten leestijd
0
sugar daddy man vrouw

Terwijl de rijken elk jaar rijker worden, zijn er nog steeds veel mensen die het financieel zwaar hebben. Er is een hoog werkloosheidspercentage en veel mensen zijn op zoek naar een baantje waar ze eenvoudig wat extra geld mee kunnen verdienen. Veel jonge vrouwen zijn daarom op jacht naar een oudere man die hen kan helpen bij hun persoonlijke financiën, ook wel bekend als een sugar daddy of een suikeroom.

Wat is een sugar daddy precies en waar kun je hem aan herkennen? Ben je geïnteresseerd in een sugar daddy relatie? We vertellen je meer over dit type relatie.

Wat is een sugar daddy?

Veel jonge vrouwen dromen ervan om met een aantrekkelijke, rijke en oudere man te daten. En samen te genieten van een luxe levensstijl. Oudere single mannen willen graag tijd doorbrengen of gezien worden met een aantrekkelijke jonge vrouw en hebben vaak meer dan geld genoeg. Sugar dating gaat om een arrangement, oftewel een afspraak, tussen een sugar baby en een sugar daddy. In ruil voor het gezelschap dat de sugar baby aanbiedt, krijgt ze er iets moois voor in retour van de sugar daddy.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Ben je als jonge studente altijd hard aan het studeren? Daarnaast heb je een bijbaantje dat minimaal betaalt? Zo blijft er weinig vrije tijd over en kun je best wat extra geld gebruiken. Een sugar date past heel goed in een druk leven. Zo geniet je van activiteiten, zoals een reisje of een etentje, die je normaal gesproken in je vrije tijd zou doen, terwijl je geld verdient. Een sugar date biedt je de mogelijkheid even te ontsnappen aan alle stress en het normale leven.

Hoe werkt een relatie met een sugar daddy?

De vrouw, ook wel sugar baby genoemd, is jong, aantrekkelijk en op zoek naar een manier om extra geld te verdienen. Vaak zijn het bijvoorbeeld studentes die hun studie of andere rekeningen moeten betalen. De man, de sugar daddy, is vaak een stuk ouder, rijk en op zoek naar een knappe jonge vrouw die hem gezelschap kan houden. Dit gezelschap kan gaan om etentjes in luxe restaurants, dure reisjes of overnachtingen in een hotel. Maar het kan ook gaan om intiem en seksueel contact. Seks is uiteraard geen verplicht onderdeel van het sugar arrangement, maar het komt wel vaak voor.

Daarnaast kan er ook sprake zijn van een mentor-leerling dynamiek. Het gaat hierbij niet om intiem contact, maar meer om de voldoening die de sugar daddy krijgt van het helpen of begeleiden van hun sugarbaby door middel van advies of financiën. In ruil voor het gezelschap krijgt de vrouw geld, reisjes, etentjes of andere dure cadeautjes. Sugar dating is voor beide personen een echte win-win situatie – zolang het vrijwillig is uiteraard.

4 tekenen om hem aan te herkennen

Hoe herken je een sugar daddy? Het is vrij eenvoudig, want de mannen die zich identificeren als een sugar daddy hebben vaak dezelfde kenmerken. Dit zijn de 4 tekenen waaraan je hem kunt herkennen.

1. Een sugar daddy is rijk en succesvol

Een sugar daddy is over het algemeen vaak een rijke man. Een man die een succesvolle carrière heeft (gehad). Doordat de man welvarend is, heeft hij voldoende financiële middelen om uit te geven aan gezelschap. Hij betaalt maar al te graag dure etentjes, hotelovernachtingen en cadeaus. Althans, als hij er maar wat voor terugkrijgt.

25 zinnen die het verschil maken

Heb je trouwens deze kant-en-klare berichtjes voor op WhatsApp of Tinder al gezien? Het zijn de beste zinnen om iemand stapelgek op je te maken.. Download deze 25 berichtjes

2. Een sugar daddy is ouder

Een sugar dating arrangement bestaat vrijwel altijd uit een jonge vrouw en een oudere man. Vandaar ook de term ‘daddy’. Een sugar daddy voelt zich vaak aangetrokken tot een jonge aantrekkelijk vrouw. Bovendien krijgt een oudere man met een jonge partner aan zijn arm vaak veel respect van andere mannen. Je kunt het dus ook zien als een soort statussymbool – zoals het idee achter een trophy wife.

3. Een sugar daddy is zelfverzekerd

Een sugar daddy heeft een oudere leeftijd en heeft vaak een goede carrière gehad. Ze hebben een succesvol leven, veel wijsheid opgedaan en ze weten wat ze een vrouw kunnen bieden. Over het algemeen zijn sugar daddy’s daardoor vaak erg zelfverzekerd. Dit vinden veel vrouwen een aantrekkelijke eigenschap.

4. Een sugar daddy is gewend aan een luxe levensstijl

Sugar daddy’s hebben door hun succesvolle loopbaan een goed inkomen. Hierdoor zijn ze gewend aan een luxe levensstijl. Denk hierbij aan dure etentjes, tripjes naar het buitenland, merkkleding en dure cadeaus. Deze luxe levensstijl willen ze dan ook graag met een ander delen – waar je als sugar baby mooi gebruik van kunt maken.

3 datingsites voor sugar daddy dating

Ben je geïnteresseerd geraakt in sugar dating? Lijkt het je wel wat? Probeer het dan een keer uit. De volgende 3 datingsites zijn specifiek bedoeld voor sugarbaby’s en sugar daddy’s.

seek for sugar

1. Seek For Sugar

Ben je moe van al het harde studeren en slechtbetaalde bijbaantjes? Heb je zin om optimaal van het leven te genieten, maar heb je er als jonge vrouw niet genoeg geld voor? Ga dan op zoek naar een sugar daddy die je kan helpen, bijvoorbeeld op Seek For Sugar. Ontmoet aantrekkelijke, succesvolle mannen die graag voor jouw gezelschap willen betalen. Zo kunnen jullie gezellig ergens in een luxe restaurant gaan eten of gaan shoppen. Zolang jullie beiden plezier aan de date beleven, is het sugar arrangement al een succes.

Bekijken op Seek For Sugar

Wil je graag op een discrete manier contact leggen met een sugar daddy, meld je dan aan bij Seek For Sugar. Maak een profiel aan en ga op zoek naar je sugar daddy. Leer elkaar kennen in een ontspannen sfeer in de online chat van Seek For Sugar. Je kunt gebruik maken van een gratis lidmaatschap of upgraden naar een betaald Gold Membership zodat je gebruik kunt maken van alle functies die Seek For Sugar aanbiedt.

suikerarrangement

2. Suikerarrangement

Heb je een druk leven en zou je graag daarbuiten ook wat plezier beleven? Ga dan voor een sugar date bij Suikerarrangement. Dit kan een gezellig dinertje zijn bij een goed restaurant, een leuk tripje naar het buitenland of een goed gesprek. Dit zijn de dingen die het leven leuker en aangenamer maken. Ben je hier geïnteresseerd in, dan brengt Suikerarrangement graag deze mensen bij elkaar. Suikerarrangement is de eerste en grootste Nederlandse sugardating website: je kunt er terecht als je op zoek bent naar een suikeroom, suikertante, suikernichtje of suikerneefje.

Bekijken op Suikerarrangement

Met al meer dan 40.000 profielen, is er eenvoudig iemand te vinden. Ga je voor een betaald abonnement, dan kun je gebruik maken van de unieke feature die Suikerarrangement aanbiedt. Suikerarrangement stelt persoonlijk matches samen, zodat het nog makkelijker voor jou is om jouw sugar dating match te vinden.

rich meet beautiful

3. Rich Meet Beautiful

Je kunt als man zo succesvol en rijk zijn, zonder een mooie jonge vrouw aan je arm stel je maar weinig voor. Als jonge aantrekkelijke vrouw kun je op zoek gaan naar een sugar daddy die jou mooie dingen kan bieden. Bij de sugar dating website Rich Meet Beautiful vinden sugar daddy’s en sugar baby’s elkaar. Je kunt je eenvoudig online aanmelden en op zoek gaan naar jouw ideale arrangement.

Bekijken op RichMeetBeautiful

Je kunt gebruik maken van een gratis lidmaatschap of upgraden naar een betaald Premium abonnement, zodat je gebruik kunt maken van alle functies die Rich Meet Beautiful aanbiedt. Maak kennis met een luxueus leven en laat je verwennen met mooie cadeaus en tripjes.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Hoe je de vonk laat overslaan tijdens je dates

Een klein beetje passie van beide kanten kan het verschil maken tussen een leuke en een le…