Home Dating apps 50plusmatch laat singles aangeven of ze al gevaccineerd zijn

50plusmatch laat singles aangeven of ze al gevaccineerd zijn

1 minuten leestijd
0
vaccin app

Ben jij al gevaccineerd? Als je onder de doelgroep van 50PlusMatch valt, dan zou dat een belangrijke vraag kunnen zijn. Want nu we in Nederland al goed op weg zijn met prikken, wordt je vaccinatiestatus steeds belangrijker. Om deze reden introduceert 50PlusMatch, een datingapp voor 50-plussers, de vaccinatiestatus op het datingprofiel. Met de statusupdate kun je aangeven of je wel of niet gevaccineerd bent tegen COVID-19.

Vaccinatiestatus

Nu het ernaar uitziet dat de samenleving in tweeën gedeeld gaat worden, met gevaccineerden aan de ene zijde en niet-gevaccineerden aan de andere zijde, gaan we dat niet alleen terugzien in de rij voor de dierentuin. Datingapp 50PlusMatch gaat niet zo ver dat het alle niet-gevaccineerden uitsluit van deelname, maar het laat iedereen wel hun vaccinatiestatus delen. Uit eerder onderzoek van de datingsite bleek dat 85% van de gebruikers ervoor zou openstaan om in het datingprofiel aan te geven of ze gevaccineerd zijn of niet.

De vaccinatiestatus, zoals de nieuwe feature wordt genoemd, is standaard uitgeschakeld en niet automatisch zichtbaar op je datingprofiel. Mocht je willen delen dat je de prik hebt gehad, of in ieder geval ingeënt wilt worden zodra je de kans krijgt, dan is dat dus wel mogelijk – verplicht is het niet. Je bent vrij om zelf de vaccinatiestatus in te vullen en aan te geven of dit zichtbaar mag zijn voor anderen. De keuze is volledig aan jou, de gebruiker van 50PlusMatch.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Belangrijk voor 50-plussers

John Meuffels, directeur van 50PlusMatch: “Voor onze doelgroep speelt het al dan niet krijgen van een vaccin tegen het coronavirus natuurlijk een grotere rol dan voor de jongere doelgroep. Daarom hebben wij eerst onderzocht hoe onze gebruikers denken over een dergelijke vaccinatiestatus. Omdat 85% hiervoor openstond, hebben we besloten met deze feature te gaan experimenteren,” zegt Meuffels.

“Wel heeft de privacy van onze gebruikers de absolute prioriteit. Daarom is iedereen vrij om de vaccinatiestatus al dan niet zichtbaar te maken in het profiel. Een dag na de introductie hebben al veel mensen gebruik gemaakt van de nieuwe feature,” voegt hij eraan toe.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Dit is de beste ‘pick-up line’ die vrouwen kunnen gebruiken

Zodra je het woord ‘pick-up line’ hoort, denk je waarschijnlijk meteen aan een afgezaagde …