Ben je dat studeren, harde werken en die minimale vrije tijd eigenlijk best wel zat? Heb je zin om meer van het leven te genieten, maar heb je daar als jonge vrouw misschien niet de financiële middelen voor? Misschien is het iets voor jou om sugar babe te worden en gezellige mannen te ontmoeten die bereid zijn voor jouw gezelschap te betalen. Dat betekent dat jullie samen iets gaan eten of gaan winkelen, zodat jullie daar allebei plezier aan beleven.

Via Seekforsugar is het mogelijk om als succesvolle man en aantrekkelijke meid contact te leggen met elkaar op een discrete manier. Een sugar date past namelijk heel goed in een druk leven. Het biedt juist de mogelijkheid om even te ontsnappen aan alle stress en drukte.

Voor wie is het?

De website Seekforsugar is bedoeld om succesvolle mannen (ook wel sugar daddy’s genoemd) en aantrekkelijke jonge vrouwen (sugar babes) samen te brengen. Je leert elkaar kennen in een ontspannen sfeer en leert en geniet van elkaar. Je doet hierbij nieuwe ervaringen op en je wordt beloond met luxe, etentjes en dagjes weg. Het is zelfs mogelijk om met elkaar op reis te gaan, wanneer jullie je daar allebei goed bij voelen. Omdat het leven tegenwoordig druk en stressvol is, kan dit de perfecte manier zijn om even te ontladen.

Sugar daddy’s zijn daarbij op zoek naar een maatje die iets met hen wil ondernemen. En voor sugar babes biedt dit onder andere een financiële vergoeding en leuke uitjes en cadeaus, om het leven wat leuker te maken.

Bezoek Seekforsugar

Wat is sugar dating precies?

Bij sugar dating gaan een man en vrouw met elkaar op date, beide met hun eigen redenen hiervoor. Jonge dames hebben bijvoorbeeld door hun studie, huur en andere verplichtingen niet veel financiële vrijheid. Dat, terwijl er genoeg mannen in Nederland zijn die wel het geld hebben om leuke uitstapjes te ondernemen, maar (nog) niet over de gezellige contacten beschikken met wie zij zoiets kunnen doen.

Sugar dating brengt deze dames en heren met elkaar in contact. Het is vooral uiteraard mogelijk om duidelijk te bespreken wat jullie verwachtingen zijn en waar jullie de grens willen stellen. Iedere sugar date is daardoor uniek.

De voordelen van een sugar date voor een sugar daddy

Besluit je om op sugar date te gaan met iemand? Daar zijn heel wat voordelen voor te noemen.

  • Je bepaalt samen aan welke voorwaarden de date moet voldoen;
  • Je bent nergens toe verplicht; wil je afzeggen of de afspraak verzetten dan kan dat gewoon;
  • Een sugar date geeft je energie, want het enthousiasme van een jonge, avontuurlijke sugar babe werkt aanstekelijk voor een sugar daddy;
  • Dankzij de frisse, open blik van een sugar babe leert een sugar daddy ook op een andere manier naar de wereld te kijken;
  • Het is een leuke manier om samen met elkaar te genieten van een uitstapje.

De voordelen van een sugar date voor een sugar babe

Als sugar baby ervaar je natuurlijk ook allerlei voordelen als je met een sugar daddy op stap gaat.

  • Het is een geschikte kans om jezelf te ontwikkelen door te luisteren naar de ervaringen die een sugar daddy in zijn leven heeft;
  • Een sugar daddy is een échte man die beseft dat jouw tijd waardevol is. Daarom is hij ook bereid hiervoor te betalen;
  • Het laat je genieten van allerlei luxe cadeaus en uitjes, want een sugar daddy is dankbaar en blij dat je tijd met hem doorbrengt;
  • Je kunt helemaal jezelf zijn, want een sugar daddy vindt jou leuk zoals je bent en accepteert jou ook.

vrouw luxe

Hoe werkt Seekforsugar?

Het gebruik van deze website werkt heel discreet en begint met online daten. Je maakt een profiel aan op Seekforsugar, uploadt een foto en je laat weten wie jij bent. Vervolgens ga je op zoek naar een sugar babe of sugar daddy om met hem of haar in contact te komen. Zie je iemand wel zitten? Stuur hem of haar dan een like, voeg iemand toe als favoriet of stuur meteen een berichtje. Het is ook mogelijk om direct een live-chat te starten.

Presenteer jezelf op een positieve manier (met klasse) en vraag niet direct naar wat een sugar daddy of sugar babe (financieel) te bieden heeft. Houd het gesprek luchtig, push niet en leer elkaar rustig aan kennen. Ga daarbij nooit over je eigen grenzen heen. Dat hoeft namelijk ook niet. Voor sugar daddy’s is het aan te raden om op de eerste date al een klein cadeautje mee te brengen. Zo maak je direct een goede indruk.

Een betaald lidmaatschap?

Je inschrijven op Seekforsugar is helemaal gratis. Dan kun je direct op zoek gaan naar sugar babes en hen een flirt of like sturen. Ook kun je haar dan toevoegen als favoriet. Vindt zij jou ook leuk, dan kan ze jou een berichtje sturen. Met een gratis profiel zie je wel dat je een bericht ontvangen hebt, maar nog niet wat erin staat. Dat kan pas met een betaald profiel.

Met een Gold Membership maak je gebruik van alle functionaliteiten van Seekforsugar en wordt het mogelijk om een echte date met iemand te plannen. Je sluit een abonnement per één, drie of zes maanden af. Nadat het abonnement afloopt wordt deze niet automatisch verlengd, maar dat kun je zelf natuurlijk wel doen.

Bezoek Seekforsugar

computer ssl

Spelregels, voorwaarden en veelgestelde vragen

Hoewel Seekforsugar vrij nieuw is in de wereld van online datingsites, hebben ze het aardig goed op orde. De datingsite zelf is beveiligd met een SSL-encryptie waardoor alle gegevens die je verzendt versleuteld worden. Dankzij deze encryptie kan niemand deze gegevens onderscheppen en misbruiken. Voor een datingsite anno 2020 is dit een cruciale stap in de beveiliging van een website. Hiernaast zijn de veel gestelde vragen al beantwoord op de FAQ-pagina.

Als je een vraag hebt voordat je lid wilt worden, of als je al lid bent van de datingsite, dan kun je op deze pagina het antwoord vinden. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met de datingsite via het reactieformulier op de website. Seekforsugar staat klaar om al je vragen over de datingsite te beantwoorden.

Over Seekforsugar

Seekforsugar is in 2019 opgericht door Cindy van den Berg en is gevestigd in Nederland. Zelf heeft Cindy ook aan sugar dating gedaan en juist daarom wilde zij haar ervaringen met anderen delen. Cindy merkte hoeveel zij van haar sugar daddy’s kon leren en dat zij samen goede gesprekken konden voeren in een luxe setting. Sugar babes en daddy’s hebben dankzij hun leeftijd en levenservaring in de meeste gevallen een verschillende blik op de wereld. Daardoor kunnen zij elkaar veel leren en nieuwe inzichten verschaffen.

Op Seekforsugar draait het om jou en word je geholpen in je zoektocht naar een fijne sugar date onder jullie eigen voorwaarden. Het is een veilige en leuke manier om met elkaar in contact te komen en ieder profiel wordt binnen 12 uur na aanmaak gecontroleerd door de beheerders. Geniet van het contact en bepaal zelf hoe je sugar dating voor jezelf invult.