Home Dating apps Tinder test Super Boost en leesbevestigingen

Tinder test Super Boost en leesbevestigingen

2 minuten leestijd
0
Super Boost

Tinder is weer aan het testen. Als marktleider van de dating apps is het voortdurend aan het testen met nieuwe features: voor betalende en niet-betalende leden. Soms zijn het regelrechte kopieën van de populairste functies van concurrerende dating apps, soms zijn het innovatieve functies die nieuw zijn voor de datingmarkt. De laatste toevoegingen aan het test-assortiment zijn de Super Boost en leesbevestigingen, zo meldt Tinder.

Super Boost

Samen met de Super Like is de Boost-functie verantwoordelijk voor een aanzienlijk deel van de inkomsten van de dating app. Met een eenmalige betaling, en dus geen abonnement, kun je Boosts kopen: een functie waarmee je vooraan in de rij van profielen plaatsneemt, voor een korte periode van 30 minuten. Volgens Tinder garandeert dit 10 keer meer bezichtigingen van je profiel. Als dit nog niet genoeg voor je is, en je verslaafd bent aan de tijdelijke promotie van je profiel, dan is Super Boost een interessante functie om te testen.

Eenmaal gekocht en geactiveerd, geeft Super Boost je de kans om maximaal 100 keer vaker getoond te worden aan potentiële matches. Met andere woorden, Boost helpt je aan meer vertoningen van je profiel, Super Boost doet daar een schepje bovenop met een factor 10.

Klaar met swipen?

lexa "NIET swipen, MEER diepgang: Lexa is precies dat. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Tinder zegt dat de optie alleen beschikbaar is voor Tinder Plus- en Gold-abonnees en uitsluitend te selecteren tijdens drukke tijden en ’s nachts. Net als Boost is de prijs van de Super Boost afhankelijk van de lokale prijzen die gelden in Nederland. Zoals bekend hanteert Tinder dynamische prijzen die per land en leeftijd verschillen.

Leesbevestigingen

Een tweede functie die in een select aantal landen getest wordt zijn leesbevestigingen. Iedereen is bekend met de grijze en blauwe vinkjes van WhatsApp, en dat is precies wat je kunt verwachten van de Tinder-upgrade. Door leesbevestigingen te ontgrendelen in de instellingen van de app kun je eindelijk bekijken of je match tijd heeft gehad om je grappige openingszin te lezen. En als deze niet zo grappig was, dan kun je in ieder geval zien dat het bericht is gelezen.

Als je liever een mysterie wilt blijven, en anderen geen inzicht wil geven in je lees- en reageergedrag, dan is het mogelijk om je eigen leesbevestigingen niet met anderen te delen. Standaard is de functie ingeschakeld, wat betekent dat je de leesbevestigingen dient uit te schakelen in de instellingen van de app.

De Super Boost-functie en de toevoeging van leesbevestigingen worden op dit moment uitgerold naar een beperkt aantal landen. Dit is het bekende testschema van Tinder: als het succesvol blijkt, dan wordt het globaal uitgerold naar alle landen waar het actief is.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Vreemdgaan in droom? Dit is wat een slippertje in dromenland betekent

Als je ooit wakker bent geworden met een twijfelachtig gevoel over wat je zojuist hebt mee…