Home Dating apps Slow dating app Once neemt het vrouw-vriendelijke Pickable over

Slow dating app Once neemt het vrouw-vriendelijke Pickable over

1 minuten leestijd
0
pickable

Het is een komen en gaan van dating apps, maar ook wisselen dating apps geregeld van eigenaar. En dat is nu het geval bij Pickable, de dating app die uiterst vrouw-vriendelijk is. Dating app Once heeft vandaag de overname van Pickable aangekondigd.

Pickable groeit

De anonieme dating app voor vrouwen heeft volgens het persbericht een imponerende groei doorgemaakt sinds de lancering zes maanden geleden. Inmiddels zou Pickable al meer dan 1 miljoen gebruikers wereldwijd hebben. Met de overname van Pickable willen de eigenaren van Once hun positie op de datingmarkt versterken.

Once is de eerste “slow-dating” app, waarbij de nadruk wordt gelegd op kwaliteit en niet zozeer op kwantiteit. Het is een dating app waar je niet eindeloos kunt swipen. In plaats daarvan ontvang één keer per dag een voorgestelde match, bepaald op basis van je voorkeuren. Op dit moment heeft Once meer dan 10 miljoen gebruikers in 8 landen, waarvan meer dan 1 miljoen in de Benelux. Pickable heeft een andere werkwijze, die afwijkt van hoe Once werkt.

Klaar met swipen?

lexa "NIET swipen, MEER diepgang: Lexa is precies dat. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Hoe Pickable werkt

Bij Pickable kunnen vrouwen direct de profielen van de mannen bekijken, zonder zelf een profiel aan te hoeven maken. Zij hebben dus de volledige controle over met wie ze een gesprek willen aangaan. En als ze dat willen, dan krijgt de man hier een melding van. Voor vrouwen biedt dit meer privacy en is het ideaal voor vrouwen die liever anoniem willen blijven. In feite is Pickable een variant op Bumble, die vrouwen op een andere manier de controle geeft.

Andersom is het voor mannen ook simpel en doeltreffend. Mannelijke gebruikers van de app kunnen achterover leunen totdat ze uitgekozen worden. En op dat moment weten ze eigenlijk meteen dat de vrouw in kwestie ook daadwerkelijk geïnteresseerd is om met hen in gesprek te gaan. Kortom, voor zowel mannen als vrouwen heeft deze werkwijze voordelen.

De volgende stap van Pickable is om het concept onder hoede van Once in Nederland te introduceren. Aangezien Once al de nodige ervaring heeft in Nederland en omringende landen zal dit het succes van de introductie ten goede komen.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Vreemdgaan in droom? Dit is wat een slippertje in dromenland betekent

Als je ooit wakker bent geworden met een twijfelachtig gevoel over wat je zojuist hebt mee…