Home Dating apps Nieuwe gender-filter van Snapchat veroorzaakt problemen op Tinder

Nieuwe gender-filter van Snapchat veroorzaakt problemen op Tinder

2 minuten leestijd
0
snapchat gender-swap filter

Als je een dagelijkse Snapchat-gebruiker bent dan heb je het nieuwe gender-filter ongetwijfeld al geprobeerd. Maar als je dit niet bent, dan staat je een verrassing te wachten. Met het filter word je gezicht vervormt tot iemand van het andere geslacht. Met andere woorden, vrouwen kunnen zichzelf als man bekijken en mannen als vrouw.

Dankzij het populaire filter staat Snapchat bovendien weer bovenaan de populairste apps in de app store. Dat komt omdat het filter griezelig goed is. Een man gebruikte het filter om zijn vriendin te laten denken dat hij vreemdgaat met een ander, een vrouw kwam erachter dat ze als man wel heel erg veel op haar broer lijkt.

Tinderaars opgelet

Andere mannen zetten het filter in om erachter te komen hoe Tinder is, maar dan vanuit het perspectief van het tegenovergestelde geslacht. Zij catfishen op het moment van spreken andere mannen met een vrouwelijke versie van zichzelf. Zit je op Tinder vandaag? Dan zou je zomaar met een andere man kunnen matchen, want dit is wat nu op Tinder gebeurt.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Verliefd worden is meer...

... dan geluk hebben. Er zijn twee personen voor nodig die ervoor openstaan. Bij één app weten ze precies hoe ze die twee mensen kunnen samenbrengen voor een langdurige relatie. De matching in deze succesvolle app heeft één doel: het koppelen van mensen die écht bij elkaar passen. Ontdek zelf hoe 1 op de 3 leden er een partner vindt.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

‘Condoom niet vanzelfsprekend tijdens onenightstand of losse seks’

Het gebruik van een condoom is geen gewoonte voor jonge mannen die losse seks hebben. Dat …