Home Vreemdgaan Slippertje maken? Dit zijn 5 datingsites voor een sexcapade

Slippertje maken? Dit zijn 5 datingsites voor een sexcapade

4 minuten leestijd
0
seks gezocht

Het hoeft natuurlijk geen bewuste zoektocht te zijn geweest, maar sommige mensen die maken in hun leven wel eens een slippertje. Vaak wordt dat een ‘samenloop van omstandigheden’ genoemd die iemand ertoe beweegt om een affaire met iemand anders aan te gaan, van kortstondige of langdurige aard, al dan niet met spijt en berouw, en wel of niet met het beëindigen van de huidige relatie tot gevolg.

Andere mensen die gaan heel bewust op zoek naar een nieuw avontuur, een buitenechtelijke relatie, een affaire, snoepen buiten de deur, een slippertje; of hoe je het ook wilt noemen. Voor die mensen biedt het internet uitkomst aangezien er zelfs sites bestaan die gericht zijn op deze doelgroep: mensen die op zoek zijn naar een tweede liefde. In dit artikel vertellen we je meer over welke sites dat zijn. Denk je van tevoren wel goed na of dit echt is wat je wilt?

Wat is een slippertje precies?

We hebben het al even benoemd in de inleiding, want er zijn nogal wat synoniemen bedacht voor hetzelfde woord: vreemdgaan. Een slippertje neigt in principe naar de originele betekenis van een eenmalige misstap waarbij iemand vreemdgaat, maar dat niet van tevoren heeft gepland. Het slippertje wordt in deze context beschouwd als een eenmalig incident, zoals een ongeplande one-night stand.

#1 Populair voor Affaires

second love"Willen we niet allemaal weer de spanning ervaren? De nieuwigheid voelen en aandacht krijgen? Discretie en anonimiteit zijn gegarandeerd op Second Love."

Bekijk hoe het werkt

Slippertjes kunnen al dan niet worden opgebiecht aan de bedrogen partner en kunnen al dan niet worden vergeven door de bedrogene. Zoals je je wel kunt voorstellen, kan een slippertje fatale gevolgen hebben voor de relatie. Hoe het slippertje uiteindelijk afloopt, verschilt per relatie. Soms leidt het slippertje tot een langdurige affaire, maar vaker ook niet.

Vreemdgaan komt in allerlei vormen

Op het gebied van vreemdgaan bestaan uiteraard weer allerlei varianten, want je kunt ook een langdurige affaire hebben, er kan wederzijds goedkeuren bestaan voor de slippertjes, en er kan zelfs bewust op zoek zijn gegaan naar een tweede liefde – zonder dat de eerste relatie wordt verbroken. Welke invulling je ook wilt geven aan het vreemdgaan, er bestaan in ieder geval steeds meer manieren om iemand te ontmoeten om die fantasie te vervullen. Het internet is één van de belangrijkste kanalen om daarvoor een gelijkgestemde te vinden.

5 datingsites voor een slippertje

Er zijn namelijk allerlei datingsites die zich richten op uiteenlopende niches en één daarvan is die voor de mensen die willen vreemdgaan met iemand anders. Een aantal van die sites zul je waarschijnlijk wel kennen, omdat ze agressief adverteren via verschillende Nederlandse media. We nemen in ieder geval een vijftal datingsites voor een slippertje met je door.

second love

1. Second love

“Flirten is niet alleen voor singles!”, het is de slogan die ze bij Second Love van de daken schreeuwen (of in elk geval op een uitdagende manier fluisteren) naar mensen die het serieus overwegen om een tweede liefde te zoeken. Ze zijn bij Second Love al breeduit in de media geweest en wij vermoeden dat je in ieder geval de radioreclames wel eens voorbij hebt horen komen. Second Love beschouwt zichzelf als een datingsite voor mannen en vrouwen die iets meer spanning in hun leven willen.

Bekijken op Second Love

novamora
Casual chat tip: Novamora
  • Chatten en flirten bij Novamora (18+)
  • Discreet en anoniem chatten
Bekijken op Novamora

Als je je aanmeldt op een website als deze dan doe je dat dan ook alleen met het idee om vreemd te gaan en het voordeel is in ieder geval dat de leden op deze site dezelfde bedoelingen als jij hebben. Zo weet je in ieder geval dat de ander zich niet laat weerhouden door een relatie en kun jij je fantasie vervullen.

secretflirt

2. Secretflirt

Secretflirt biedt daar ook een platform voor en wel onder de naam SF Dating of Secretflirt. In dit geval ga je op zoek naar alles wat te maken heeft met affaires: zo kun je een tijdelijke affaire vinden, kun je een LAT-relatie beginnen, of kun je zelfs iemand voor een driehoeksverhouding vinden op deze site. Het flirten staat centraal, aandacht krijgen en de spanning die daarbij komt kijken is voor velen al genoeg. Maar meer dan dat… is ook mogelijk bij Secretflirt.

Bekijken op Secretflirt

Secretflirt is bedoeld voor zowel mannen en vrouwen en staat bekend als een website waar de discretie hoog in het vaandel staat. Zo kun je een gebruikersnaam kiezen in plaats van je eigen naam te gebruiken. Privacy staat dus voorop en de beste manier om te beoordelen of deze website bij je past is door een kijkje te nemen.

victoria milan

3. Victoria Milan

Ze scheppen bij Victoria Milan wel hoge verwachtingen door te zeggen dat ze de “Nederlands nummer 1” zijn voor “buitenechtelijke affaires”. Daarmee zetten ze wel meteen de toon en wordt ook duidelijk dat deze website niet is bedoeld voor vrijgezellen. Als je je aanmeldt op deze site dan doe je dat dan ook enkel en alleen om een buitenechtelijke partner te vinden.

Bekijken op Victoria Milan

Victoria Milan gaat al vele jaren mee en is daarmee één van de meest ervaren websites die zich op deze specifieke niche richt. Het voordeel daarvan is dat je kunt vertrouwen op een veilige website waarbij de leden worden geverifieerd. Zit er iemand bij die jouw aandacht trekt? Dan kun je makkelijk en snel contact met degene leggen.

ashley madison

4. Ashley Madison

“Life is short. Have an affair.” Het klinkt heel simpel. Bij Ashley Madison doen ze er nogal luchtig over, maar ze hebben wel een website voor je in petto waarbij je iemand kunt vinden om mee vreemd te gaan. Daarmee hebben ze overigens ook zelf een slippertje begaan in het verleden, want ze zijn al eens negatief in het nieuws gekomen vanwege een datalek waarbij gegevens van gebruikers op straat kwamen te liggen.

Bekijken op Ashley Madison

We hebben de site toch in onze lijst opgenomen, omdat dit een erg bekende aanbieder is, maar het bovenstaande is wel even iets om rekening mee te houden als je eraan zit te denken om je hier aan te melden. Belangrijk detail: voor vrouwen is Ashley Madison volledig gratis, alleen mannen hoeven te betalen.

novamora

5. Novamora

“Gun je seksleven een boost”: bij Novamora doelen ze daarmee vooral op een seksleven buiten de deur. Ook Novamora zullen veel mensen inmiddels wel van naam kennen, omdat deze ondeugende website de laatste jaren volop heeft geadverteerd. Dat heeft geresulteerd in steeds meer leden en de kans dat je iemand ontmoet met wie je vreemd kan gaan is dan ook aanzienlijk toegenomen de laatste jaren.

Bekijken op Novamora

Waar je dus ook rekening mee moet houden is dat Novamora niet is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Het is ook niet specifiek bedoeld voor mensen die een slippertje willen maken. Waar het dan wel voor bedoeld is? Voor iedereen die een spannende date wil, ongeacht of je nu een relatie hebt of niet.

Flirten niet alleen voor...

... singles? De meningen zijn verdeeld. Of je het nu goedkeurt of niet: een tweede liefde, avontuur en passie zijn met één tik op de virtuele knop binnen handbereik. Dankzij het oer-Hollandse Second Love kan dat bovendien in je eigen taal en niet op een schimmige datingsite uit het buitenland. Nieuwsgierig hoe het eraan toegaat op zo’n vreemdgaan datingsite?

Bekijk hoe het werkt
Laad meer artikelen
Laad meer in Vreemdgaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Is vreemdgaan besmettelijk? Onderzoekers denken van wel

Vreemdgaan is overal. Je hoeft geen televisierecensent te zijn om te merken dat overspel e…