Home Dating apps Secret Crush is Facebook Dating’s nieuwe feature

Secret Crush is Facebook Dating’s nieuwe feature

1 minuten leestijd
0
secret crush

Op dit moment vindt de F8 2019-ontwikkelaarsconferentie van Facebook plaats. Vorig jaar was dit het evenement waar Facebook Dating werd aangekondigd, de datingdienst van het social media platform. En dit jaar verwachtten velen dat de globale uitrol bevestigd zou worden. Maar helaas. Hoewel Facebook Dating naar meer landen wordt uitgerold, 14 in totaal, zit Nederland nog niet bij de landen die kunnen daten via Facebook.

Terwijl we blijven wachten op de datingfunctie krijgen we wel steeds meer informatie over hoe Facebook Dating werkt. Zo konden we onlangs al kennismaken met de eerste beelden in het Nederlands, en nu kondigen de ontwikkelaars van Facebook Dating een nieuwe functie aan: Secret Crush.

Ontdek je geheime crush

De meesten van ons hebben ooit een geheime crush gehad; iemand waar je verliefd op bent terwijl deze persoon dit nooit aan je heeft gemerkt. Misschien heb je nooit de liefde voor deze persoon verklaard en bestempel je het nu als een gemiste kans. Velen hebben dit meegemaakt en dat beseffen de ontwikkelaars bij Facebook als geen ander. Om deze geheime en misschien zelfs onmogelijke liefdes een kans op liefde te geven introduceert Facebook Dating de Secret Crush-feature.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Secret Crush

Volgens Facebook is er een vraag naar deze handige functie, die potentiële liefdesrelaties kan blootleggen binnen de eigen vriendenkring van een gebruiker. Met Secret Crush kun je 9 vrienden selecteren waar je interesse in hebt; andere Facebook-gebruikers in je vriendenlijst die je wel ziet zitten. En als deze vrienden Facebook Dating gaan gebruiken dan krijgen ze een melding dat iemand hen leuk vindt.

Je vriend krijgt niet meteen te zien dat jij het bent. Pas als ze jou ook als crush toevoegen is er een match. En dan weten jullie beiden dat de crush wederzijds is.

Het is werkelijk een geheime liefde, omdat niemand erachter komt dat je een crush hebt op je vriend. Als je crush niet op Dating is, geen Secret Crush-lijst maakt, of jou niet in hun Crush-lijst plaatst, zal niemand weten dat je de naam van een vriend hebt ingevoerd. Met andere woorden, de Secret Crush blijft geheim totdat beiden elkaar als Crush toevoegen.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Dit is de beste ‘pick-up line’ die vrouwen kunnen gebruiken

Zodra je het woord ‘pick-up line’ hoort, denk je waarschijnlijk meteen aan een afgezaagde …