Home Vreemdgaan De geheime iOS app die mensen gebruiken om een affaire te verbergen

De geheime iOS app die mensen gebruiken om een affaire te verbergen

2 minuten leestijd
0
notities

Contact onderhouden met een single ex of flirten met een collega; het is allemaal redelijk onschuldig als je zelf ook single bent. Maar het wordt al wat minder onschuldig als je een relatie hebt en op het punt staat om een affaire te beginnen. En dit maakt je relatie opeens een stuk gecompliceerder, omdat het risico bestaat dat de affaire ontdekt wordt.

De technologische vooruitgang in de manier waarop we met elkaar communiceren heeft het makkelijker gemaakt om je overspel te verbergen, maar ook om ontmaskerd te worden. Flirten, dirty talk en sexting via FB Messenger, Whatsapp of Instagram is verleidelijk, maar dit zijn de eerste plekken waar gezocht wordt als er vermoedens zijn. Dus zoek je naar een andere app, om op een geheime manier in contact te blijven met je minnaar of minnares

De geheime iOS app

Als je je partner verdenkt van vreemdgaan, of als je zelf je vreemdgaan wilt verbergen; er is een iOS app die hiervoor in het geheim wordt gebruikt. En deze app is ook nog eens standaard op elke Apple smartphone, -tablet en -computer geïnstalleerd; al vanaf de eerste iPhone. We hebben het over de Notities-app.

#1 Populair voor Affaires

second love"Willen we niet allemaal weer de spanning ervaren? De nieuwigheid voelen en aandacht krijgen? Discretie en anonimiteit zijn gegarandeerd op Second Love."

Bekijk hoe het werkt

Hoe dan?

De klassieke app voor je todo-lijstjes wordt in het geheim gebruikt voor vreemdgaan. Dit wordt verteld in een interview over vreemdgaan. Vreemdgangers zouden een nieuwe schuilplaats in de smartphone hebben gevonden en het is geen app die iemand ooit zou verwachten. Die app is dus de Notities-app.

Door de jaren heen heeft de Notities app enkele wijzigingen ondergaan, met nieuwe features die uiterst handig zijn voor de moderne vreemdganger. Hoewel de meeste mensen de app openen om een aantal belangrijke details te noteren, een boodschappenlijstje te maken en recepten te onthouden, zijn er steeds Notitie-gebruikers die hun notities delen met anderen. En dit is precies de functie waar het nu om gaat, want “het lijkt misschien op een boodschappenlijstje, maar ze deelt het met een man”, wordt in het interview gezegd.

De Notities app van elk iOS-apparaat kan dus gebruikt worden als communicatiemiddel, om afspraken te maken of foto’s te delen. De commentator voegt eraan toe: “Je kunt je notitie bewerken en deze verschijnt in hun notitie … het lijkt alsof je gewoon je boodschappen uitwerkt, maar je bent eigenlijk een afspraak aan het regelen”.

Personen aan een notitie toevoegen

Nodig iemand uit om samen te werken aan een notitie via Mail of Berichten. Of kopieer de koppeling naar een notitie en stuur die op een andere manier door. Vervolgens kan de ander je notitie openen en deze wijzigen.

  • Open de notitie die u wilt delen.
  • Tik of klik op ‘persoon+plus’-icoon.
  • Kies hoe je de uitnodiging wilt versturen.
  • Klik op je Mac op ‘Deel’.

Je kunt bovendien op de hoogte worden gesteld wanneer er wijzigingen zijn aangebracht en je kunt markeren of verbergen welke tekst is toegevoegd of verwijderd. En voor degenen die het gebruiken is het risico om ontdekt te worden veel kleiner, want wie kijkt er nu in de ‘werkopdrachten-V4’-notitie van een partner, die ook nog eens begraven is in een verborgen map van de Notities-app?

Flirten niet alleen voor...

... singles? De meningen zijn verdeeld. Of je het nu goedkeurt of niet: een tweede liefde, avontuur en passie zijn met één tik op de virtuele knop binnen handbereik. Dankzij het oer-Hollandse Second Love kan dat bovendien in je eigen taal en niet op een schimmige datingsite uit het buitenland. Nieuwsgierig hoe het eraan toegaat op zo’n vreemdgaan datingsite?

Bekijk hoe het werkt
Laad meer artikelen
Laad meer in Vreemdgaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Wat is financieel vreemdgaan? Test of je financiële ontrouw pleegt

Liegen zou een van de meest voorkomende redenen zijn waarom mensen uit elkaar gaan. Het bl…