Home Datingsites Relatieplanet stopt ermee: app en website per 1 juli onbereikbaar

Relatieplanet stopt ermee: app en website per 1 juli onbereikbaar

1 minuten leestijd
0
relatieplanet stopt

Relatieplanet stopt ermee. Na vele jaren van dienst in de Nederlandse datingsector gooit het de handdoek in de ring. Door de sterk toegenomen concurrentie van voornamelijk internationale datingapps is Relatieplanet niet langer rendabel. Vanaf 1 juli 2021 worden alle activiteiten van Relatieplanet stopgezet.

Het team van Relatieplanet zegt dat ze ‘met pijn in hun hart’ hebben besloten om te stoppen met de datingsite en app. De afgelopen jaren is er hard aan gewerkt om Relatieplanet weer te laten groeien naar het niveau van vroeger, maar dat is niet gelukt. Als winnaar van de titel ‘Website van het Jaar’ in de categorie datingsites werd Relatieplanet meerdere jaren achter elkaar verkozen tot de beste én populairste datingsite van Nederland.

Al betaald?

Ben je lid van Relatieplanet en heb je betaald voor het Premium lidmaatschap? Relatieplanet betaalt alle Premium leden de reeds betaalde abonnementsdagen ná 1 juni terug. Om je te belonen voor het vertrouwen in de datingsite heeft Relatieplanet een goedmakertje om de pijn te verzachten. Alle Premium leden kunnen gedurende de maand juni gratis gebruikmaken van alle betaalde functionaliteiten.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

De Basic leden krijgen daarnaast de gehele maand juni een onbeperkt aantal sleutels om chatgesprekken te ontgrendelen. Het is definitief de laatste poging van Relatieplanet om je aan een relatie te helpen. “Op deze manier proberen wij het onze leden zo gemakkelijk mogelijk te maken om met elkaar in contact te komen”, zegt Relatieplanet in een verklaring. “En zo de kans op het vinden van een relatie zo groot mogelijk te maken.”

Mocht je nog (contact)gegevens willen uitwisselen met andere leden of teksten en/of foto’s willen opslaan, dan word je geadviseerd dit zo snel mogelijk te doen. Alle gegevens van gebruikers worden na 1 juli gewist. Vanaf deze datum zijn de website en app van Relatieplanet niet meer bereikbaar. Bekijk hier de Relatieplanet alternatieven.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Datingsites

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

‘Lichaamsgeur onderscheidt vriend van vijand’

Soms ontmoet je iemand en voel je meteen dat je op één lijn zit. Het is misschien niet een…